Windows Movie Maker – Descarcă cele mai bune 7 alternative

Programul Windows Movie Maker al celor de la Microsoft a fost cineva dintre cele mai impoporare programe de publicare terminal pentru Windows, pentru multă curs. Era neutil, ușor de vechi și producea rezultate bune pentru utilizatorii de acasă. Însă, din clipita ce Microsoft a raspicat să îi oprească dezvoltarea, nu mai există imbold și actualizări pentru Movie Maker. Dacă folosești Windows 10, o alternativă excelentă este tot o aplicație de la Microsoft, Editor terminal, dar dacă folosești alte sisteme de operare, musai să cauți alternative. Pentru a îți ușura căutarea unui înlocuitor bun pentru Movie Maker, am creat o listă de aplicații gratuite similare cu el:

1. Editor terminal (abia pentru Windows 10)

Windows 10 cuprinde un unealta de publicare terminal mai puțin uzual, dar oricine este cineva dintre cei mai buni înlocuitori pentru Windows Movie Maker. Se numește Editor terminal și este integrat în aplicația Fotografii. Cel mai bun munca la el este că este integral neutil și inca actu-alitate în Windows 10. Editor terminal te ajută să creezi clipuri terminal din fotografiile și videoclipurile pe oricine le selectezi, să adaugi etichete de titru, să schimbi stilul textului, să decupezi, să împarți și să rotești clipurile terminal. De astfel, poți inchina efecte de mișcare imaginilor și clipurilor terminal, să adaugi filtre pentru sepia, aventură, cerneală sau arcade, să introduci efecte 3D, muzică și altele. Este o alternativă excelentă pentru Windows Movie Maker și ni s-a părut a fi așa de comod indeplinit și cu atât de multe opțiuni că l-am a se porecli Movie Maker pentru Windows 10!

Editor terminal: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker, în Windows 10

Dacă vrei să înveți cum să lucrezi cu Editorul terminal din Windows 10, citește 12 lucruri pe oricine le poți a efectua cu aplicația Editor terminal din Windows 10.

Descărcare: Fotografii Microsoft (aplicația cuprinde Editor terminal)

2. Shotcut

Shotcut este una dintre cele mai bune alternative pe oricine le-am voinic găsi pentru Windows Movie Maker. Este un librar terminal cu o interfață de practicare simplă, design plăcut și oricine este ușor de înțeles și vechi. Shotcut suportă multe formate de fișiere, atât pentru terminal, cât și pentru audio și cuprinde toate instrumentele de bază pentru editarea terminal de oricine ai a se cadea contine trebuinta. Poți să tragi fișiere terminal și audio după cum îți place, le poți tăia și decupa și poți să adaugi filtre peste-auriu ele. Este fezabil să nu îți placă faptul că nu poți să adaugi tranziții în clipurile terminal. Cu excepția cazului în oricine vrei neapărat acesta, Shotcut te va mulțumi pe intreg cu rezultatele finale pe oricine le obții de la el.

Shotcut: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker

Shotcut este integral neutil pentru descărcare și stabilire și este slobod nu abia pentru Windows, ci și pentru Mac și Linux.

Vezi mai mult:  Cum schimbi screensaverul în Windows 10: Tot ce trebuie să știi

Descărcare: Shotcut

3. VideoLAN Movie Creator

VideoLAN Movie Creator, sau VLMC pe putin, este un unealta de publicare terminal inaintat de VideoLAN, aceeași organizație oricine a odrasli și faimosul VLC mijloci player. VLMC este o aplicație spori-platformă oricine este disponibilă pentru Windows, Linux și Mac OS X.

Avantajul central al VLMC față de toate celelalte instrumente din lista de bucate noastră este că este competent să lucreze cu acolea fiecare tip de fișiere terminal și audio pe oricine ți le poți concepe. De astfel, este ușor de vechi, deoarece interfața sa nu este necum complicată. Însă, oferă destule instrumente și opțiuni pe oricine le poți prii pentru a constitui corect ce vrei. Ai opțiuni pentru adăugarea, împărțirea și decuparea clipurilor terminal. Poți să adaugi piste audio și poți să incluzi efecte de tranziție dacă vrei. Când ai terminare de editat, poți să specifici ce treapta de insusire și la ce rezoluție îți salvezi clipul terminal.

VideoLAN Movie Creator: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker

Din păcate, în vreme ce foloseam și testam VLMC, ni s-a părut a fi inconsecvent deoarece s-a blocat în timpul redării clipurilor noastre terminal. Dacă ai însă destulă răbdare pentru a reîncerca să îți creezi clipurile terminal, VLMC a efectua o treabă excelentă într-un ultim. VLMC este integral neutil și, mai departe, este și open-source, ceea ce înseamnă că care pesemne să contribuie la dezvoltarea acestui platforma. Dacă ți-a plăcut Windows Movie Maker, dar ți-ai fi avid să ai mai multe opțiuni și unelte la dispoziție, apoi VideoLAN Movie Creator s-ar a se cadea să fie un librar terminal mai bun pentru apara.

Descărcare: VideoLAN Movie Creator

4. Ezvid

Ezvid este una dintre cele mai simple și mai ușor de vechi editoare terminal din pamant. Este slobod neutil și scopul lui central este de a îți înregistra ecranul. Totuși, el suportă și adăugarea de clipuri terminal din surse locale pentru unitățile tale de depozitare. Interfața sa este spartană și puținele opțiuni disponibile sunt ușor de recunoscut. Ezvid îți dă permisiune să setezi un titru și o infatisare pentru clipul tău terminal, o vedenie de tip watermark pe oricine o poți a hotari, pentru și să adaugi muzică de orizont dintr-o listă de mixuri incluse în aplicație sau din fișierele tale audio. După ce termini de editat clipul terminal, poți să îl salvezi cu un stingher chicotit. Din păcate, nu există opțiuni de a a hotari formatul sau calitatea fișierului terminal ultim, oricine este mantuit întotdeauna ca fișier Windows Media Video cu extensia .wmv.

(*7*)
Ezvid: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker

Ezvid este integral neutil, însă toate clipurile terminal pe oricine le creezi au o scurtă bagare cu un stire în oricine se a vorovi că au fost create cu Ezvid. Totuși, poți, pur și neamestecat, să ștergi iest stire din clipul ultim. Dacă ți-a plăcut Windows Movie Maker deoarece era neamestecat de vechi, apoi există o șansă să îți placă și Ezvid.

Descărcare: Ezvid

Vezi mai mult:  7 metode prin care ajustezi luminozitatea ecranului în Windows 10

5. Avidemux

Avidemux este un alt librar terminal fără complicații, pe oricine care îl pesemne prii fără a fi trebuinta să citească documentația mai întâi. Interfața de practicare este simplă și urâtă. Însă, a efectua ce musai să facă. Există abia câteva butoane disponibile pe interfața de practicare principală, iar meniul de sus nu conține foarte multe opțiuni, deși ai a se cadea fi tentat să crezi altceva. Totuși, dacă vorbim impotriva codecurile terminal folosite, lucrurile se schimbă și primești o mulțime de opțiuni din oricine poți să alegi ce vrei, inclusiv diferite filtre pe oricine le poți inchina pe clipurile tale terminal. Cu Avidemux, începi prin a destupa clipul terminal pe oricine vrei să îl editezi, după oricine poți să lipești noi clipuri terminal dacă vrei. În picler, poți să și tai clipurile terminal după bunul placere, cu ajutorul indicatorilor de început și sfârșit din partea de jos a scalei de vreme.

Avidemux: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker

Avidemux este neutil și, pe lângă Windows, este slobod și pentru Linux, BSD și Mac OS X. Suportă o gamă largă de codecuri terminal cu oricine pesemne să lucreze. Dacă nu te deranjează interfața învechită, s-ar a se cadea ca Avidemux să îți placă mai departe decât alte editoare terminal asemănătoare.

Descărcare: Avidemux

6. VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor este un librar terminal mai sofisticat și mai dezvoltat decât multe dintre celelalte alternative la Windows Movie Maker. Acesta arată mai definitiv și, în același vreme, te ajută să îți editezi clipurile terminal la fel de ușor cum o făcea și Windows Movie Maker. VSDC Free Video Editor are multe opțiuni și setări cu oricine te poți face și îți oferă toate instrumentele pe oricine ți le-ai a se cadea a voi sau de oricine ai a se cadea contine trebuinta pentru editarea clipurilor tale terminal la un treapta profesionist. Poți să lucrezi cu fișiere terminal multiple, poți să le decupezi, să le împarți, să le aranjezi așa cum vrei, și poți expres și să adaugi subtitrări dacă este cazul. Dacă îți placere efectele terminal sau audio, poți să adaugi și așa oarecare. VSDC Free Video Editor pesemne să lucreze cu o mulțime de formate impoporare pentru fișierele terminal și suportă și clipurile terminal la rezoluții 4K.

VSDC Free Video Editor: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker

Deși are niște probleme de constanta (pe calculatorul nostru de teste s-a blocat de câteva ori), este una dintre cele mai bune alternative pe oricine le-ai a se cadea găsi pentru Windows Movie Maker. VSDC Free Video Editor este neutil pentru descărcare și practicare, dar îți a pretenderisi să cumperi o licență Pro dacă vrei să ai criza la instrumente avansate pentru accelerarea hardware.

Vezi mai mult:  Cele mai bune 5 programe de montat imagini de disc în Windows

Descărcare: VSDC Free Video Editor

7. VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor este un platforma cu o interfață de practicare oricine arată învechit și pare să fi venita neocolit din era Windows XP. Însă aiesta nu este neapărat un munca rău, mai deosebit pentru utilizatorii oricine își amintesc cum foloseau Windows Movie Maker pe Windows XP. Altfel,VideoPad Video Editor este aproximativ ușor de vechi. Îți dă posibilitatea de a îți publica clipurile terminal, de a personifica hrana audio și de a a efectua alte lucruri pentru decuparea sau lipirea de fișiere terminal. Dacă vrei, poți să adaugi efecte terminal și audio, pentru și să inserezi tranziții în clipurile terminal pe oricine le editezi. Ai expres și o opțiune de a cuprinde subtitrări.

VideoPad Video Editor: un înlocuitor pentru Windows Movie Maker

Cât vreme am cultivare cu VideoPad Video Editor, am avere senzația de potrivire cu Windows Movie Maker la valoare absoluta în oricine lucrează cu clipurile terminal. Totuși, musai să admitem că suntem puțin tulburați de faptul că, deși iest platforma este neutil pentru utilizarea acasă, există și o varianta comercială a programului, destinată tot utilizării de acasă. Aparent, unele caracteristici și pluginuri funcționează abia dacă plătești pentru aplicație. Însă nu am voinic să găsim nicio listă cu descrierea detaliată a acelor caracteristici, nicăieri pe saitul web VideoPad. Per integral, aiesta este o alternativă la Windows Movie Maker oricine merită cel puțin încercată.

Descărcare: VideoPad Video Editor

Știi și alte alternative excelente pentru Windows Movie Maker?

Acestea sunt alternativele noastre preferate pentru Windows Movie Maker. Unele dintre ele sunt mai ușor de vechi decât altele, unele dintre ele arată mai comod decât altele, iar unele oferă mai multe opțiuni decât celelalte. Deși unii oameni ar a se cadea să spună că Windows Movie Maker nu pesemne fi niciodată înlocuit, noi sperăm că vei a se cadea să găsești un librar terminal apropiat în lista de bucate noastră. Știi și alte programe asemănătoare cu Windows Movie Maker oricine ar a cauta să facă pasaj din lista de bucate noastră? Spune-ne în comentariile de mai jos și vom actualiza iest punct.

Te uiți: Windows Movie Maker – Descarcă cele mai bune 7 alternative

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply