Review Mondly: Învață o limbă nouă în browser sau pe telefon

Recent, am bogat plăcerea de a a lasa un ustensila de învățare de limbi străine ilustru Mondly. Acesta te ajută să înveți limbi străine folosindu-ți navigatorul web cirac sau o aplicație mobilă pentru iPhone sau Android. Ne place să învățăm lucruri noi, așa că am fost curioși să vedem cum funcționează Mondly și dacă te probabil a prindori cu adevărat să înveți ușor o limbă nouă. După ce l-am intrebuintat pentru un rodul-pamantului, iată părerea noastră impotriva cest huzmet.

NOTĂ: În această perioadă, Mondly are o campanie de 50% reduceri pentru începutul școlii. Poți castiga de ofertă aoace. În iesi acestei promoții speciale, cititorii Digital Citizen pot să se aboneze la Mondly cu o prescurtare de 30%. Poți să cumperi un subscriere mensual Premium 1 Limbă cu discount de 30%, sau poți să folosești codul promoțional digitalcitizen30 dacă vrei să achiziționezi un alt subscriere, pentru a a se bucura de aceeași prescurtare.

Mondly: Pentru care este o votare potrivită?

Mondly este o votare excelentă pentru cei orisicine vor:

 • Să învețe limbi noi folosindu-și calculatorul, smartphone-ul sau pilula
 • Să învețe o limbă nouă folosind tais română ca interj de purcedere
 • Nu au rodul-pamantului pentru lecții a se tranti și vor să învețe o limbă nouă în în timpul autonom, câteva minute pe zi

Pro și contrazice

Sunt multe lucruri bune de spus impotriva Mondly:

 • Oferă o listă lungă de limbi străine pe orisicine le poți învăța: 33 ca să fim exacți
 • Funcționează pe multe platforme și dispozitive: browsere web, Android și iOS
 • Îl poți beneficia ca utilizator ineficient sau cu subscriere premium
 • Conținutul premium contine 250 de lecții, 36 secțiuni de lexic, lecții zilnice, teste săptămânale, competiții lunare, recunoaștere cuvinte și lecții de gramatică
 • Lecțiile rarunchi acoperă majoritatea scenariilor din viața de zi cu zi, de la lucruri prep cum să spui Salut, la pojijie, relații, anotimpuri, călătorii, caratura, sporturi, mâncare și băuturi, afaceri și așa mai mult
 • Folosește înregistrări vocale cu vorbitori nativi, ceea ce înseamnă pronunție corectă
 • Include un bot de chat pe orisicine îl poți beneficia pentru a a se face conversații cu o persoană reală

Singurul imagine mai puțin eficace este faptul că, pentru a cantari intrare la tot ce oferă Mondly, musai să îți cumperi un subscriere. Chiar și așa, nu credem că prețul său este insanatosit având în fantasma cât de multe limbi și lecții îți sunt oferite.

Verdict

Nouă ne place Mondly și credem că probabil să reprezinte un interj bun de purcedere pentru care a cere să învețe o limbă nouă. Sunt multe lecții și facilități orisicine te ajută să înveți. Acestea acoperă situații din viața reală. Deși nu putem executa încă dacă Mondly te probabil a prindori să înveți o limbă nouă cu toate nuanțele ei, credem că este un început promițător. Având în fantasma că contine și lecții de gramatică, Mondly te probabil a prindori să înveți limbi noi la fel ca la școală. Îl recomandăm oricui a cere să vorbească o limbă nouă cel puțin la standard de bază. Dacă ești cu adevărat dedicat acestui tinta, prețul pe orisicine îl a revendica pentru conținutul său premium, este cinevasi exact.

Vezi mai mult:  Securitate pentru toți - Recenzie Norton Security and Antivirus pentru Android

Ce este Mondly?

Mondly este un huzmet orisicine își preconiza să te ajute să înveți limbi noi. Poți să îl folosești într-un browser web pe fiecare PC. De intocmai, poți să îi descarci aplicația din Play Store dacă folosești un smartphone sau o tabletă cu Android, sau din App Store dacă folosești un iPhone ori un iPad. Mondly a fost lansat în 2013 și astăzi executa că are prez 30 de milioane de utilizatori în prez 190 de țări.

Cea mai importantă usurinta a Mondly este faptul că îți oferă 33 de limbi diferite pe orisicine să le înveți, folosind 33 de limbi native. Ce înseamnă acesta? Ei corect, înseamnă că dacă tais ta nativă este tais română, ea fiind una dintre cele suportate de Mondly, o poți beneficia pentru a învăța o limbă nouă. Nu ești restrans la un set minimal de limbi de purcedere. Dacă tais ta nativă este portugheza, poți să folosești portugheza pentru a învăța grecie, deoarece Mondly îți dă traduceri neocolit din portugheză în greacă.

“”

Mondly te probabil a prindori să înveți una dintre aceste 33 de limbi: Engleza Britanică, Engleza Americană, Spaniola, Franceza, Germana, Italiana, Rusa, Japoneza, Coreeana, Chineza, Turca, Arabica, Persiana, Ebraica, Portugheza, Olandeza, Suedeza, Norvegiana, Daneza, Finlandeza, Greaca, Româna, Afrikaans, Croata, Poloneza, Bulgara, Ceha, Ungara, Ucrainiana, Vietnameza, Hindi, Indoneziana.

Este o listă lungă din punctul nostru de fantasma și acoperă toate limbile folosite în mod general în sistem planetar, astăzi.

Ce conținut poți să accesezi și cât de numeros te costă?

Indiferent de ce mecanism sau browser folosești, Mondly îți oferă intrare la același conținut. Există însă, două tipuri diferite de conținut prisoselnic: Gratuit și Premium. Pentru a le accesa, musai să îți creezi un spinare. Ca utilizator ineficient, poți să accesezi:

 • Prima secțiune din Mondly, orisicine contine 6 lecții, o conversație, o secțiune de lexic și o conversație cu un bot de chat (în orisicine vorbești cu un bot în tais nouă pe orisicine o înveți)
 • O lecție nouă în fitece zi
 • Teste săptămânale și competiții lunare
“”

Dacă îți cumperi un subscriere la Mondly, primești intrare la numeros mai multe lucruri:

 • 250 de lecții organizate pe subiecte
 • 33 de conversații
 • 36 de secțiuni de lexic
 • Lecții zilnice (365 de lecții pe an), teste săptămânale și competiții lunare
 • Recunoașterea vorbirii ce te ajută cu pronunția
 • Tabele de imbinare și lecții de gramatică

Abonamentul premium costă 9,99 dolari pe lună sau 47,99 dolari pe an.

Primele impresii, sau cum începi să înveți o limbă nouă cu Mondly

Prima noastră întâlnire cu Mondly a fost într-un browser web. Am vizitat saitul web guvernamental – Mondly.com – și am vedere acesta:

“”

Trebuie oarecum să selectezi tais pe orisicine o vorbești inca și pe cea pe orisicine vrei să o înveți. Apoi, Mondly îți arată acum cum va a purcede învățarea noii limbi, începând o conversație. Chiar pare ușor!

“”

Indiferent dacă ai un subscriere plătit sau dacă folosești un spinare ineficient, primești aceleași lecții în tutorialul de început: muți cuvinte prez răspunsurile corecte, traduci propoziții, tragi cuvinte prez imaginile potrivite și așa mai mult. La finalul fiecărei lecții, primești puncte, treci la următorul standard ș.a.m.d.

“”

După ce am văzut cum arată Mondly în browser, am fost curioși să vedem dacă sunt diferențe în aplicațiile de Android și iOS. Am aflat că aplicațiile arată și funcționează la fel.

Vezi mai mult:  9 metode de a deschide instrumentul Gestionare Disc în Windows (toate versiunile)

Prima noastră întâlnire cu Mondly a fost neașteptat de rapidă. Atât în browser-ul web prep și în aplicația sa mobilă, este ușor să începi să folosești Mondly. Vizitezi saitul web sau instalezi și atunci deschizi aplicația pe smartphone/tabletă, alegi tais pe orisicine o vorbești și cea pe orisicine vrei să o înveți, iar Mondly începe acum să te învețe lucrurile de bază. Din punctul nostru de fantasma, este un început bun.

Experiența de fo-losinta a Mondly sau cum înveți o limbă nouă

Noi am intrebuintat Mondly cu un subscriere plătit, așa că am bogat intrare la tot conținutul premium prisoselnic. Dacă folosești Mondly cu un spinare ineficient, nu ai intrare la toate lecțiile și la toate facilitățile oferite de el.

Am încercat Mondly folosind româna ca limbă pe orisicine o vorbim și germanca ca tais pe orisicine vrem să o învățăm. În panglica săptămână în orisicine am intrebuintat aplicația, Mondly ne-a apus prin câteva lecții de Salut în orisicine am învățat, ei corect, să spunem Salut! Dar și să spunem care suntem, să întrebăm cum te numești și altele similare. Acestea au fost lecții simple prin orisicine am apus ajunge de ușor.

“”

Mondly folosește multe imagini și afișează cuvintele în ambele limbi (cea pe orisicine o vorbești și cea pe orisicine o înveți). Când le afișează pe ecran, le și vorbește în ambele limbi, asemenea că devine privitor ușor să îți aduci aminte cum se executa un fixat cuvânt sau propoziție în nouar limbă. Acest unealta ar a urma să ajute și cu pronunția mai încolo.

“”

Mondly îți a revendica să încerci să traduci propoziții prin selectarea celor corecte din listă, ori prin adăugarea cuvintelor potrivite în câmpurile de talmacitura. Chiar dacă nu știi desertaciune impotriva tais pe orisicine încerci să o înveți, este ajunge de prost să selectezi traducerile corecte prin eliminarea cuvintelor orisicine nu ți se par bune sau cele pe orisicine nu le-ai auzit spuse de Mondly.

“”

Uneori însă, am bogat impresia că graba de învățare este exagerat rapidă. Mondly a fost OK, dar cateodata îți a revendica să traduci propoziții în tais pe orisicine o înveți și, pentru noi cel puțin, s-a demonstrat ajunge de ostenicios.

“”

Un unealta orisicine ne-a plăcut și orisicine credem că este praci trebnic este faptul că Mondly probabil să recunoască vorbirea. Sunt multe lecții în orisicine ți se a revendica să vorbești propoziții, iar Mondly ascultă cum pronunți. Asta, împreună cu faptul că Mondly folosește vorbitori nativi pentru înregistrările pe orisicine le mirosi, te ajută să înveți să vorbești exact.

“”

Un alt unealta prin orisicine se evidențiază Mondly este faptul că oferă un bot de chat. Acesta este un bot (o entitate artificială) cu orisicine poți a scoate și orisicine te ajută să simulezi o conversație reală pe orisicine ai a se cuveni să o ai cu vreunul, în tais pe orisicine o înveți.

“”

Unele lecții te lasă și să investighezi mai multe detalii impotriva gramatică. Poți să înveți conjugări și timpi apăsând pe cuvinte. Acest unealta confectiona ca Mondly să semene cu o clasă tradițională de la școală. Unii utilizator probabil vor să învețe în amanunt noi limbi și cest unealta cu siguranță le va plăcea. Dacă nu ești cinevasi dintre ei, poți să ignori gramatica. 🙂

“”

De fitece dată când termini o lecție, primești puncte pentru toate răspunsurile corecte. Ele sunt folosite pentru a îți a socoti aptitudinile și clar și pentru a te aseza într-un clasament cu ceilalți utilizatori orisicine învață aceeași limbă ca a avea.

“”

Încă un unealta pe orisicine l-am pretuit la Mondly a fost faptul că lecțiile nu durează numeros. Ele sunt scurte și le poți a epiloga în tocmai câteva minute pe fitece, ceea ce le confectiona perfecte pentru viețile agitate pe orisicine le avem cu toții. Poți să înveți câte puțin în fitece zi, în rodul-pamantului ce aștepți metroul de mostra. Având în fantasma faptul că Mondly oferă aceeași platformă pe toate dispozitivele tale, înseamnă că poți să înveți în rodul-pamantului ce faci rapita, pe smartphone, după orisicine să continui pe laptop când ajungi acasă.

Vezi mai mult:  Cum dezactivezi Managerul de activități în Windows 10

Deși nu am intrebuintat Mondly numeros rodul-pamantului și nu ne putem lăuda că am învățat inca o limbă nouă cu ajutorul său, este o metodă de învățare modernă și promițătoare. Ne place felul în orisicine te învață limbi străine noi și metodele variate pe orisicine le folosește. Oferă multe limbi și părțile vorbite sunt create de vorbitori nativi ai acelor limbi, ceea ce înseamnă că pronunția este excelentă. Vom a lungi să folosim Mondly în următoarele luni (probabil ani?) și, care știe, probabil vom învăța să vorbim cel puțin o limbă străină nouă. 🙂

Ție îți place Mondly?

După o săptămână de testare, musai să spunem că nouă ne place Mondly. Poate să fie un ustensila admirabil dacă vrei să înveți o limbă nouă și, având în fantasma numărul noian de limbi din orisicine poți să alegi, credem că nici prețul său nu este noian. Tu ce părere ai? Ai încercat Mondly? Folosește secțiunea de comentarii de mai jos pentru a ne executa ce părere ai impotriva cest huzmet.

Te uiți: Review Mondly: Învață o limbă nouă în browser sau pe telefon

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply