Top 10 extensii Microsoft Edge în 2021

Majorității utilizatorilor le place să își personalizeze dispozitivele și instrumentele cu oricine lucrează, acestea incluzând și browserele web. La fel ca alte browsere impoporare (Chrome, Firefox sau Opera), Microsoft Edge oferă o categorie largă de extensii, pe oricine le poți descărca și a trage. Unele dintre ele sunt exact deosebit bune. Dacă îți place Microsoft Edge și vrei să-l faci și mai bun cu ajutorul extensiilor, iată tabel noastră cu cele mai bune zecer add-onuri pe oricine musai să le ai în iest marinar web:

NOTĂ: Are Microsoft Edge add-onuri? De intrucat descărcăm extensii pentru Microsoft Edge? Două întrebări legitime cu răspunsuri simple. Da, Microsoft Edge are add-onuri sau extensii dacă preferi, la fel ca fiecare al browser web bazat pe proiectul open-source Chromium, cum ar fi Google Chrome sau Opera. Cât privește de intrucat faci randuiala de add-onuri pentru Edge, Microsoft oferă un depozit ales cu extensii, pe oricine îl poți găsi aoace: Completări pentru Edge. Dacă vrei să știi mai multe detalii din-spre instalarea și configurarea add-onurilor, citește: Cum obții, configurezi și elimini extensii din Microsoft Edge.

1. Bitwarden

Bitwarden este cinevasilea dintre cele mai bune managere de parole și toată lumea ar a se cuveni să îl folosească. Dacă îți place Microsoft Edge și nu folosești aceeași parolă pentru toate conturile tale online, cu siguranță ai impozit de extensia Bitwarden. Aceasta îți stochează toate parolele într-un casa de bani criptat, îți completează masinal parolele apoi când navighezi pe internet și te ajută să îți păstrezi în siguranță informațiile personale. Cea mai bună pasaj? Este gratis pentru practicare pe verice platformă, și pe mobiliar, și pe desktop, și nu îți a pretendui bani pentru acesta, așa cum executa imediat vechiul nostru cotleti, Lastpass.

Bitwarden (Free Password Manager) – Extensii pentru Microsoft Edge

Descărcare: Bitwarden (Free Password Manager)

Vezi mai mult:  9 metode de a fixa scurtături pe bara de activități din Windows 10

2. Momentum

Momentum este o extensie pentru Microsoft Edge oricine înlocuiește a numerota de pe noile file cu una greu mai frumoasă. Ne place pentru că este minimalistă și elimină posibilele distrageri, prep știri sau linkuri, de oricine posibil nu ai impozit sau nu îți sunt de afacere. În surplus, Momentum îți a cuteza să-ți setezi un menire pentru fiece zi, oricine să îți aducă aminte de ce musai să faci, de fiece dată când deschizi o filă nouă în browser.

Momentum – Completări pentru Microsoft Edge

Descărcare: Momentum for Microsoft Edge

3. Save to Pocket

Pocket este potential cel mai poporar breasla online pentru păstrarea de lucruri pentru mai târziu. Îți a cuteza să să salvezi verice de la articole la clipuri terminal, fotografii și colea verice altceva are o adresă de web. Mai târziu, când ai masura, poți să continui să citești sau să vizionezi lucrurile pe oricine le-ai pus în Pocket, pe verice mestesug deții. Poți să salvezi lucruri de pe internet, curand și ușor, și în Microsoft Edge. Instalează extensia Save to Pocket din Completări pentru Edge, conectează-te și atunci apasă pe butonul Pocket pentru a scoate a numerota web pe oricine te afli.

Save to Pocket – Completări Microsoft Edge

Descărcare: Save to Pocket

NOTĂ: Dacă vrei să salvezi pagini web în liste de invatat mai târziu, aruncă o atentie și la Colecțiile Microsoft Edge.

4. Grammarly

Grammarly este un halat poporar uzitat de mulți redactori și editori, dar și de utilizatori obișnuiți, pentru a își îmbunătăți stilul de infatisare și gramatica limbii engleze. Dezvoltatorii săi au creat și o extensie pentru Microsoft Edge, pe oricine o poți descărca din Completări pentru Edge. Grammarly for Microsoft Edge te posibil a ocroti să scrii mesaje, documente și postări pe rețelele sociale, mai corecte. Merge cu Gmail, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr și colea verice alt loc de pe internet intrucat poți să scrii.

Extensia Grammarly pentru Edge

Descărcare: Grammarly for Microsoft Edge

Vezi mai mult:  Cum folosești LAN Boost și QoS pe un router ASUS, pentru a prioritiza traficul pe internet

5. Enhancer for YouTube

Enhancer for YouTube este o extensie pentru Microsoft Edge pe oricine cine oricine folosește YouTube ar a se cuveni să o aibă. Îți îmbunătățește experiența de vizionare greu față de ce oferă YouTube în mod implicit. Printre lucrurile oricine ne pofta cel mai greu la această extensie este faptul că elimină reclamele și notițele de pe clipurile terminal și te lasă să setezi vertex personalizate pentru felul în oricine arată YouTube. De intocmai, posibil executa ca toate clipurile să fie redate masinal în 4K, HD sau verice altă rezoluție preferi.

Extensia Enhancer for YouTube pentru Edge

Descărcare: Enhancer for YouTube

6. Mailtrack

MailTrack este un breasla web oricine îți oferă posibilitatea de a ști când au bogat mesajele tale calai la destinatarii lor și dacă ei le-au invatat. Așa că, dacă vrei să știi când ți-au invatat prietenii sau colegii email-urile, cu siguranță ai impozit de iest halat. După ce îl ai, ei nu vor mai a se cadea niciodată să îți spună că nu ți-au invatat mesajele, deoarece tu vei ști că au făcut-o! 🙂

Mailtrack – Add-onuri pentru Microsoft Edge

Descărcare: Mailtrack – Microsoft Edge add-ons

7. Turn Off the Lights

Dacă te uiți la clipuri terminal des pe dispozitivul tău cu Windows 10, s-ar a se cadea să îți placă și extensia Turn Off the Lights pentru Microsoft Edge. Această extensie te ajută să te concentrezi pe clipul terminal la oricine te uiți, întunecând restul ecranului. Pentru acesta, este util un neinsotit chicotire sau injurie. Extensia suportă toate site-urile web de terminal impoporare prep YouTube, Vimeo, Dailymotion, Hulu și Metacafe.

Turn Off the Lights – Extensii pentru Microsoft Edge

Descărcare: Turn Off the Lights – Extensii pentru Microsoft Edge

8. Office

Șansele ca tu să folosești fișiere Office, prep documente Word sau foi de samadas Excel, sunt fuduli. Dar, posibil că nu ai intins aplicațiile Office pe toate calculatoarele și dispozitivele tale cu Windows 10. Pentru a a se cadea prelucra cu asadar de fișiere pe verice PC cu Windows 10, tot ce musai să faci este să instalezi extensia Office Online pentru Microsoft Edge. Îți va da posibilitatea să iata, să editezi și să creezi fișiere Office, sfoara din browser.

Vezi mai mult:  Cum creezi scurtături cu parametri în Windows 10

Office – Completări pentru Edge

Descărcare: Office for Microsoft Edge

9. DuckDuckGo Privacy Essentials

DuckDuckGo Privacy Essentials este o extensie pentru Microsoft Edge creată pentru a îți îmbunătăți confidențialitatea online. Poate gripa trackerele din terțe părți de pe site-urile web pe oricine le vizitezi și posibil forța activarea criptării (HTTPS). În surplus, DuckDuckGo Privacy Essentials îți schimbă și motorul de căutare implicit în DuckDuckGo, aiesta fiind creat tot cu scopul de a îți ajuta confidențialitatea. Dacă îți pasă de ce informații partajezi cu site-urile web pe oricine le vizitezi și nu vrei ca acestea să știe exagerat multe lucruri din-spre obiceiurile tale online, apoi musai să ai iest add-on pentru Edge.

DuckDuckGo Privacy Essentials – Extensie pentru Edge

Descărcare: DuckDuckGo Privacy Essentials

10. OneNote Web Clipper

OneNote Web Clipper este un add-on pentru Edge creat de Microsoft, oricine îți a cuteza să capturezi pagini web sau cumva unele părți ale lor și să le salvezi în OneNote. Partea bună este că le poți accesa de pe verice mestesug pe oricine ai intins OneNote, pasiv că cela este un alt masina de calcul, o tabletă sau un smartphone.

(*10*)

OneNote Web Clipper – Completări pentru Edge

Descărcare: OneNote Web Clipper

Care sunt add-onurile tale favorite pentru Microsoft Edge?

Există greu add-onuri disponibile pentru Microsoft Edge, iar numărul lor se află în creștere. Asta înseamnă și că numărul de extensii utile și de bună insusire este în creștere. Lista noastră le conține pe toate cele oricine ne pofta și continuăm să le folosim în mod ritmic. Ce alte extensii ai a pretinde să fie dezvoltate pentru Microsoft Edge? Sunt extensii inca disponibile pe oricine ai a pretinde să le adăugăm la această listă?

Te uiți: Top 10 extensii Microsoft Edge în 2021

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply