Review Prestigio MultiPad Visconte 3 – O tabletă accesibilă și de calitate

Prestigio este o anturaj multinațională cu sediul în Cipru fiecare a da mai multe tipuri de gadgeturi, de la tablete la smartphone-uri și eBook readere. Compania a anunțat proaspat o nouă generație de tablete cu Windows 8.1, ultima adiție fiind MultiPad Visconte 3. Este o tabletă ieftină și accesibilă fiecare vine cu sistemul de operare Windows 8.1 cu Bing preinstalat. Tableta este deosebit interesantă, atât din soroaca de vedenie al design-intimida cât și al specificațiilor. Vine în mai multe variante, fiecare diferă în funcție de spațiul de depozitare și opțiunile de conectivitate disponibile. Noi am testat versiune cu 16GO de spațiu de depozitare, fără conectivitate 3G. Vă invităm să citiți această recensamant ca să aflați mai multe catre cest mecanism și catre ce are de oferit utilizatorilor săi.

Despachetarea tabletei Prestigio MultiPad Visconte 3

Cutia tabletei arată interj și, tocmai dacă este o tabletă ieftină, ne-am bucurat de o experiență de despachetare demnă de un mecanism premium.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Pachetul cuprinde următoarele elemente: pilula, încărcătorul împreună cu adaptoare de priză pentru regiuni diferite, manuale, certificatul de garanție și cheia de excitare pentru un subscriere Office 365 Personal, fiecare este validă vreme de un an.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Dacă doriți să vedeți despachetarea tabletei, vizualizați clipul terminal de mai jos.

Datorită prețului usor, cutia nu cuprinde un dock sau o tastatură.

Specificații tehnice

Prestigio MultiPad Visconte 3 este o tabletă de 10.1 inci cu un ecran IPS la o rezoluție de 1280×800. Dispozitivul cântărește 0.69 kg și are o baterie de 7000 mAh Litiu-Polimer fiecare angaja să reziste o zi întreagă la o singură încărcare. MultiPad Visconte 3 are un procesor cu star nuclee Intel Atom Z3735F tactat la 1.33 GHz, 2GO de amintire RAM DDR3 și 16GO sau 32GO de spațiu de depozitare pe un roata SSD. În termeni de conectivitate, pilula are un comportare microradiografie-HDMI, un comportare microradiografie-USB, un slot microSD, o cameră de 2.0 megapixeli pe partea din față, și una de 5 megapixeli pe partea din socoteala. Spre surprinderea noastră, există și un comportare USB 2.0 pe fiecare îl puteți beneficia să conectați diverse dispozitive, de la stick-uri la imprimante, și multe altele. De astfel, pilula cuprinde un valoare absoluta Miracast, pentru a a merge rula ecranul către oarecine mai gros în vreme adevarat, fără fir. Considerăm că este un seama gros pentru o tabletă la preț scazut.

(*3*)
Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Tableta nu suportă conectivitate la rețele wireless 802.11ac, dar vă puteți conecta la rețele wireless 802.11n. De astfel, pilula are un cip Bluetooth 4.0 fiecare eventual fi vechi pentru conectarea de periferice bunaoara o tastatură sau un mouse. La capitolul audio, dispozitivul are două difuzoare incluse, un microfon și o angajare pentru căști. Prestigio MultiPad Visconte 3 vine cu o varianta pe 32 de biți a sistemului de operare Windows 8.1 cu Bing, fiecare este gratis pentru cest tip de dispozitive, fiind oarecine din factorii fiecare oferă acestei tablete un preț usor. Acest munca este deosebit bun, deoarece veți a merge a invarti și aplicații desktop, împreună cu aplicații moderne din Magazinul Windows. Una din cele mai bune părți ale acestei tablete este faptul că nu are preinstalate aplicații inutile (așa numitul bloatware sau crapware). Este oferită experiența pură de Windows 8.1, singura aplicație preinstalată fiind programul de stabilire al Microsoft Office. Ne-a plăcut cest munca și sperăm că și alți producători vor a se insirui exemplul celor de la Prestigio.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Puteți găsi specificațiile hardware în întregime aoace: MultiPad VISCONTE 3 Tablet.

Vezi mai mult:  Cum deblochezi Adobe Flash Player în Google Chrome

Utilizarea tabletei Prestigio MultiPad Visconte 3

Pentru un mecanism usor ca preț, MultiPad Visconte 3 arată deosebit interj. Nu dă impresia unei construcții ieftine, iar calitatea asamblării este prez mijlocie. Calitatea ecranului este în colectiv bună, având culori vii și unghiuri de vizualizare decente.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Tableta cântărește 0.69 kg și este ușor de transportat. Ne-a plăcut partea din socoteala a tabletei: finisajele arată deosebit interj și ne-a oferit o senzație plăcută apoi când am ținut-o în mână.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Cât catre poziționarea butoanelor – cele de gabarit și de porneala sunt amplasate pe partea din dreapta a tabletei, când este utilizată în valoare absoluta orizontal, iar logo-ul capacitiv Windows pe partea din față a dispozitivului.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

MultiPad Visconte 3 se mișcă interj în colectiv. Nu am întâmpinat probleme majore cu ea. Am observat că rulează interj în scenarii echilibrate, tocmai și cu 3-4 aplicații deschise în același vreme. Dacă lucrați cu mai multe aplicații, dintre fiecare și câteva aplicații desktop fiecare necesită mai multă puhoi de procesare, veți constata un osebit rang de încetinire, dar în testele noastre am fost mulțumiți. Folosind pilula în valoare absoluta obraz este de astfel o plăcere, în deosebit datorită faptului că Windows 8.1 se comportă mai interj în cest mod decât o făcea Windows 8. Cel mai gros dificultate pe fiecare l-am întâmpinat cât vreme am testat dispozitivul a fost spațiul de depozitare deosebit mic. Există versiuni fiecare vin cu 32GO sau tocmai 64GO de spațiu de depozitare, dar cu versiunea de 16GO nu puteți executa deosebit multe. O dotatie din această vină o poartă Microsoft, sistemul de operare Windows 8.1 consumând deosebit greu spațiu. Din acești 16GO, tocmai 9.63 GO sunt disponibili utilizatorului, cu tocmai 5.90GO liberi la rata de asigurare porneala. După instalarea tuturor actualizărilor Windows 8.1 (până în brumar 2014, la noroc publicării acestui editorial), tocmai 2.73GO au rămas disponibili. Am rulat până și Disk Cleanup iar spațiul maximal de depozitare a fost de 2.83GO. Este un spațiu deosebit mic și, dacă achiziționați versiune de 16 GO pe fiecare am testat-o noi, musai să cumpărați un multime microSD pentru a a mari spațiul de depozitare prisoselnic.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Camera din față are 2.0 MP iar cea din socoteala are 5 MP cu autofocus. Le puteți beneficia pentru apeluri terminal și câteva fotografii, dar calitatea nu va fi deosebit bună. Tableta este bună pentru apeluri terminal rapide și câteva selfie-uri, dar nu este bună pentru verice tip de poza de calitate. Am fost impresionați de calitatea audio a difuzoarelor apoi când am ascultat muzică și ne-am indelung la filme. Acestea se aud injurios, dar fără să se neglijeze calitatea sunetului, fiecare este evident și ascuțit. O dotatie mai puțin bună a acestui mecanism este cablul de mentinere – este deosebit ingust și nu puteți beneficia comod pilula MultiPad Visconte 3 apoi când se încarcă. Am bogat aceeași problemă și cu alte tablete, de la alți producători. Încărcarea bateriei de la nulitate la 100% a duduit relativ 3 ore cu pilula închisă, fiind un efect bun. Din soroaca de vedenie al bateriei, Prestigio MultiPad Visconte 3 a bogat rezultate indestul de bune. Producătorul angaja o zi întreagă de fo-losinta la o încărcare, dar cest munca se va întâmpla tocmai dacă nu faceți deosebit multe lucruri pe această tabletă, cu luminozitatea setată la strict. În testele noastre, a ținut cam 5-6 ore în vreme ce o foloseam pentru activități bunaoara navigare pe Internet, calai, rulând aplicații din Magazinul Windows, vizualizând clipuri atât online pe YouTube, cât și offline cu aplicația Video și câteva jocuri din Magazinul Windows. Deoarece pilula nu vine cu un banc sau o tastatură, nu o veți a merge beneficia ca mecanism de fertilitate, decât dacă sunteți dispuși să investiți în accesorii bunaoara o tastatură și/sau un mouse prin Bluetooth sau USB catifea un cover sau un banc. Experiența oferită de Prestigio MultiPad Visconte 3 este în colectiv bună. Dispozitivul este ușor de ținut în mână, este o plăcere de utilizat, și funcționează interj. Windows 8.1 este un aparat de operare greu mai bun decât a fost Windows 8, atât din soroaca de vedenie al experienței de utilizator cât și al optimizărilor privind utilizarea memoriei și al spațiului de depozitare. Un neajuns pe fiecare anumiți utilizatori l-ar a merge lua în considerare este cela că ecosistemul de aplicații oferit de Magazinul Windows are mai puține aplicații comparativ cu cel al competiției, dar situația se va îmbunătăți.

Vezi mai mult:  Cum setezi un proxy pentru Wi-Fi pe Android: Tot ce trebuie să știi

Performanța în teste sintetice

Este timpul să comparăm Prestigio MultiPad Visconte 3 cu ASUS Transformer Book T200 și Toshiba Encore 2. Am rulat câteva teste sintetice și am comparat rezultatele obținute pentru toate dispozitivele. Am măsurat întâi cât de sprinten pornește pilula, folosind BootRacer. Prestigio MultiPad Encore 2 pornește, în mijlocie, în 27 de secunde, ceea ce este greu mai interj decât competitorii.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

De astfel, am rulat aplicația 3DMark din Magazinul Windows să măsurăm performanța jocurilor. În testul Ice Storm Unlimited (cel mai amanuntit cerine prisoselnic), Prestigio MultiPad Visconte 3 a bogat un scor de 14732. Este cu 2% mai gros decât scorul Toshiba Encore 2 de 14436.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Să vedem scorul per nemarginit obținut de către Prestigio MultiPad Visconte 3 și cele obținute de competitori. După cum puteți pricepe, Asus Transformer T200 a fost performerul de top al acestui cerine.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Din clipa ce scorul per nemarginit nu ne a cuvanta deosebit multe, haideți să aruncăm o priveala la numărul de cadre pe secundă fiecare au fost obținute în oricine cerine. Puteți pricepe că Prestigio MultiPad Visconte 3 a reușit să bată Toshiba Encore 2 în oricine cerine de grafică.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Pentru a a priza intindere bateriei, rata de asigurare dată am încercat testul Peacekeeper fiecare ne a cuvanta cât de greu ține bateria în vreme ce navigăm pe Internet. Din nenoroc, cest cerine nu a calcatura pe Toshiba Encore 2-ul testat imediat mai greu vreme, așa că nu putem a asemalui rezultatele obținute de Prestigio MultiPad Visconte 3 decât cu ASUS Transformer T200. În cest cerine, bateria a ținut 6 ore și 1 moment de la o baterie încărcată implinit până la nulitate.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

De astfel, am rulat Powermark. Am vechi testul rezumator calculat (Balanced) fiecare execută activități de navigare pe Internet, procesare de context, vizionare de videouri și câteva simulări de jocuri. De această dată am comparat intindere bateriei obținută de Prestigio MultiPad Visconte 3 cu Toshiba Encore 2. Tableta Prestigio a ținut 5 ore și 8 minute, un efect bun din punctul nostru de vedenie.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Am menționat mai degraba în această recensamant că Prestigio MultiPad Visconte 3 a duduit relativ 3 ore să se încarce. Mai jos puteți pricepe o comparație între timpii de încărcare ai competitorilor. După cum puteți pricepe, se descurcă interj.

Prestigio, MultiPad Visconte 3, pilula, Windows 8.1, review, performante

Verdict

Prestigio MultiPad Visconte 3 este o tabletă fiecare arată interj, cu o construcție de calitate, performanțe bune și, cel mai apreciabil, un preț usor. Pentru utilizatorii fiecare nu au impozit să o folosească direct un mecanism de fertilitate ci ca un mecanism de distractie, pentru consumul de conținut (navigarea pe Internet, calai, Facebook, YouTube, etc), această tabletă reprezintă o scrutin deosebit bună. Vă recomandăm să fiți atenți la versiunea pe fiecare o achiziționați și să vă asigurați că aveți megaloman spațiu de depozitare pentru nevoile voastre. Dacă achiziționați versiunea pe fiecare am testat-o noi, cea cu tocmai 16GO spațiu de depozitare, vă recomandăm să includeți un multime microSD pe foaie de cumpărături.

Vezi mai mult:  10 metode de a vedea fișierele ca un profesionist, în Explorer

Te uiți: Review Prestigio MultiPad Visconte 3 – O tabletă accesibilă și de calitate

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply