TOP Cele Mai Rapide Avioane BOMBARDIER Din LUME

28

✓PRODUSE DE PE ALIEXPESS➔

✓Lumea Tehnologiei➔

✓Lime Channel➔

✓Facebook➔
==========================================
TOP Cele Mai Rapide Avioane BOMBARDIER Din LUME
==========================================
Surse De Inspiratie: Google, Wikipedia, Youtube, Facebook, OK.
==========================================
For copyright issues, please contact us at: [email protected]

Lumea Tehnologiei
Lumea tehnologiei,top cele mai rapide avioane bombardier din lume,top cele mai rapide avioane,top cele mai rapide,cele mai rapide avioane bombardier,avioane bombardier,avioane,avioane rapide,cele mai,top cele mai,top,avioane de lupta,avioane americane,avioane rusesti,avioane militare,avioane moderne,avioane de generatie noua,tehnologii,tehnologii moderne,cele mai noi tehnologii,tehnica,tehnica militara,cele mai mari avioane,avion de lupta
https://www.youtubepp.com/watch?v=Kk6QJFkKTQQ
#TOP #Cele #Mai #Rapide #Avioane #BOMBARDIER #Din #LUME

You are reading post: TOP Cele Mai Rapide Avioane BOMBARDIER Din LUME

28 COMMENTS

  1. TOATE AVIOANELE SUNT VIZIBILE RADAR !!! CU O CONDITIE !!! SA FIE FOLOSITE RACHETE DE SUPER ÌNALTIME CARE LI SE MAI ZICE *STROPITORI* .RACHETE STROPITORI CARE EXLODEAZA LA FOARTE MARE ÌNALTIME SI *STROPESC**CU DIFERITE SUBSTANTE DE CONTACT VIZIBILE RADAR .ATUNCI CÌND ACEI **STROPI* PRIN CADERE LIBERA DE LA ÌNALTIME SE DEPUN PE AVIOANELE ASAZISE INVIZIBILE SI TOTUL DEVINE VIZIBIL PENTRU ORCE RADAR .NICI UN AVION CREIAT SI CONSTRUIT DE OAMENI NU ESTE INDESTRUCTIBIL !!!

  2. Lockheed SR-71 – Faimosul Bombardier American – ce ajunge la peste 3500km – Chiar daca deocamdata nu-l mai folosesc . Exista un zvon ca ie in dezvoltare si urmatorul model al acestui avion . Avioanele SR-72 ar trebui să ajungă la viteze de peste 4.800 km/h (1,33 km / secundă), fiind folosite pentru situaţii de urgenţă, unde avionale ar trebui să ajungă cât mai repede .

  3. Foarte interesante modele de avioane de bombardament ! Ies în evidență cele cu viteza de peste 2200 km/ oră !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here