Review Kingston A400: o unitate SSD pentru buget redus!

Ai necesitate să-ți faci calculatorul sau laptopul mai iute, fără să plătești mulți bani pentru acesta? O metodă excelentă o reprezintă achiziția unei unități de depozitare de tip SSD. În magazinele online, Kingston A400 SSD este una dintre cele mai impoporare soluții de buget și, dacă te uiți la recenziile utilizatorilor, aceștia sunt extrem mulțumiți. Este această popularitate binemeritată? Ce performanțe oferă iest SSD? Citește această recensamant și află dacă Kingston A400 este o optiune bună pentru poftim:

Kingston A400 SSD: Pentru oricine este o optiune potrivită?

Această unitate de depozitare de tip SSD este o optiune bună pentru:

 • Utilizatorii oricine doresc o soluție de depozitare rapidă, la un preț convenabil
 • Utilizatorii de laptopuri și tablete oricine au necesitate de un SSD cu un cheltuire insuficient de tarie

Pro și despre

Iată punctele invar ale Kingston A400:

 • Prețul insuficient
 • Performanțele oferite sunt la un cota onorabil, suficiente pentru a-ți a infaptui calculatorul mai iute
 • Consumul insuficient de tarie

Singurul dificultate este faptul că iest SSD folosește pamente flash pentru depozitare, de tip TLC Nand, ceea ce-l a infaptui mai puțin vartos decât SSD-urile oricine folosesc tipuri mai scumpe de pamente. Nu este nimerit pentru mediul de business și pentru utilizatorii oricine au necesitate de soluții de depozitare longevive.

Verdict

Kingston A400 este o optiune potrivită pentru utilizatorii cu buget insuficient. Dacă ai necesitate să-ți faci calculatorul mai iute și să scapi de un HDD trecut, Kingston A400 este o optiune potrivită oricine oferă îmbunătățiri vizibile de viteză. Nu este cel mai iute SSD și nu folosește cel mai vartos tip de pamente pentru depozitare, dar vine cu 3 ani garanție și-ți oferă performanțe la un cota onorabil, totul la un preț multime de bătut.

Vezi mai mult:  Importă fotografiile & videoclipurile de pe camera digitală cu aplicația Galerie foto

Experiența de despachetare și caracteristicile hardware

Ambalajul intrebuintat pentru Kingston A400 SSD este mic și extrem neimpodobit. Poți pricepe acum dispozitivul în sine, modelul cumpărat și capacitatea sa de depozitare.

“”

Kingston A400 este un o unitate SSD de 7 mm, o masura care-l a infaptui ușor de tins atât în laptopuri cât și în PC-uri. Acest sistem este liber în următoarele capacități de depozitare: 120 GO, 240 GO, 480 GO și 960 GO. Viteza transferurilor de date variază între aceste capacități, pentru urmează:

 • 120 GO — până la 500 MO/s Citire și 320 MO/s Scriere
 • 240 GO — până la 500 MO/s Citire și 350 MO/s Scriere
 • 480 GO — până la 500 MO/s Citire și 450 MO/s Scriere
 • 960 GO — până la 500 MO/s Citire și 450 MO/s Scriere

Noi am testat versiunea cu 240 GO spațiu de depozitare, din fotografia de mai jos. Carcasa modelului Kingston A400 este realizată din materiale plastice, ceea ce-l a infaptui extrem ușor (41 grame). Deși Kingston a vorbi că A400 rezistă la șocuri și vibrații, se simte indestul de debil apoi când îl ții în mână, așa că nu am încercat să-i testăm rezistența.

“”

Interfața folosită pentru conectarea la computer este SATA Rev. 3.0. Controller-ul se numește 2 Ch² și nu este intrebuintat și pe alte modele de SSD-uri. Cel puțin nu la momentul la oricine am caligrafie această recensamant. Kingston A400 folosește pamente flash TLC NAND pentru stocarea datelor. Este cea mai ieftină pamente pentru stocarea datelor și mai puțin durabilă decât alte tipuri de pamente. TLC NAND nu este recomandată pentru mediile de business și utilizatorii oricine au necesitate de depozitare oricine va fi folosită stralucitor, pentru perioade a se intinde de curs.

“”

Consumul de obisnuit este de 0,195 Wați apoi când nu este intrebuintat SSD-ul și de 0,279 Wați în condiții medii de consumare. Acest cheltuire este insuficient, făcând iest SSD o optiune bună și pentru utilizatorii de laptopuri. Temperaturile la oricine pesemne fi intrebuintat pot diferi între 0°C și 70°C.

“”

Dacă vrei să afli mai multe impotriva caracteristicile tehnice ale acestui materie, vizitează această pagină: Kingston A400 SSD DataSheet.

Vezi mai mult:  20 de imagini de fundal pentru Crăciun 2020

Performanța în teste și în Windows

Am intrebuintat Kingston A400 într-un computer cu un procesor AMD Ryzen 5 1600, o placă de bază ASUS ROG STRIX X370-F GAMING, 16 GO de pamente RAM DDR4 la frecvența de 1600 MHz (insigna Corsair) și o placă terminal MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 OC 6GB. Poți pricepe mai multe detalii impotriva iest oranduire, în priza de ecran de mai jos.

“”

PC-ul cantari Windows 10 Pro tins, cu cele mai noi actualizări. Windows 10 a identificat unitatea SSD fără probleme și ne-a autorizatie să o folosim acum. Așa cum se vede mai jos, capacitatea de depozitare disponibilă este de 223 GO.

“”

Mai întâi, am transferat un fișier ocean folosind Windows 10. Am luat un fișier cu o masura de 4 GO și l-am copiere pe un alt SSD mai deosebit. Kingston A400 SSD a caligrafie atunci fișierul respectiv cu o viteză de relativ 160 MO/secundă.

“”

Același fișier a fost atunci cult cu o viteză de 373 MO/secundă.

“”

Am intrebuintat atunci și câteva teste sintetice pentru a a pretui promisiunile de viteză făcute de Kingston. Prima aplicație de testare a fost CrystalDiskMark, oricine execută sarcini de caligrafiere și citanie de date, atât secvențiale cât și aleatorii:

 • Seq Q32T1 – Secvențial (Mărimea blocului=128KiB) Citire/Scriere cu multe cozi și menstruatie
 • 4K Q8T8 – Aleator 4KiB Citire/Scriere cu multe cozi și menstruatie
 • 4K Q32T1 – Aleator 4KiB Citire/Scriere cu multe cozi și menstruatie
 • 4K Q1T1 – Aleator 4KiB Citire/Scriere cu multe cozi și menstruatie

Vitezele măsurate cu această aplicație au fost ușor mai bune decât cele promise de Kingston, ceea ce este extrem comod.

“”

A doua aplicație de testare folosită este DiskMark, oricine evaluează atât performanța de citanie cât și cea de caligrafiere. Apoi, calculează masinal iuteala mijlocie din timpul transferurilor. Această aplicație arata și citește pachete de date pentru a a defini performanța unui taler și lasă utilizatorul să aleagă o mărime pentru pachete, pentru și numărul de repetări. De această dată am obținute viteze ușor mai a se scurta decât cele promise de Kingston.

“”

La capat, am intrebuintat AS SSD Benchmark, o aplicație de testare similară cu CrystalDiskMark în ceea ce privește testele efectuate. Aceasta determină performanța unității de depozitare, la citiri și scrieri de date secvențiale și aleatoare, măsurând cât curs durează să arata și să citească un fișier cu o mărime de 1 GO. Am obținut rezultate bune, dar diferite de numerele promise de Kingston, cât și de celelalte teste efectuate.

“”

Kingston A400 SSD oferă un bun cumpaneala între performanțele la transferurile de date și prețul de achiziție. Nu este cel mai iute SSD de pe piață dar, la prețul său, este extrem gingas să găsești un SSD mai iute.

Care este părerea ta impotriva Kingston A400 SSD?

Acum știi părerea noastră impotriva unitatea de depozitare Kingston A400 SSD și ce rezultate a obținut în testele noastre. Dacă ai inca iest SSD, spune-ne impotriva experiența ta cu el. Comentează mai jos și împărtășește părerea ta impotriva Kingston A400 SSD.

Vezi mai mult:  Gadget-uri tech - Idei de cadouri pentru Black Friday și Crăciun (2017)

Te uiți: Review Kingston A400: o unitate SSD pentru buget redus!

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply