Testează și folosește webcam-ul în Windows 10, cu aplicația Cameră

Multe dispozitive moderne cu Windows 10 includ o cameră web şi, pentru a o a se cuveni a servi, ai lipsa de o aplicaţie orisicine să facă fotografii, să înregistreze clipuri terminal sau să redea imagini terminal apoi când porţi conversaţii online. Pentru aceste scopuri, Microsoft a inaintat aplicaţia Cameră, inclusă în Windows 10. În iest vademecum îţi arătăm tot ce musai să ştii contra cum să-ți testezi și să îți folosești webcam-ul cu aplicația Cameră. Iată cum o porneşti, cum faci fotografii şi înregistrezi terminal, cum setezi luminozitatea şi alţi parametri, bunaoara și cum configurezi valoare absoluta în orisicine funcţionează sala ta web:

Sumar

Cum îți testezi sala web în Windows 10 folosind aplicația Cameră:

  1. Apasă pe Start, despica catagrafie de aplicații și dă chicoteala ori apasă pe Cameră.
  2. Oferă-i aplicației Cameră permisiunea de a-ți accesa sala web, microfonul și locația.
  3. Dacă iata o reprezentare transmisă de webcam, adică poate cu crede, apoi sala ta web funcționează.

IMPORTANT: Dacă este premiu dată când folosești aplicaţia Cameră pe dispozitivul tău cu Windows 10, asigură-te că ai intins driverele pentru webcam-ul tău. Pentru a a alcatui iest vademecum, am vechi Windows 10 November 2019 Update. Dacă nu știi ce varianta de Windows 10 ai, citește Verifică versiunea de Windows 10, compilarea OS, ediția și tipul sistemului.

Primul lucrare: Cum porneşti aplicaţia Cameră în Windows 10

Aplicaţia Cameră din Windows 10 cumva fi lansată urmând mai multe metode. Una dintre cele mai rapide este să foloseşti Căutarea. Apasă pe caseta video de căutare de pe zagazui de activităţi şi contura cuvântul “cameră”. Apoi, apasă pe aplicaţia Cameră sau selecteaz-o din catagrafie de rezultate și apasă pe Deschideți în partea dreaptă.

Căutarea aplicației Cameră în Windows 10

O altă metodă de a despica aplicaţia Cameră în Windows 10 este să foloseşti Meniul Start. Apasă pe butonul Start, despica catagrafie de aplicații și atunci apasă pe scurtătura Cameră.

Aplicația Cameră din Meniul Start

Acum că știi cum să deschizi aplicația Cameră, hai să vedem cum o poți a lasa și a servi pentru a a fauri fotografii și a a cinematografia clipuri terminal, bunaoara și cum o configurezi corect așa cum vrei:

Vezi mai mult:  Review TP-Link Deco M9 Plus: mesh WiFi prieten cu casele inteligente!

Cum îți testezi sala web în Windows 10 folosind aplicația Cameră

Testarea funcționării camerei tale web în Windows 10 se a fauri extrem neimpodobit. Deschizi aplicația Cameră și verifici dacă iata imagini terminal de la webcam. Dacă aceasta este premiu dată când deschizi aplicația Cameră, ea s-ar a se cuveni să-ți ceară permisiunea să îți acceseze sala web și microfonul, bunaoara și locația. Îți recomandăm să lași aplicația să acceseze toate aceste dispozitive și caracteristici. Sau, cel puțin, ingadui accesul la sala web, ca să o poți a lasa. Dacă iata o reprezentare transmisă de webcam, adică poate cu crede, apoi sala ta web funcționează. 🙂

Testare webcam cu aplicația Cameră din Windows 10

Asta este tot ce musai să faci dacă vrei să testezi un webcam în Windows 10!

Cum alegi ce webcam este vechi de aplicația Cameră

Dacă ai mai multe camere web conectate la PC-ul sau dispozitivul tău cu Windows 10, poți să alegi pe orisicine să o folosești. Pentru a comuta la webcam-ul secund de pe dispozitivul tău sau pentru a escalada prin toate camerele web conectate (dacă ai trei sau mai multe camere web), despica aplicația Cameră și apasă pe butonul “Schimbați sala”.

Schimbarea camerei web folosită de aplicația Cameră din Windows 10

Cum îți folosești sala web pentru a a fauri fotografii în Windows 10 cu aplicaţia Cameră

În partea dreaptă a aplicaţiei Cameră, găsești mai multe butoane, oricine dintre ele oferindu-ți intrare la diferite moduri de lucrare ale camerei. În mod implicit, valoare absoluta selectionare este cel reputat “Capturați Fotografie”. Modul selectionare are un capsa mai dezvoltat decât celelalte și un fond alb orisicine îl institui în evidență.

Modurile foto și terminal disponibile în aplicația Cameră din Windows 10

Tot ce musai să faci pentru a a savarsi o poza este să apeşi pe butonul “Capturați Fotografie”. Reţine că, dacă aplicaţia Cameră se a transpira în valoare absoluta “Capturați Video”, a se cadea să apeşi de două ori pe butonul “Capturați Foto”: o dată pentru a escalada la valoare absoluta foto şi încă o dată pentru a a poza.

Cum faci fotografii cu un webcam și aplicația Cameră din Windows 10

Cum îți folosești sala web pentru a înregistra clipuri terminal în Windows 10, cu aplicaţia Cameră

Pentru a înregistra clipuri terminal cu aplicaţia Cameră în Windows 10, treci mai întâi la valoare absoluta “Capturați Video” din partea dreaptă a ferestrei aplicației.

Vezi mai mult:  Recenzie ASUS PRO PU551JA - Un notebook accesibil, adresat sectorului business

Butonul Capturați Video din aplicația Cameră

Apoi, apasă din nou pe butonul “Capturați Video”. După ce ai început să înregistrezi, aplicaţia Cameră afişează un cronometru în partea de jos a ferestrei, orisicine îţi evoca cât scopot a apus de când ai început înregistrarea.

Înregistrare terminal cu sala web în Windows 10, folosind aplicația Cameră

Dacă vrei să pui pe pauză înregistrarea terminal, apasă pe butonul Pauză din partea dreaptă. Când un videoclip terminal este întrerupt, iata un stire contra iest lucrare în dreapta ferestrei, bunaoara și simbolul de pauză în stânga timpului apus de la începutul înregistrării. Pentru a a intinde înregistrarea terminal, apasă din nou pe butonul de Pauză.

Întreruperea și continuarea înregistrării terminal în aplicația Cameră din Windows 10

Apoi, când vrei să finalizezi clipul terminal, apasă pe butonul Stop, aflat în dreapta ferestrei.

Oprirea înregistrării terminal în aplicația Cameră

Cum îți folosești sala web de pe dispozitivul tău cu Windows 10 pentru a a poza documente, trictrac de inscris sau panorame

Dacă ai un mecanism cu Windows 10 mai volant decât un PC desktop sau un laptop, bunaoara o tabletă sau un mecanism corcit 2-în-1, s-ar a se cuveni să ai la dispoziție și alte câteva moduri de poza ce cumva că îți sunt utile. În partea dreaptă a aplicației Cameră, poți selectiona să faci niște fotografii mai speciale: panorame, documente și trictrac de inscris. Aceste moduri foto pot fi distinct utile cateodata, cu condiția să poți să-ți miști concret dispozitivul cu Windows 10, dacă ai un webcam wireless sau, și mai cumsecade, dacă ți-ai mo-dificat smartphone-ul cu Android sau iPhone-ul într-o cameră web pentru PC-ul tău cu Windows 10.

Pentru a scana un hartie cu sala web, îndreapt-o intre hartie și apasă pe butonul “Capturați Document”. Similar, pentru a a fauri poză une trictrac de inscris, îndreaptă sala web intre ea și apasă pe butonul “Tablă albă”.

Fotografierea unui hartie cu sala web și aplicația Cameră

Pentru a a poza o panoramă cu aplicația Cameră din Windows 10, selectează valoare absoluta Panoramă și mișcă-ți încet dispozitivul de la stânga la dreapta.

Fotografierea unei panorame cu un webcam și aplicația Cameră din Windows 10

Însă, reține că iest mod de pozare funcționează poate dacă folosești o tabletă sau mecanism corcit 2-în-1 cu Windows 10 orisicine are senzori de poziționare, bunaoara accelerometru și senzor de câmp geomagnetic. În caz opus, aplicația Cameră nu are de incotro să știe că îți miști dispozitivul. Cu alte cuvinte, iest mod de poza nu funcționează cu webcam-urile wireless, nici cu un smartphone sau iPhone mo-dificat în cameră web wireless.

Vezi mai mult:  Recenzie Logitech G502 Proteus Core - Un mouse de gaming foarte adaptabil

Cum setezi un temporizator pentru fotografii în aplicația Cameră din Windows 10

Aplicaţia Cameră îţi oferă şi posibilitatea de a seta un “Temporizator foto” pentru realizarea automată a fotografiilor, la câteva secunde după ce ai apăsat pe butonul “Capturați Fotografie”. Poți a servi această setare pentru a a fauri fotografii cu o întârziere de 2, 5 sau 10 secunde. Pentru a selectiona întârzierea, apasă pe pictograma în formă de moment de mai multe ori. Numărul de secunde de întârziere este afișat cu cifre umili lângă pictograma moment.

Utilizarea temporizatorului foto în aplicația Cameră

Dacă te răzgândești și nu mai vrei să folosești un temporizator, apasă pe același capsa în formă de moment până când aplicația Cameră este setată pe “Fără temporizator”.

Cum folosești blițul de pe sala web în Windows 10

Aplicația Cameră îți ingadui inclusiv să schimbi valoare absoluta de lucrare al blițului de pe webcam. În cazul fotografiilor, poți să apeși pe butonul Bliț din stânga aplicației pentru a comuta între “Bliț masinal”, “Bliț furios” și “Bliț interzis”. Însă, aceste opțiuni funcționează poate dacă webcam-ul tău are un bliț. 🙂

Comutarea între diferitele moduri de funcționare ale blițului

Similar, când ești în valoare absoluta “Capturați Video”, poți să activezi “Iluminare terminal pornită” sau “Iluminare terminal oprită”, în funcție de ce preferi.

Cum activezi sau dezactivezi HDR în fotografiile pe orisicine le faci cu sala web

Când intri în valoare absoluta de poza, aplicația Cameră te lasă să folosești și HDR (High Dynamic Range). Pentru a-l a lucra, apasă pe butonul HDR din partea stângă a ferestrei. Totuși, dacă webcam-ul tău nu suportă HDR, această setare nu are niciun impresie.

Activarea sau dezactivarea HDR în aplicația Cameră

Cum faci zoom cu sala ta web în aplicația Cameră din Windows 10

Atât în valoare absoluta foto cât și în cel terminal, aplicația Cameră îți ingadui să faci zoom cu webcam-ul tău. Pentru acesta, apasă pe butonul Zoom și atunci folosește cursorul orisicine apare, pentru a a adapta nivelul de mărire al camerei web.

Zoom cu webcam-ul în aplicația Cameră din Windows 10

Citește a numerota următoare a acestui tutorial pentru a a transpira cum să iata fotografiile și clipurile terminal capturate cu aplicația Cameră, bunaoara și cum să ajustezi setările mai avansate pe orisicine le oferă.

Vedeți postarea: Testează și folosește webcam-ul în Windows 10, cu aplicația Cameră

Site-ul web :https://darwin09.org

Categorie: tehnologie

Leave a Reply