XNS | Oana Roman, război și pace cu tatăl ei

45

Oana Roman, invitată la XNS, a făcut dezvăluiri din copilăria ei.
#XtraNightShow #AntenaStars

➠ Abonează-te la canalul nostru:
Urmăreşte „Xtra Night Show” şi pe:
➠ TV Antena Stars, de luni până vineri, de la ora 22:30.
➠ Site:
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe

YouTube network: Antena TV Group

AntenaStars
Xtra Night Show,Oana Roman,xns,xtra night show,late night show,Dan Capatos,Catalin Bordea,antena stars,petre roman,fiica petre roman,razboi,impacare oana roman,tata oana roman
https://www.youtubepp.com/watch?v=ub729PF5e1k
#XNS #Oana #Roman #război #și #pace #tatăl

You are reading post: XNS | Oana Roman, război și pace cu tatăl ei

45 COMMENTS

 1. Mergea de doua ori pe an in vacanța. Și in Podcast se da de ceasul morții ca a avut o copilărie grea.
  Câți romani mergeau înainte de ‘90 in Vacante de 10 zile de doua ori pe an? Nu vorbim de concediu la Mătușa, unchiul, etc sau cu cortul. Strict concediu la hotel. Părinții mei și-au permis fix un concediu la mare in 10 ani. Și tot nu am avut o copilărie nefericita

 2. La mulțu ani in avans..su distractie placută..tu si Vica..am înteles bine??!!sa va distrați sa uitați de ce.i aici..nebunia si alerta asta in care se traieste..d,beajuta..ma bucyr ptr.tine parca la fel e si ptr.mine..rasuflă si tu ușurată..pupici!fetiței tale minunate..

 3. F bine..bravoooo!
  Tie ca ai reusit sa,ti implinesti visul si sa fii sanatoasa si tu si fiica ta..sa te bucuri de ea..su sa o folosesti sanatoasă..??!!
  D,neajută sa te poți descurca pe mai departe cu mama ta sa ai grijă e o faptă pe care si eu am facut ptr.mama mea nu mai putea,m merge la muncă,trebuua sa am grijă de ea..ca de un copil..pretuieste.o pîna o mai ai in viață ca după..regretam toate astea. D,neajută..vacanța placută..

 4. Bunele maniere spune😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️! I- au murit lăudătorii ? Sunt femei care slăbesc după nastere 30 de kg 🤦🏼‍♀️și duduia altceva nu mai știe decât sa facă Rondul emisiunilor sa o vadă tot mapamandu cât a slăbit ea 🤦🏼‍♀️altceva interesant nu mai are de zis ??

 5. Dar …draga Oana…nu ti e frica ….ca te pricopsesti cu un pui de…covrig???…ma i stai papusica pe acasa….si educa ti fetita !!ca i cam obraznica!!…sa u asa o fii bn in ziua de astazi???

 6. Madame Roman, nu te plângeai ca Bordea a făcut mișto de tine când erai gravidă? Acu ce faci? Pentru 3 lei da-o dracu de demnitate

 7. Nu ne scărpinăm in…perucăăăăăăăă!Și nuuuuu, ea nu s-a certat cu tatăl ei, ea doar l-a mușcat de fund cu orice ocazie!!

 8. Doamne deci Petre Roman a venit acum la fata lui ca nu e doamna Miòara acasa ….fereasca Dzeu sa intelegem noua nevasta e geloasa ???pai dna Mioara e o doamna cum.sa fi geloasa si apna una alta sunt batrani amandoi …trist foarte trist au trait atatia ani amandoi si acum sa nu se mai vada vorbeasca ca nu vrea …cineva

 9. Nu înțeleg de ce tot așteaptă ca cineva din jurul ei sa ii confirme faptul ca ea a slăbit
  Ea nu se vede in oglinda ?
  Mai multă încredere in tine Oana Draga

 10. Bordea, eu tin minte ca ea te-a dat in judecata pentru calomie, acuma ce faci ? O arzi prieteneste cu ea 🤣🤣

 11. Ea a studiat la cea mai grea facultate din lume – CELSA. Medicina, literele, ingineria, economia și dreptul sunt fix pix pe lângă studiile ei prestigioase, la care a fost admisă datorită muncii și calităților sale intelectuale, nicidecum datorită intervenției (pe atunci) a primei doamne a Franței, Danielle Mitterrand. Câți elevi de excepție din România nu și-au permis să studieze în străinătate din cauza costurilor?

 12. În urma cu câțiva ani ,aceasta doamna reclama la CNA,emisiunea Un show pacatos ,pe motiv ca ii este lezata imaginea ,prin glumele pe care moderatorii le făceau la adresa dânsei.Acum vine intr – o disperare la emisiunea lui Capatos !Nu contează ce a fost în trecut,doar sa apară la TV, asta e important.

 13. Toate vedetele se laudă ce case mari au și bogații materiale, fix asta o să vă întrebe Dumnezeu câte bogații ați strâns și ce case ați avut și câte investiții ați făcut în imaginea voastră. ….Dumnezeu Îți dă ca să dai mai departe acolo unde e nevoie, nu trebuie atâta lux sau confort dar trebuie să avem doar ce e strictul necesar …..

 14. Sa nu cumva sa o lasati sa spuna si ceva cultural si interesant ….întrerupeți orice nu tine de intriga si haos !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here