Tot ce trebuie să știi despre lubrifianții sexuali

Există întotdeauna diferite modalități prin cine ne putem îmbunătăți sau condimenta puțin viața sexuală, iar beneficiile oferite de lubrifianții intimi nu sunt nicicat de neingrijit.

Conform unui invatare al unei companii de produse pentru adulți, lubrifianții sexuali au fost desemnați de către clienți ca fiind cele mai importante produse pentru îmbunătățirea vieții sexuale de pereche. Citește mai mult pentru a a descoperi cine sunt principalele tipuri de lubrifianți, cine sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia și cum îi poți ingloba în viața ta sexuală pentru a beneficia la maximum de baneficiile acestora.

lubrifianti sexuali

Când sunt necesari și cum ne pot a ocroti lubrifianții sexuali

Lubrifianții sexuali sunt produse exceptional de utile în îmbunătățirea actului intim, delasator de preferințele sexuale, oferind mai multă plăcere și ajutând la ameliorarea multor probleme fiziologice. Dacă ai îndoieli privitor la folosirea acestora, iată mai jos câteva moduri și situații în cine lubrifianții îți pot indoi un catifea de plăcere și satisfacție.

Elimină neplăcerile cauzate de uscăciunea vaginală

Există o preconcepție greșită despre faptului că oarecum femeile în vârstă au forta de lubrifianți pentru a capata molecula de relații sexuale plăcute. Adevărul este că vartos multe femei, delasator de vârstă, pot să sufere de uscăciune vaginală la un ceas dat în viață, din mai multe motive, fără ca iest lucrare să însemne că este oarecare în neregulă cu ele.

Nivelurile de secreții vaginale diferă de la o muiere la alta și pot fi afectate de mai mulți factori. Iată mai jos câteva situații în cine este forta de lubrifianți, decinde de sporirea senzației de plăcere:

  • Schimbări hormonale din temei metodelor de contracepție, sarcină, alăptare sau menstruație;
  • Condiții medicale bunaoara diabetul, efecte secundare ale chimioterapiei sau diferite alte afecțiuni;
  • Medicamente bunaoara pilulele contraceptive, anti-depresivele sau medicamente împotriva alergiilor;
  • Contact cu produse chimice bunaoara săpunuri, spray-uri feminine, diferite spume sau hârtie igienică parfumată;
  • Lipsa unui introducere infatuat de indelung și excitator;
  • Probleme în pereche însoțite de stres și grija.

Un invatare din 2013 efectuat pe 2451 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 68 de ani a dezvelit că, în public, femeile au o părere vartos bună despre folosirea lubrifianților deoarece aceștia sporesc vartos vartos plăcerea sexuală, tocmai dacă ele nu experimentează uscăciunea vaginală.

Sporesc plăcerea

De atare, este tare să nu dai incredere miturilor cine spun că lubrifianții trebuie folosiți oarecum pentru a fixa o problemă sexuală. Dimpotrivă, rolul lubrifianților este de a extinde senzațiile de plăcere experimentate de amandoi parteneri în timpul actului intim.

Bărbații în vârstă pot să beneficieze și ei de folosirea lubrifianților, mai rafinat dacă se confruntă cu probleme în obținerea și menținerea erecțiilor. Folosirea lubrifianților în timpul preludiului pesemne fi vartos benefică atât pentru bărbat cât și pentru muiere, crescând nivelul de excitație și prelungind lungime actului intim.

În numeroase cazuri mărimea penisului partenerului pesemne fi o problemă pentru femei, cauza pentru cine una dintre soluții este folosirea lubrifianților pentru a rentabiliza penetrarea și a mări plăcerea resimțită în timpul actului intim.

Nu în ultimul rând, lubrifianții sunt perfecți apoi când pur și sadetica urmărești o im-boldire sexuală în catifea față de experiența normală. Dacă te afli în căutare de senzații noi și plăceri încă neexplorate, poți să experimentezi în diverse varia folosind mai multe tipuri de lubrifianți pentru diferite acte sexuale.

Previn iritațiile și infecțiile

Lubrifianții sexuali reprezintă cea mai bună soluție și în cazul în cine ne confruntăm cu o simticiune crescută a pielii. Nu există nicidecum mai neplăcut decât apariția unei iritații sau a unei reacții alergice în regiune genitală, iar lubrifianții sexuali de natura pot a priti apariția problemelor la nivelul țesutului vaginului și al penisului.

Atenție însă la ingredientele lubrifiantului rafinat. Conform studiilor, se pare că propantriol, prezentă în compoziția multor produse de iest tip, pesemne fi temei apariției unor reacții alergice. Chiar dacă propantriol nu are același inraurire despre tuturor utilizatorilor, ar fi tare să aveți iest lucrare în aparitie. Orice lubrifiant sexual pesemne fi testat pe o bucată mică de blana, înainte de a fi practic pe organele genitale.

Necesari pentru plăcerea sexului anal

Sexul anal pesemne fi o experiență deosebită pentru amandoi parteneri, însă trebuie abordat cu multă atenție și delicatețe. Zona anală nu are capacitatea de a se gresa în mod salbatic, bunaoara vaginul, invar că folosirea unui lubrifiant de natura este obligatorie.

În public, lubrifianții pe bază de silicon sunt recomandați pentru sexul anal, pentru că oferă o gresare vartos bună și de lungă durată. Mai jos găsesști și câteva recomandări de lubrifianți disponibili pe piață.

Există lubrifianți speciali pentru cuplurile cine încearcă să conceapă un bastard

Lubrifianții cine nu conțin spermicide pot fi folosiți cu încredere de către cuplurile cine încearcă să procreeze, putând fi utilizați și pe timpul sarcinii. Ai grijă însă să urmărești toate indicațiile de pe pachetul produsului pentru a-l castiga bine. Poți cumpăra lubrifianți speciali pentru aceste cazuri, creați inadins pentru a nu a hrentui calitatea spermei și pentru a crește șansele de redactare. Chiar dacă șansele de a rămâne însărcinată nu cresc respectabil dacă folosiți lubrifianți, aceștia nici nu încurcă în atare fel procesul. Din contră, sporesc senzațiile de plăcere pe cine le resimțiți.

Există beneficii pentru folosirea lubrifianților pentru onanie?

La fel cum lubrifianții pot extinde plăcerea pe cine o simți în timpul actului intim, o pot mări și pe cea resimțită în timpul masturbării, fie că vorbim de femei sau de bărbați. De atare, lubrifianții pot fi folosiți cu încredere în combinație cu anumite jucării sexuale, atât ritm cât respecți recomandările de siguranță înscrise pe colet.

Care este cel mai bun lubrifiant intim?

Există multe produse de natura pe piață și nu există un răspuns public autentic. Este mai degrabă o problemă de scrutin a lubrifiantului intim nimerit nevoilor și preferințelor noastre sexuale. Îți prezentăm în urmare mai multe detalii despre toate tipurile de lubrifianți sexuali.

Tot aoace, vei găsi câteva recomandări cine vizează mai multe produse de natura pe cine le poți achiziționa oblu online, de la magazine specializate. Dacă ești în căutarea unui lubrifiant intim de natura, vei găsi cu siguranța produsul nimerit pentru inchipui în tabel de mai jos.

Lubrifianți naturali (organici)

Avantaje
Lubrifianții cu ingrediente naturale organice au o formulă bazată pe apă, iar compoziția lor se bazează pe apă purificată și diverse extracte din plante (bunaoara fiere-de-urs vera, ceai proaspat etc.). Datorită ingredientelor naturale, acești lubrifianți sexuali oferă o gresare delicată, hidratează și protejează în același ritm pielea sensibilă a zonei genitale.

Sunt recomandați persoanelor alergice sau celor cu o blana vartos sensibilă, cine pesemne fi iritată de alte tipuri de lubrifianți.

Au o textură ușoară, plăcută și oferă o gresare eficientă, dar nu de vartos lungă durată, bunaoara cei cu silicon. Pot fi folosiți cu prezervatice și jucării erotice.

Dezavantaje
Pentru că au o formulă bazată pe apă nu sunt potriviți utilizării la duș, în cadă sau în piscină. Și pentru că efectul lor este intrucatva circumscris ca durată, s-ar a se cadea să fie forta de reaplicări în timpul actului intim.

Sliquid Organics Natural

Lubrifiant sexual natural organic - Sliquid Organics NaturalEste un lubrifiant sexual salbatic pe bază de apă cu extracte organice din plante (fiere-de-urs vera, hibiscus, ceai proaspat, floarea soarelui, vitamina E și altele).

Vezi mai mult:  Hiperplazia benignă de prostată - cauze, simptome, tratament

Creat din ingrediente naturale și având un pH neutral, Sliquid Organics Natural asigură o gresare delicată asemănătoare celei naturale, având în același ritm o acțiune benefică despre pielii sensibile din regiune genitală.

Poate fi vechi cu încredere în combinație cu prezervativele și jucăriile sexuale, este rezolvabil în apă și asadar ușor de curățat, nu pătează și nu emană pofta sau abur.

Este hipoalergenic, nu conține glicerină (cine pesemne starni iritații în anumite cazuri) sau parabeni, iar compoziția sa este în unanimitate vegetală, fără alte ingrediente derivate din animale.

Disponibil la: Sexshop.

Sliquid Organics Natural Gel

Lubrifiant natural organic pe baza de apa pentru sex anal Sliquid Organics Natural GelEste un gel sexual lubrifiant salbatic, pe bază de apă și extracte organice din plante (fiere-de-urs barbadensis, celuloză vegetală din coton, hibiscus, in, ceai proaspat, semințe de floarea soarelui ș.a.).

Are o formulă asemănătoare cu Sliquid Organics Natural (de mai sus), dar cu un conținut indoit de celuloză, ceea ce îi oferă o desime mărită. Este spiritual pentru zonele sensibile ale corpului și este planuit să rămână colo daca a fost pus.

Este nimerit și pentru sexul anal, urzeala densă oferind un plus de comoditate și protecție a zonei sensibile din jurul anusului.

Poate fi vechi împreună cu jucării erotice și prezervative (din latex, gumilastic sau expresiv). Este rezolvabil în apă, asadar este ușor de curățat și nu devine molipsitor. Nu este nimerit, însă, pentru fo-losinta în apă (la duș, în cadă sau piscină).

Are un pH neutral, este hipoalergenic, nu conține glicerină sau parabeni, nu are pofta și emană un abur vartos tainic de plante.

Disponibil la: Sexshop.

Lubrifiant Bioglide 40 ml

Lubrifiant natural BioglideAcest product avea de 40 ml de lubrifiant salbatic cine îți asigură o experiență sexuală deosebită.

Produsul pesemne fi vechi cu încredere atât pentru activitățile sexuale normale cât și pentru cele în cine sunt folosite jucării sexuale.

Lubrifiantul Bioglide este testat dermatologic și clinic, oferă o gresare de lungă durată, este compatibil cu prezervativele și avea de pH optim, invar încât nu are efecte negative despre pielii. Conține glicerină.

Disponibil la:

Waterlube Springwater 30 ml

Lubrifiant natural Waterlube Springwater 30mlAcest lubrifiant salbatic este fabricat în Austria și conține în intaiul rând apă pură de obarsie din regiunile subalpine ale acestei țări.

Waterlube Springwater este un lubrifiant de natura, este rezolvabil în apă și pesemne fi vechi cu prezervative sau cu jucăriile sexuale.

Lista de ingrediente conține apă, glicerină, gumă de xantan, benzoat de natriu, sorbat de kaliu și acid citric.

Disponibil la:

Lubrifianți pe bază de silicon

Avantaje
Lubrifianții pe bază de silicon sunt vartos populari din mai multe motive. Sunt rezistenți la apă, putând fi folosiți la duș, în piscină sau în cadă și pot fi ușor înlăturați prin spălarea cu săpun. Au o durată de viață mai lungă și dispun de o concentrație mai puzderie, ceea ce înseamnă că lubrifierea organelor genitale se a infaptui mai fulgerator și mai eficace. Lubrifianții pe bază de silicon presupun și cheltuieli mai a se scurta, pentru că se termină mai gros decât cei pe bază de apă.

Siliconul conținut de acești lubrifianți nu are efecte negative despre corpului, este hipo-alergenic și nu pesemne fi preocupat de către blana. În public, lubrifianții pe bază de silicon pot fi utilizați cu prezervativele din latex.

Dezavantaje
Dacă folosești jucării sexuale din silicon trebuie să eviți folosirea lubrifianților pe bază de silicon. Cele două substanțe, apoi când sunt folosite împreună, pot conduce la degradarea jucăriilor sexuale și este gata neputincios de sus-numit efectul defavorabil despre pielii. De atare, lubrifianții cu silicon pot fi mai gros de înlăturat de pe țesături, așa că ar fi o consideratie bună să fiți dezbrăcați înainte de aplicatie.

Lubrifiant Eroticx Silicone Based

Lubrifiant pe baza de silicon Eroticx Silicone based 100mlAcest lubrifiant pe bază de silicon avea de un stadiu sporit al calității, este compatibil cu prezervativele din latex și crește intensitatea activității sexuale pentru că nu se usucă și are un inraurire de catifelare despre pielii.

Lubrifiantul Eroticx Silicone Based este testat clinic și dermatologic, nu are în compoziție uleiuri, grăsimi sau conservanți și nu emană pofta sau abur.

Disponibil la: Erotic24.

Lubrifiant Jo Premium

Lubrifiant pe baza de silicon JO Premium 240mlLubrifiant pe bază de silicon, Jo Premium îți va sustine multe experiențe sexuale la marime maximă.

Plăcerea este stimulată vartos eficace cu ajutorul acestui product cine oferă senzații de indelebil, efecte de lungă durată și o blana vartos catifelată după fo-losinta.

Nu conține uleiuri sau grăsimi, nu este molipsitor și nu pătează, fiind vartos ușor de îndepărtat cu apă și săpun.

Disponibil la: Erotic24.

Sliquid Naturals Silver

Lubrifiant pe baza de silion Sliquid Naturals SilverLubrifiant pe bază de silicon, Naturals Silver conține ingrediente de natura, fiind alegerea perfectă pentru cei cine au forta de un lubrifiant cine să dureze.

Realizat dintr-un imixtiune ultra tare de silicon premium (de stric medicesc), Sliquid Naturals Silver oferă o lubrefiere eficientă, ce durează mai multe ore.

Nu este rezolvabil în apă, fiind invar interj pentru experiențe fierbinți la duș, în cadă în piscină. Este ușor de curățat cu apă și săpun. Totuși, ca verice alt lubrifiant pe bază de silicon, pesemne păta așternuturile sau îmbrăcămintea.

Disponibil la: Sexshop.

Ride Bodyworx Silicone

Lubrifiant pe baza de silicon Sliquid Ride BodyworxAcest lubrifiant pe bază de silicon se va a intari a fi un apreciabil condiment în stimularea vieții tale sexuale, oferindu-ți senzații neobisnuit de plăcute.

Ride Bodyworx Silicone este compatibil cu produsele din latex și este pilos la apă, asadar pesemne fi vechi cu încredere în duș sau în cadă. Oferă un stric sporit de gresare și este un product versatil, fiind nimerit pentru verice experiență erotică, delasator că este convorbire despre un masaj sensual sau o partidă de sex anal.

Este fabricat din silicon premium, de natura medicală, nu conține ingrediente derivate din animale și este fabricat în Statele Unite ale Americii.

Disponibil la: Sexshop.

Lubrifianți pe bază de apă

Avantaje
Lubrifianții pe bază de apă sunt suficient de populari deoarece sunt a micsora, pot fi folosiți împreună cu prezervative sau jucării sexuale, se îndepărtează ușor prin spălare cu apă (fără săpun) și nu pătează așternuturile.

Dezavantaje
Sunt deodata absorbiți de blana, ceea ce înseamnă că efectul de deplasare va dispărea fulgerator și că va a cauta să consumi o volum puzderie pentru a sustine o gresare adecvată. Fiind solubili în apă, nu sunt recomandați pentru folosirea la duș sau în piscină. De atare, mulți lubrifianți pe bază de apă conțin glicerină, cine pesemne starni, în anumite cazuri, iritații ale pielii.

Lelo Personal Moisturizer

LELO Personal Moisturizer - lubrifiant pe baza de apaEste un product de natura oferit de către binecunoscutul producător sved Lelo. Are o textură delicată și o formulă lipsită de abur, fără parabeni și fără glicerină.

Oferă un plăcut inraurire de hidratare, datorită extractului de fiere-de-urs vera, nu pătează și pesemne fi vechi împreună cu prezervativele din latex sau cu jucăriile sexuale.

Disponibil la: Sexshop.

Sliquid Naturals H2O

Lubrifiant pe baza de apa Sliquid Organics H2OCreat pentru a a se marghioli lubrifierea naturală a corpului, Sliquid Naturals H2O are o formulă simplă, bazată pe apă purificată, fără parabeni sau glicerină.

Este hipo-alergenic, are un pH neutral și pesemne fi vechi de către persoanele cu blana sensibilă fără teamă de iritații.

Asigură o gresare delicată, fără abur sau pofta, nu pătează, este ușor de curățat și este compatibil cu verice fel de straduinta sexuală. Poate fi vechi cu prezervative și jucării erotice.

Disponibil la: Sexshop.

Vezi mai mult:  Beneficiile uimitoare ale sexului pentru sănătate

Sliquid Naturals Sea

Lubrifiant pe baza de apa Sliquid Naturals SeaAre la bază a exprima H2O (de mai sus), la cine au fost adăugate extracte naturale de alge marine (carrageenan, wakame, nori).

Acestea oferă un catifea de gresare, hidratează și îmbunătățesc elasticitatea pielii. Mai vartos decât atât, unele studii medicale au dovedit că carrageenan-ul – un extract din alge marine roșii – prescurta riscul de predare al virusului HPV.

Este fabricat în SUA, are oarecum ingrediente vegetale, este hipoalergenic și nu conține componente toxice. Nu are pofta sau abur, nu pătează și se curăță ușor.

Disponibil la: Sexshop.

Lubrifiant Eroticx 100 ml

Lubrifiant pe baza de apa Eroticx 100mlAcest product este un lubrifiant pe bază de apă cine pesemne fi vechi cu încredere în verice tipuri de activități sexuale, inclusiv cele în cine se dorește folosirea jucăriilor sau prezervativelor.

Lubrifiantul asigură o experiență deosebită, îmbunătățește lubrifierea și are un inraurire de lungă durată. Produsul este testat dermatologic pentru toleranță la blana, nu conține grăsimi sau uleiuri și nu are pofta ori abur. Conține glicerină.

Disponibil la: Erotic24.

Ride Bodyworx Water

Lubrifiant sexual pe baza de apa - Ride Bodyworx WaterAre o formulă bazată pe apă purificată și extracte din plante. Are un pH neutral, asigură o gresare eficientă, de durată, nu pătează și nu devine molipsitor.

Se curăță ușor și pesemne fi alegerea perfectă pentru o partidă rapidă, dar exceptional de plăcută. Nu conține glicerină sau ingrediente derivate din animale și este fabricat în SUA.

Disponibil la: Sexshop.

Lubrifianți cu arome

Avantaje
Sunt lubrifianți pe bază de apă, în a căror compoziție au fost adăugate diferite arome pentru sporirea plăcerilor oferite de actul intim. Sunt accesibili, nu pătează și pot fi folosiți cu jucării sexuale din silicon sau cu prezervative.

Dezavantaje
Există multe invar produse cine conțin zahăr și/sau glicerină (un derivat al zahărului), iar folosirea acestora pesemne starni un dezaxare al florei vaginale, crescând invar riscul de apariție a infecțiilor vaginale. Pentru a a preintampina verice probleme ar fi tare să eviți lubrifianții aromați cine conțin zahăr sau glicerină.

Sliquid Naturals Swirl

Lubrifianti cu arome Sliquid SwirlSeria de lubrifianți Sliquid Naturals Swirl impresura mai mulți lubrifianți pe bază de apă cu arome discrete de vanilina și cireșe, mere ecologisti, zmeură, pina colada, căpșuni și granata, limonadă roz.

Au o formulă hipoalergenică potrivită și pielii sensibile, cu arome naturale, fără glicerină, zahăr și fără parabeni.

Lubrifianții aromați Sliquid sunt solubili în apă, sunt ușor de curățat, nu pătează și pot fi folosiți cu jucăriile sexuale preferate.

Disponibil la: Sexshop.

Lubrifiant Joy Drops Ciocolată 100 ml

Lubrifiant sexual cu aroma ciocolata Joy DropsAcest product cu aromă de ciocolată este un lubrifiant pe bază de apă cine pesemne excita exceptional de eficace plăcerea sexuală pe cine o împărtășești cu figura iubită.

Lubrifiantul Joy Drops este de natura superioară, nu are efecte negative despre pielii, este testat dermatologic și clinic, are o putere optimă a pH-ului, nu conține uleiuri sau grăsimi, este rezolvabil în apă și pesemne fi vechi cu încredere în combinație cu prezervativele sau jucăriile sexuale preferate.

Waterglide Vanilie 150 ml

Lubrifiant sexual cu aroma de vanilie WaterGlideAcest product este spiritual pentru persoanele cine preferă mireasma vaniliei și cine își doresc să intensifice și mai vartos senzațiile de plăcere trăite în camera de culcare.

Lubrifiantul este vartos amanuntit cu pielea utilizatorilor, fiind testat clinic și dermatologic și este fabricat în Germani.

Este rezolvabil în apă, nu conține grăsimi și uleiuri și are o putere optimă a pH-ului. Poate fi vechi în combinație cu prezervative sau jucării sexuale. Conține glicerină.

Disponibil la: Erotic24.

Lubrifiant Aquaglide Zmeură 100 ml

Lubrifiant sexual cu aroma de zmeura Aqua GlideAcest lubrifiant Aquaglide oferă o placută aromă de zmeură experiențelor sexuale.

Produsul este exceptional de eficace pentru îmbunătățirea activităților sexuale, este lipsit de efecte secundare despre pielii, pesemne fi utilizat cu jucăriile preferate sau cu prezervative și este testat dermatologic pentru a nu a aseza în amenintare siguranța utilizatorilor.

Lubrifianți pentru sex anal

Pentru că regiune anală nu are capacitatea de a se gresa în mod salbatic, bunaoara vaginul, folosirea unui lubrifiant este obligatorie apoi când dorim să încercăm sexul anal.

Lubrifianții concepuți specialist pentru sexul anal au o textură mai densă, asigurând o gresare vartos eficientă. Astfel se evită verice leziuni la nivelul țesuturilor sensibile ale zonei anale. Există și lubrifianți anali ce conțin agenți de desensibilizare, pentru a scoate verice intristare. Sunt recomandați însă celor cine au mai încercat iest tip de atingere intim.

Cei mai eficienți lubrifianți anali sunt cei bazați pe silicon, pentru că asigură o gresare superioară și de durată. Totuși există și variante pe bază de apă sau lubrifianți hibrizi (apă + silicon). În sfarsit, alegerea amagi mai bun lubrifiant anal a spanzura și de preferințele personale.

Puteți încerca cu încredere fiecare dintre lubrifianții de mai jos pentru a metamorfoza sexul anal într-o experiență plăcută și confortabilă pentru amandoi parteneri.

Sliquid Naturals Sassy

Lubrifiant pe baza de apa pentru sex anal Sliquid SassyEste un lubrifiant pe bază de apă destinat celor cine doresc să încerce experința sexului anal.

Are o compoziție similară variantei H2O (descrisă mai sus), la cine a fost adăugată o volum suplimentară de celuloză vegetală. Aceasta oferă gelului lubrifiant o desime mai puzderie și invar mai vartos comoditate în timpul contactului intim anal.

Nu conține parabeni sau glicerină, are un pH neutral, nu conține mireasma sau arome. Nu pătează, se curăță ușor și se pesemne castiga cu jucării erotice și prezervative.

Nu conține agenți de desensibilizare, ceea ce înseamnă că se evită invar eventualele leziuni ale țesuturilor sensibile din regiune anală.

Disponibil la: Sexshop.

Ride Bodyworx Silicone

Lubrifiant pe baza de silicon Sliquid Ride BodyworxAcest lubrifiant pe bază de silicon se va a intari a fi un apreciabil condiment în stimularea vieții tale sexuale, oferindu-ți senzații neobisnuit de plăcute.

Ride Bodyworx Silicone este compatibil cu produsele din latex și este pilos la apă, asadar pesemne fi vechi cu încredere în duș sau în cadă. Oferă un stric sporit de gresare și este un product versatil, fiind nimerit pentru verice experiență erotică, delasator că este convorbire despre un masaj sensual sau o partidă de sex anal.

Este fabricat din silicon premium, de natura medicală, nu conține ingrediente derivate din animale și este fabricat în Statele Unite ale Americii.

Disponibil la: Sexshop.

Sliquid Organics Natural Gel

Lubrifiant natural organic pe baza de apa pentru sex anal Sliquid Organics Natural GelEste un lubrifiant salbatic, pe bază de apă și extracte organice din plante (fiere-de-urs barbadensis, celuloză vegetală din coton, hibiscus, in, ceai proaspat, semințe de floarea soarelui ș.a.).

Are o formulă asemănătoare cu Sliquid Organics Natural (prezentat mai sus), dar cu un conținut indoit de celuloză, ceea ce îi oferă o desime mărită. Este spiritual pentru zonele sensibile ale corpului și este planuit să rămână colo daca a fost pus.

Este nimerit și pentru sexul anal, urzeala densă oferind un plus de comoditate și protecție a zonei sensibile din această zonă a corpului.

Poate fi vechi împreună cu jucării erotice și prezervative (din latex, gumilastic sau expresiv). Este rezolvabil în apă, asadar este ușor de curățat și nu devine molipsitor. Nu este nimerit, însă, pentru fo-losinta în apă (la duș, în cadă sau piscină).

Are un pH neutral, este hipoalergenic, nu conține glicerină sau parabeni, nu are pofta și emană un abur vartos tainic de plante.

Disponibil la: Sexshop.

Eros Anal Silicone

Lubrifiant sex anal Eros Anal SiliconeCreat specialist pentru îmbunătățirea experiențelor de sex anal, iest lubrifiant pe bază de silicon asigură o gresare excelentă, este vartos gratios cu pielea sensibilă din această zonă, nu are niciun inraurire secund despre sănătății utilizatorilor și este testat dermatologic.

Poate fi vechi cu încredere pentru că nu conține uleiuri sau grăsimi, nu are masla sau abur și nu conține conservanți.

Vezi mai mult:  Atrofia vaginală - cauze, simptome, diagnostic și tratament

Disponibil la: Erotic24.

Lubrifiant Gel Anal Bioglide 80 ml

Lubrifiant sex anal BioglideAcest lubrifiant salbatic sub formă de gel, pe bază de apă, este specialist conceput pentru sexul anal și pentru asigurarea unor senzații vartos plăcute cuplurilor cine doresc să încerce această experiență.

Poate fi vechi cu încredere în combinație cu jucăriile sexuale preferate sau cu prezervative.

Este testat dermatologic, iar tabel de ingrediente conține, dintre altele, glicerină, apă, lactat de natriu, acid lactic și acid levulenic.

Disponibil la: Erotic24.

Alternative naturiste – uleiurile vegetale naturale

Dacă încă nu ai găsit produsul spiritual dintre lubrifianții din negustorie, trebuie să știi că există și câteva uleiuri naturale vegetale vartos bune pentru uzul verbal, vaginal sau verbal. Cele mai bune sunt uleiul de măsline și uleiul de iris. Sunt vartos sănătoase și eficiente, însă nu pot fi folosite împreună cu prezervativele.

Uleiul de măsline

Uleiul de masline - lubrifiant sexual naturalOferă multiple beneficii dacă este zbuciumat ca mancare, dar pesemne fi vechi cu isprava si în menire cosmetic, pe blana.

Este sănătos, cert de vechi, lubrifiază, hidratează și posibil că există inca în bucătăria ta.

Uleiul de iris

ulei de cocos bio extra virginDacă ești în căutarea unui lubrifiant salbatic eficace și fără efecte negative, uleiul de nucă de iris pesemne fi alegerea ideală. La o temperatură prez 22 grade Celsius uleiul de iris se topește, se transformă în formă lichidă și este vartos ușor de practic.

Cu o textură plăcută și o aromă deosebită, uleiul de iris asigură o gresare excelentă, putând fi vechi cu isprava pentru verice tip de atingere intim. Hidratează, vindecă și protejează în același ritm, având și inraurire antibacterian.

Alte informații utile

Lubrifianții sexuali pot funcționa în diverse varia pentru a a infaptui activitatea sexuală mai plăcută pentru amandoi parteneri. Dar există și multe produse diferite pe piață, cauza pentru cine trebuie să afli și să înțelegi ce intră în compoziția acestor lubrifianți, cum funcționează, cum se folosesc și pentru ce fel de activități au fost creați înainte de a-i castiga. Mai jos îți oferim mai multe informații utile dacă încă nu știi cine este lubrifiantul nimerit pentru inchipui.

Folosește-i bine

Citește cu atenție instrucțiunile de consumare ale lubrifiantului sexual rafinat. Cu siguranță nu-ti dorești să-ți strici jucăriile erotice preferate și nici să constați că prezervativul s-a spart datorită folosirii lubrifiantului greșit.

Încearcă atât lubrifianți ”calzi” cât și ”PIFTIE”

Există pe piață lubrifianți cine oferă senzații de căldură sau de răcoare în timpul actului intim. Produsele din premiu predicament, de nacafa, se dovedesc a fi mai inconfortabile pentru bărbați decât pentru femei, dar ar a cauta să încercați amândouă tipurile pentru a intemeia cine se potrivește mai tare pentru voi. Femeile tind să fie mai sensibile, însă, la verice tip de lubrifiant, invar încât e o consideratie bună să testați mai multe variante pentru a găsi soluția ideală.

Documentează-te despre riscurilor spermicidelor prezente în lubrifianți

Există lubrifianți cine pot conține spermicide bunaoara nonoxynol-9, o substanță cine se pesemne a intari iritantă și inconfortabilă pentru anumite persoane. De atare, unele substanțe cu rol de spermicid pot constitui iritații sau tocmai a se scurta fisuri/leziuni la nivelul țesuturilor, crescând invar riscul de crestere a unor infecții și riscul de strangere a bolilor cu predare sexuală. Apelează la sfatul unui medic special dacă observi verice probleme.

Chiar am forta să folosesc lubrifianți?

Fiecare persoană este unică și nevoile fiecăruia dintre noi sunt diferite, invar încât nu există un răspuns mondial autentic. Chiar dacă ești interj binevenit(ă) cu viața ta sexuală din cadou în cine nu ai vechi niciodată lubrifiant, nu înseamnă că nu poți încerca oarecare nou.

Poți a lega lubrifianții și, dacă nu găsești un cauza infatuat de bun ca să continui, te poți întoarce oricând la partidele de sex în cine nu le folosești. Ține gand oarecum că viața sexuală este predispusă monotoniei, mai rafinat într-o relație de granita indelung, invar încât pesemne fi o consideratie bună să mai condimentezi lucrurile din când în când, iar lubrifianții sunt o soluție accesibilă oricui.

Corpul nu turna neinsotit infatuat gheata pentru gresare?

Ba da, în mod zdravan. Corpul modern se ocupă în cele mai multe cazuri neinsotit de asigurarea lubrifierii necesare în timpul actului intim, dar există destule situații în cine iest lucrare nu se întâmplă pe pretext naturală. Există vartos mulți factori cine pot scădea nivelul de gresare naturală al corpului tău, iar aoace vorbim inclusiv de efectele medicamentelor, uscare, menopauză și multe altele.

De atare, pentru multe persoane lubrifierea naturală apare după o perioadă mai îndelungată de im-boldire sexuală, ceea ce înseamnă că partidele rapide de sex nu pot fi îndeplinite decât prin folosirea unui lubrifiant. Astfel, cu ajutorul unui atare product, cuplurile pot obține o experiență mai plăcută.

Trebuie să merg la un Sex Shop pentru a cumpăra un lubrifiant?

Nu. Lubrifianții pot fi cumpărați de gata orisiunde, inclusiv din magazine ce practică comerț cu amănuntul, farmacii sau magazine cu configuratie intim. Mai vartos decât atât, lubrifianții pot fi comandați online, mai rafinat dacă ești o persoană timidă căreia nu-i a infaptui plăcere să cumpere aceste produse în locuitori.

Cum știu cine este produsul nimerit pentru mine?

Doar prin examinare și probare vei a se cadea găsi lubrifiantul nimerit nevoilor și preferințelor tale sexuale. Dacă nu ai vechi până actualmente un lubrifiant, sfatul nostru este să începi prin a încerca un lubrifiant inseparabil, pe bază de apă. In felul ista eviți verice ingrediente cine pot a chema alergii. Odată ce te obișnuiești cu ista, poți încerca și produse noi.

Am încercat în iest editorial să răspundem celor mai frecvente întrebări legate despre lubrifianți. Dacă însă aveți întrebări, nu ezitați să ne contacți și vom încerca să vă oferim mai multe informații.

Alege produse de natura

Ca în verice mosie, și pe piața lubrifianților intimi există produse de natura premium, dar și produse de natura îndoielnică. De cele mai multe ori lubrifianții a micsora conțin ingrediente de o natura scăzută ce pot starni diverse efecte negative, bunaoara alergiile sau dezechilibrul pH-ului salbatic al vaginului.

Orientează-te către produse de la producători recunoscuți, ce oferă lubrifianți de natura, tocmai dacă sunt puțin mai majora.

Lubrifianții nu oferă protecție împotriva bolilor cu predare sexuală

În public, lubrifierea asigură un atmosfera mai „lunecos”, cine elimină (sau micșorează) riscul de spargere a țesuturilor, scăzând riscul de crestere a infecțiilor. Mai vartos, lubrifianții ce conțin extracte naturale din plante au o acțiune benefică despre pielii sensibile din regiune genitală, hidratând și având tocmai un inraurire antibacterian. Totuși, nici aceștia nu te vor a prii în unanimitate împotriva bolilor cu predare sexuală în cazul unui atingere intim neprotejat.

Studiile de sector subliniază importanța folosirii prezervativelor împreună cu lubrifianții, aceasta fiind singura metodă de contracepție cine protejează și împotriva bolilor cu predare sexuală.

În invatamant…

Indiferent dacă a patimi de anumite probleme (bunaoara uscăciunea vaginală sau disfuncțiile erectile) sau, pur și sadetica, îți dorești mai multă satisfacție și plăcere în viața ta sexuală, folosirea unui lubrifiant intim de natura te pesemne a ocroti.

Sperăm că recomandările noastre ți-au fost de recurs în alegerea lubrifiantului nimerit și nu a se ciosmoli să ne povestești despre experiențele tale în secțiunea de comentarii de mai jos.

Sursă foto: businesswire.comVedeți postarea: Tot ce trebuie să știi despre lubrifianții sexuali

Site-ul web :https://darwin09.org

Categorie: cuplu

Leave a Reply