Unde sunt salvate screenshoturile? Schimbă locația capturilor de ecran în Windows 10

Pentru a răspunde la întrebări ca „Unde sunt capturile mele de ecran din Windows 10?” sau „Unde ajung screenshoturile pe un PC?”, musai să înțelegi, mai întâi, că există mai multe moduri de a a efectua capturi de ecran pe calculatorul sau dispozitivul tău cu Windows 10. Capturile de ecran sau screenshoturile sunt salvate în clipboardul tău sau într-o locație implicită și poți a preschimba ușor folderul pentru capturi de ecran în Windows 10. Dacă vrei să știi fiindca sunt salvate screenshoturile în Windows 10 și să înveți cum schimbi locația lor implicită, citește cest indrumar:

Sumar

Cum schimbi locația folderului Capturi de ecran în Windows 10

  1. Deschide File Explorer și megi la Imagini -> Capturi de ecran.
  2. Dă clic-dreapta pe el și selectiona Proprietăți.
  3. Accesează foaie Locație și apasă pe Mutare.
  4. Alege noul folder și apasă pe Selectare Folder.
  5. Apasă pe OK și confirmă mutarea.

NOTĂ: Am explorat inca în amanunt cum faci capturi de ecran în Windows, dacă vrei să citești mai multe impotriva metodele încorporate în Windows 10. În caz că te întrebi cum găsești screenshoturile și pe alte dispozitive (iPhone-uri, telefoane cu Android, Mac), accesează ghidul nostru impotriva locația capturilor de ecran.

Unde ajung capturile de ecran pe un PC cu Windows 10?

În Windows 10, există mai multe moduri de a a efectua capturi de ecran sau screenshoturi, și musai să iei acesta în considerare când încerci să afli fiindca sunt salvate acestea.

În unele cazuri, screenshoturile ajung în clipboard și musai să le lipești într-un platforma pentru publicare de imagini ca Paint înainte de a le elibera în altă judecie. Locația implicită sugerată de Paint pentru stocarea imaginilor este Acest PC, dar poți a inota și selectiona alta când salvezi o captură de ecran.

Decide fiindca sunt salvate screenshoturile din Paint

Dacă folosești Decupare și schițare pentru a a efectua capturi de ecran, aplicația sugerează folderul Imagini când salvezi rezultatele, dar poți selectiona altă locație.

Alege fiindca sunt salvate screenshoturile cu Decupare și schițare

PONT: Aplicațiile țin pregatire noul folder la fiecare ai navigat, fiecare devine locația sugerată obicei viitoare când salvezi un screenshot.

Vezi mai mult:  Recenzie pentru ASUS RT-N18U Router - Hardware de top la un preț rezonabil

Dacă ești gamer, te pasamite ingriji, de atare, cum faci capturi de ecran în Steam și fiecare este locația lor. Adițional, poți ajuta și Bara Jocuri Xbox pentru a priza momente când te joci. Pentru a a banui mai multe impotriva ea și a-i a preschimba folderul implicit pentru screenshoturi, citește Cum pot să îmi înregistrez jocurile pe un PC cu Windows 10?

Însă există un alt mod, mai comod, de a a efectua capturi de ecran, ce a fost introdus inițial în Windows 8. Acesta salvează rezultatele instinctiv și nu are constrangere de alte aplicații pentru acesta. Pentru a-l ajuta, apasă concomitent Windows + Print Screen pe tastatură.

Folosește butoanele Windows + Print Screen pentru a elibera instinctiv screenshoturile

Deși această combinație de taste este confortabilă, nu este vizibil fiindca ajung capturile de ecran din Windows 10. Toate screenshoturile pe fiecare le faci fără a ajuta alte instrumente sunt salvate în același folder implicit, mare „Capturi de ecran”. Ar a urma să-l poți găsi accesând Imagini în folderul tău de utilizator.

IMPORTANT: Folderul Capturi de ecran este creat poate după ce faci panglica captură de ecran folosind stil de mai sus.

Navighează la folderul Capturi de ecran din Windows 10

Dacă nu ai primenit locația implicită a folderului de utilizator Imagini, calea la folderul Capturi de ecran este „C:Utilizatorinumele_tăuImaginiCapturi de ecran” – fiindca „numele_tău” este numele contului tău în Windows 10, după cum iata mai sus.

Alternativ, poți selectiona și locația Imagini din panoul de navigare Acces iute pentru a accesa folderul fiindca sunt salvate capturile de ecran.

Folosește Acces iute pentru a accesa folderul Capturi de ecran din Windows 10

Deși această locație pasamite fi ușor de ținut pregatire pentru unii oameni, există situații în fiecare poți aspira să o schimbi.

Cum schimbi locația folderului Capturi de ecran în Windows 10

Dacă vrei ca imaginile salvate cu Windows + Print Screen să ajungă în altă judecie, ar a urma să creezi, mai întâi, un nou folder pentru capturile tale de ecran. Folderul, fiecare pasamite fi oriincotro vrei pe PC-ul tău cu Windows 10, este redenumit „Capturi de ecran” de îndată ce îl desemnezi locația implicită pentru screenshoturile tale automate. Însă îi poți a preschimba numele pe urmă.

Vezi mai mult:  Ce este o aplicație Windows? Ce este o aplicație desktop? Cum sunt diferite?

Apoi, accesează Proprietățile folderului Capturi de ecran din Imagini. Dă chicoteala dreapta sau menține apăsat pe Capturi de ecran pentru a a casca un lista de mancare contextual și apasă Proprietăți.

Deschide Proprietățile folderului Capturi de ecran din Windows 10

Accesează foaie Locație și poți a se uita calea existentă la folderul tău Screenshots.

NOTĂ: De menționat este faptul că, în această filă, calea către folder este afișată în cordar engleză, explicit dacă cordar de afișare a sistemului este româna. Totuși, calea indică același loc, apatic de cordar în fiecare este introdusă.

Pentru a a preschimba fiindca ajung capturile tale de ecran din Windows 10, apasă pe butonul Mutare.

Apasă pe Mutare pentru a a preschimba fiindca salvează Windows 10 capturile de ecran

Asta a casca geam Selectare destinație. Navighează până găsești folderul creat pentru screenshoturi, apasă pe el pentru a-l selectiona și, atunci, apasă pe butonul Selectare Folder.

Alege nouar locație pentru capturi de ecran din Windows 10

Înapoi în geam „Proprietăți Capturi de ecran”, ar a urma să iata nouar cale ferata pe fiecare ai ales-o pentru folderul Screenshots. Apasă pe OK sau Se aplică.

Apasă pe OK sau Se aplică pentru a a preschimba fiindca ajung screenshoturile în Windows 10

Windows 10 întreabă dacă vrei să muți toate capturile de ecran din vechea locație în cea nouă. Alege Da și toate screenshoturile tale antic sunt mutate în noul folder Screenshots. Toate capturile de ecran pe fiecare le faci de asasi încolo vor fi salvate în nouar locație.

Mută toate capturile în noul folder Capturi de ecran din Windows 10

În funcție de câte screenshoturi ai făcut până asasi, procedeul de permutare ar a se cadea să dureze un sezon. Când a terminare, folderul adevarat Capturi de ecran dispare din Imagini. Poți a se uita că noul folder pe fiecare l-ai selectionare ca implicit a fost redenumit Capturi de ecran.

(*10*)

Noul folder Capturi de ecran din Windows 10 este cel pe fiecare l-ai hotarat

Folderul este primenit devreme pentru utilizatorul flux. Repetă această procedură pentru oricine partida al cărui folder Capturi de ecran vrei să-l muți.

IMPORTANT: Este esențial să nu muți folderul Capturi de ecran în alt fișier de structura, cum ar fi oblu pe Desktop. Dacă faci acesta, nu îl poți redirecționa mai târziu, după cum am explicat în Cum schimbi locațiile folderelor de utilizator în Windows 10.

Vezi mai mult:  Review ASUS ROG Rapture GT-AC5300: Cel mai rapid router din 2017!

Cum restabilești locația implicită a folderului Screenshots din Windows 10

Dacă vrei să muți folderul Screenshots înapoi în locația sa originală, poți a efectua acesta cu ușurință din Proprietățile rarunchi. Accesează geam „Proprietăți Capturi de ecran”, după cum am explicat în capitolul anterior, și apasă pe butonul „Restabilire valori implicite” din foaie Locație.

Restabilește locația implicită fiindca ajung screenshoturile tale în Windows 10

De îndată ce faci acesta, calea din câmpul de peste butonului „Restabilire valori implicite” se schimbă cu cea implicită din Pictures (Imagini). Apasă pe OK sau Se aplică pentru a-ți elibera schimbările.

Schimbă fiindca găsești capturile de ecran în Windows 10

Dacă folderul adevarat Screenshots (Capturi de ecran) nu mai există, musai creat. Apasă pe Da când ești întrebat dacă vrei să-l creezi.

Recrează folderul implicit din Windows 10 pentru a a reintrona locația inițială pentru salvarea capturilor de ecran

Mută-ți toate imaginile în folderul implicit Screenshots, după cum am explicat în capitolul vechi. Apoi, apasă pe OK, iar folderul Screenshots este asezare înapoi în locația sa implicită.

PONT: Dacă ai constrangere de ajutorie în a găsi sau a reintrona folderul Screenshots, accesează ghidul nostru impotriva Cum resetezi folderul Descărcări și alte foldere de utilizator în Windows 10.

Ți-ai aspira un mod mai sadea de a-ți găsi screenshoturile în Windows 10?

A găsi locația capturilor de ecran din Windows 10 nu ar a urma să fie o sfidare. Desigur, poți da peste-auriu ea până la urmă, dar ne dorim să existe un mod mai sadea pentru utilizatori de a descoperi fiindca este salvată oricine captură de ecran. De mostra, dacă folosești VLC pentru a priza cadre din clipuri terminal, locația este afișată iute pe ecran. Ne-ar plăcea ca Microsoft să facă oaresice inrudit sau măcar ca Windows 10 să afișeze o in-dicatie cu locația capturii de ecran. Tu ce părere ai? Ai a protimisi un mod mai sadea de a găsi screenshoturile în Windows 10? Spune-ne în comentarii.

Te uiți: Unde sunt salvate screenshoturile? Schimbă locația capturilor de ecran în Windows 10

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply