O alegere de buget excelentă

Nu candva m-am găsit în situația de a cantari lipsa de o nouă cameră web pentru vreunul din calculatoarele mele. Cea veche s-a prost și copilul meu are lipsa de un webcam pentru a a efectua școală de acasă, având în vazut că multe școli sunt închise în această perioadă. Nu voiam să cheltuiesc mulți bani, dar îmi doream totuși o cameră web cu specificații decente și cu o insusire terminal acceptabilă în apelurile pe Skype, Microsoft Teams și Zoom. Am instarit la a a stabili un Logitech C270 HD Webcam. După ce am văzut cine sunt punctele tare, dar și cele slabe ale acesteia, ne-am gândit că ar fi o observare bună să îți spunem ce am aflat, în cest review. Deci, dacă te gândești să-ți cumperi un webcam Logitech C270 HD, citește și află dacă merită sau nu să dai banii pe cest product:

Logitech C270 HD Webcam: Pentru oricine este o alegere potrivită?

Camera web Logitech C270 HD este o alegere excelentă pentru:

 • Persoanele cine au lipsa de o cameră web pentru conferințe terminal
 • Studenți și elevi cine învață de acasă
 • Oricine caută un webcam cu preț elementar

Pro și despre

Sunt interj de multe lucruri bune de spus asupra camara web Logitech C270 HD:

 • Este un webcam bun la un preț extrem elementar
 • Capturează terminal la o insusire bună în lumină corespunzătoare
 • Calitate a imaginii decentă în lumină slabă
 • Este neamestecat de uzitat și de tins
 • Microfonul cu ridicare de senzatie este admirabil
 • Mulțumită suportului de avere ajustabil, o poți regiza pe un sedator, dar și pe orisice suprafață plată

Pe de altă judecie:

 • Nu poți rasuci camara web pe orizontală
 • Cablul său s-ar a se cadea să fie excesiv scund dacă intenționezi să o folosești pe un PC desktop aflat sub biroul tău

Verdict

Camera web Logitech C270 HD nu este un mestesug high-end. Însă, este o cameră HD cu un preț extrem elementar și cine îți oferă tot ce te aștepți de la ea. O cumperi, o conectezi și tinde. În catifea, calitatea terminal este decentă, iar microfonul este intocmai extrem bun, intocmai și apoi când ești mult de cameră. Aceste lucruri o fac să fie o alegere excelentă pentru persoanele cine musai să învețe de acasă ori să participe la apeluri terminal prin aplicații pentru Zoom sau Microsoft Teams. Singurul materie cine nu este fabulos este faptul că sistemul de regie nu îți indreptati să o rotești. Dacă nu ești extrem pretențios, ai lipsa de o cameră web cine să meargă corect și nu vrei să cheltuiești extrem mulți bani, apoi Logitech C270 HD Webcam este o achiziție bună.

Vezi mai mult:  Recenzie TP-LINK Archer C7 - Ce poate un router vechi dar bun?

Despachetarea camerei web Logitech C270 HD

Camera web Logitech C270 HD vine într-o capsa mică, colorată în senin verzuriu. În partea din față, poți a se uita cum arată webcamul, pentru și numele modelului și câteva din caracteristicile rarunchi esențiale.

Cutia camerei web Logitech C270 HD

Pe speteaza, găsești mai multe informații asupra webcam și afli că oferă apeluri terminal în marime widescreen la rezoluție 720p HD, pentru și faptul că microfonul său samite margini zgomotele din jurul tău.

Logitech C270 HD Webcam: Spatele cutiei

În capsa găsești webcamul, cardul de garanție și un indreptar de asezare rapidă.

Logitech C270 HD Webcam: Ce găsești în capsa

Despachetarea camerei web Logitech C270 HD este o experiență simplă și rapidă. Primești webcamul și documentația sa.

Design și specificații hardware

Având o înălțime de tocmai 72,91 mm, o lățime de 31,91 mm și o adâncime de 66,64 mm, pentru și o putere de imediat 75 de grame, camara web Logitech C270 HD este un mestesug mic cine nu ocupă departe spațiu pasiv de intrucat și cum o așezi. Am montat-o pe un sedator ocean, inco-voiat, de 32 de inci, folosind suportul său de avere.

Având 1,5 metri, cablul USB al webcamului a fost îndeajuns de indelungat pentru mine ca să îl pot conecta la vreunul din porturile USB de pe sedator. Însă, nu a fost interj de indelungat pentru a atat la calculatorul desktop aflat sub scriptoriu. Totuși, cest materie nu ar cuveni să fie un dezavantaj pentru cei cine intenționează să utilizeze camara web C270 pe un laptop.

