probleme MARI cu betivii satului…m-au dat afara

47

Daca vreti sa ii facem o surpriza, imi donati mie si eu ii dau banii intr-un vlog. HAI SA FIM MAI TARI CA HARALD BALDR :)))

Revolut : +40733726574
Revolut id: @stancirfp
Paypal : [email protected]

Daca vreti sa ii donati lui sau sa ii cumparati produsele, aveti aici toate informatiile necesare:

Paypal Cyro: [email protected]
Whatsapp Cyro: whatsApp +51940806699

ART GALLERY:

MERCH BACKPACKYOURLIFE: www.BackPackYourLife.ro
REVOLUT:
AICI SE AFLA CEA MAI BUNA MUZICA:

DEVINO INSPECTOR :
CONT DE PAYPAL :

TECH STUFF:
MAIN CAMERA:
LOW LIGHT CAMERA:
GO PRO HERO 6:
LAPTOP I USE:
TRIPOD:
MY BACKPACK:

FOLLOW ME
INSTAGRAM :
FACEBOOK PAGE :

BackPackYourLife
BackPackYourLife,vlog de calatorie,Cum calatoresti ieftin,Cat costa sa calatoresti,unde sa plec in vacanta,Vreau sa calatoresc,Cati bani imi trebuie sa calatoresc,Video de calatorie
https://www.youtubepp.com/watch?v=1_gm9L5Nkqo
#probleme #MARI #betivii #satuluimau #dat #afara

You are reading post: probleme MARI cu betivii satului…m-au dat afara

47 COMMENTS

 1. Daca vreti sa ii facem o surpriza, imi donati mie si eu ii dau banii intr-un vlog. HAI SA FIM MAI TARI CA HARALD BALDR :)))

  Revolut : +40733726574

  Revolut id: @stancirfp

  Paypal : [email protected]

  Daca vreti sa ii donati lui sau sa ii cumparati produsele, aveti aici toate informatiile necesare:

  Paypal Cyro: [email protected]

  Whatsapp Cyro: whatsApp +51940806699

  https://www.facebook.com/ciro.sosaya/

  https://www.instagram.com/cirososaya/

  ART GALLERY: https://www.facebook.com/CiroGallery/

 2. Ei sunt idiotii satului.. Să te ferească Dumnezeu de prostia betivului.. Multe crime s-au facut la beție. .

 3. Esti fantastic baiete ami place ca ai rabdare cu toti darueste in secret si vei fi rasplatit in secret niciodata in public.

 4. Arată foarte bine localu, igienizează, mancara curata, la fel farfuriile si tot, adica locul arata cum arata, dar restul foarte tare!

 5. Stii cum se face cicha ? :))) ai sa vomiți si mațele cand vei afla :))) o fac cu gura o. Mesteca si o scuipa p lasa la fermentat :))

 6. Dupa aspectul din pahare bautura aia parca e braga.
  Nu cred ca stii tu ce este braga, este sau mai bine zis era o bautura racoritoare obtinuta din mei macinat. De regula se vindea la dughenele care vindeau si bors.
  Poate dor prin Dobrogea mai sunt negostori care sa faca si sa vanda braga.
  Referitor la ce spunea ghidul tau, anume ca nu mananca asa ceva in fiecare zi, eu cred ca nu-si permite, pentru ca veniturile lor sunt mult prea mici pentru a manca in fiecare zi la restaurant.
  Asa este si la noi in Romania, nu toata lumea isi permite sa manace la restaurant. Salariul minim pe economie in Romania este 1,386 lei, deci cam 282 de euro pe luna net.
  Pentru o persoana sau mai multe, daca numai unul dintre soti are job, si daca mai au si copii, in mod cert nu le ajunge sa traiesca o luna de la un salariu la altul, nici vorba sa ajunga pe la restaurante, nici macar pe la cele mai ieftine. Peste un milion doua sute de mii de salariati in Romania au salariul minim pe economie.

 7. Iñ legatura cu picturile , sunt putine persoane care picteaza defapt , Cei ce au mapa dinaia de pielea pe strada sunt doar vanzatori, le cumpara de la pista daca mergi la piata locala costa 25 de soli o pictura , o face in 1-2 ore defapt, si sunt trase la imprimanta in albe negru si picteaza rapid peste din acest motiv sunt toate la fel , deobicei cei cu mapa pe strada iñ Kusco te intreaba si daca vrei koca adica drogul, sunt bisnitari … am stat 1 luna jumatate in kusco, am prieteni de familie acolo .

 8. Dacă ai putea sa ne zici mai des ce zice el in spaniolă pt ca asa stam tot videoul si nu înțelegem nimic

 9. M-am pus sa vad comentariile unora si vad ca comenteaza aiurea daca nu iti place ce face omu nu te uita la el!! De ce trebuie sa comentezii aiurea ce oameni rai sunt pe lumea asta. Bravo catalin tot cea ce faci nu baga lumea in seama si zic asta ca nu te cunosc doar atat prin video si se vede ca esti un om bun.bafta

 10. cine sunt betivii ??cine vrea sa te dea afara?cei doi oameni?restul pare teatru si titlul este pus pentru ai prosti pe prosti!Hai sa ne facem treaba cu seriozitate si nu ca niste lab.1triste!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here