Viața secretă a copacilor: Cercetătorii afirmă că ei sunt capabili să iubească și să simtă emoții!

15

Studiu: Copacii pot iubi, îngriji unii de alții și au memorie | Eu stiu TV

Eu stiu TV
eustiutv
https://www.youtubepp.com/watch?v=7eMEbxzvq1Y
#Viața #secretă #copacilor #Cercetătorii #afirmă #că #sunt #capabili #să #iubească #și #să #simtă #emoții

You are reading post: Viața secretă a copacilor: Cercetătorii afirmă că ei sunt capabili să iubească și să simtă emoții!

15 COMMENTS

  1. Este absolut adevărat . Eu iubesc foarte mult natura in general iar acasă am multe flori și câteva plante pe care le ador . In fiecare zi vorbesc cu ele și le sărut . Cred că lor le place și la rândul lor și ele mă iubesc . ❤️

  2. E și un film SF mai vechi în care toți copacii de pe planetă s-au unit (comunicând unii cu alții) să împrăștie un gaz mortal pentru oameni, considerând ei că specia umană este un pericol pentru planetă și trebuie exterminată….THE HAPPENING (2008) se numeste filmul, cu Mark Wahlberg.

  3. Copacii, florile, natura la fel ca și oamenii sunt creaţii ale lui Dumnezeu. Evident că toate au o inteligență pe care oamenii de știință abia o descoperă.

  4. Buna ziua, sincer nu sunt om de știință precum , personajul din tutorialul dvs însă, știu sigur că, au multă, multă energie și o spun din propria experiență imi place natura și tot ea mă încarcă energetic extraordinar de mult ,merg în parc de fiecare dată de câte ori am ocazia și mă cuibăresc la tulpina lor,la venire îl strâng în brate si-i mulțumesc la plecare procedez asemenea însă, am avut și surprize date de ei , m'i s'a întâmplat și nu odată de mai multe ori, să nu fiu primită si acceptată de el (copacul),nu am pus pe el presiune bineînțeles că, acea presiune ne dauna amândurora așa că, m'am ridicat și am căutat un altul,am avut surpriza să caut mai mulți, sau poate am găsit imediat unul cu care să rezoneze energia mea, din acel moment al timpului în care mă aflam,de regulă pinii mă adoptă surprinzător de repede dar nu intodeauna și cred de fapt sunt sigură că, statea mea de spirit, energia cu care sunt încărcată în acel moment explică , respingerea lor față de sufletul meu,c'am asta este cu acești dătători de viață și energie tuturora,cu recunoștință vă mulțumesc ptr informația oferită o zi magică.

  5. Cred ca este adevarat !? Exemplu : am sadit 2 meri si dupa vreo 7 ani unul a anflorit , celalalt nu . Eu care ai priveam i-am zis mamei mele ; sa-l taiem pe cel care nu facea flori , fiind primavara , adoua zi marul cu pricina a anflorit si a facut niste mere galbene , mari si foarte aromate . Eu cred ca arborii ne aud cand vrem sa le facem ceva rau !!!???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here