TRUCURI CIUDATE DE MACHIAJ ALE ARTIȘTILOR

3

Trucuri neașteptate de machiaj, pe care nimeni nu le știa până acum

Până nu demult, produsele de machiaj erau doar niște instrumente care ajutau oamenii să-și îmbunătățească aspectul. Abia după apariția canalelor de social media, produsele de machiaj au devenit din ce în ce mai populare în comunitatea de beauty. Așa de populare, încât până și machiajul natural părea plictisitor. Acum există această lume nouă a artei și creativității, în care artiștii creează look-uri uluitoare și colorate, în doar câteva minute. Ca să te inspir și să-ți dau niște idei despre cum să profiți la maxim de produsele tale de machiaj, îți voi da niște sfaturi de înfrumusețare geniale, care fac minuni.
Îți voi arăta niște trucuri simple, care îți vor ușura aplicarea unor anumite produse de machiaj; și efectele unor produse diferite, pe pielea ta. – Unul ar fi cum arată fondul tău de ten când îl aplici cu instrumente diferite.

Marcaj temporal:
1:01 – Adu la viață un ruj rupt
2:20 – Cum arată rujurile pe nuanțe de ten diferite
5:07 – Cum să-ți umpli sprâncenele
8:35 – Nuanță de ruj DIY amuzantă
11:31 – Care este cel mai bun produs pentru acoperirea unui tatuaj

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Toate produsele și numele companiilor care apar în acest videoclip sunt mărci neînregistrate™ sau mărci înregistrate® ale proprietarilor de drept. Includerea lor în materialele noastre nu înseamnă automat o afiliere cu brandurile respective sau o promovare a acestora.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=Nj7ZonS-4ZU
#TRUCURI #CIUDATE #MACHIAJ #ALE #ARTIȘTILOR

You are reading post: TRUCURI CIUDATE DE MACHIAJ ALE ARTIȘTILOR

3 COMMENTS

  1. la 3:33 mai bine zis fiecare aplicator pentru că buretele nu e perie 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here