Webcamul Logitech C270 HD montat pe un sedator

După cum observi în imaginea de mai sus, camara web stă corect pe sedator, deși are tendința să vină puțin sorete ecran. Acesta samite fi un infatisare neplăcut dacă ai un sedator sau un laptop cu un ecran cu a strajui extrem a se scurta. Suportul webcamului este iscusit construit, invar încât să se poată a adapta, descantec ce îți indreptati să îl așezi pe orisice sedator sau ecran de laptop, pentru și pe orisice suprafață plată, cum ar fi biroul tău. Totuși, în ultima variantă, s-ar a se cadea să fie anevoios să poziționezi camara web așa încât să arăți corect în apelurile terminal. 🙂

Vezi mai mult:  Cum instalezi programe de completare (add-on) în Internet Explorer

Logitech C270 HD Webcam așezat pe o suprafață plană

Este plăcut să iata că poți a adapta orientarea camerei pe axa verticală. Pe de altă judecie, însă, nu ai bafta dacă vrei să o rotești orizontal, deoarece sistemul său de regie nu indreptati cest tip de mișcare. De astfel, sistemul de avere mai are un picatura influentabil: camara este interj de instabilă și samite cădea aproximativ ușor dacă o pui pe un laptop. Dacă intenționezi să o utilizezi pe un PC desktop, caz în cine camara nu se mișcă departe, aceasta nu este o problemă.

Camera web Logitech C270 HD pe un sedator

Din picatura de vazut al specificațiilor tehnice, camara web Logitech C270 HD anunta să ofere insusire terminal HD în apeluri, la o rezoluție 720p (până la 1280 x 720 pixeli), cu un judecie culminant de 60° și corecție automată a luminozității. Dacă vrei să faci fotografii cu ea, musai să știi că samite a cuprinde poze la o rezoluție maximă de 2048 x 1536 pixeli, în marime 4:3.

Microfonul inclus este competent să reducă zgomotul din jurul tău, cu condiția să stop și să vorbești la o distanță maximă de 1,5 metri de webcam.

În ce privește sistemele de operare, Logitech ne a glasui că această cameră web este compatibilă cu Windows 10, Windows 7 și Windows 8, pentru și cu Chrome OS. De astfel, este compatibilă oficialitati cu aplicații de conferințe terminal, pentru Skype și Zoom.

Poți găsi fila detaliată de specificații și cerințe hardware aoace: Logitech C270 HD Webcam Specifications.

Camera web Logitech C270 HD arată corect și este ușor de montat pe un sedator. Sistemul de avere ajustabil este gândit invar încât să îți permită să o pui și pe orisice suprafață plană, cum ar fi o masă sau un scriptoriu, deși ar fi solid fi cevasi mai stabilă pe un laptop. Cât privește specificațiile tehnice, cest webcam oferă toate punctele esențiale de cine ai lipsa în apelurile terminal unu-la-unu sau cu mai mulți.

Cum instalezi camara web Logitech C270 HD

Când am conectat camara web Logitech C270 HD la calculatorul meu cu Windows 10, a fost recunoscută acum. Sistemul de operare a început să descarce și să instaleze instinctiv driverele potrivite. Apoi, am solid să deschid pur și neamestecat aplicația Cameră pentru a beneficia și verifica webcamul, fără alte configurări necesare. Totuși, după ce au fost instalate driverele și camara web era epuiza de fo-losinta, am probaluit dacă a mai fost tins și alt soft în timpul acestui actiune. Astfel, am aflat că Windows 10 a tins instinctiv și o aplicație numită Logitech Camera Settings.

Vezi mai mult:  Configurează conexiunile PPPoE de pe routerul TP-Link cu Wi-Fi 6

Logitech Camera Settings este simplă și ușor de uzitat și, pe lângă faptul că te lasă să alegi valoare absoluta de înregistrare terminal (Standard sau Widescreen) și valoare absoluta anti-flicker (anti-pâlpâire), îți indreptati și să controlezi luminozitatea, contrastul, intensitatea culorilor și balansul de alb.

Setările din Logitech Camera

Instalarea camerei web Logitech C270 HD pe un calculator electronic sau laptop cu Windows 10 este un actiune neamestecat. Oricine samite să facă cest materie, în tocmai câteva minute.

Experiența de fo-losinta a camerei web Logitech C270 HD

Așa cum am menționat mai timpuriu, webcamul Logitech C270 HD funcționează acum ce-l conectezi. Calitatea imaginii este mai departe decât decentă, culorile sunt interj de naturale și contrastul este OK. Aceste afirmații sunt adevărate inclusiv în medii cu lumină mai puțină.

Webcamul Logitech C270 HD în Skype

Microfonul inclus în camara web tinde extrem corect și reușește să preia detunat intocmai și de la distanțe a intinde. L-am testat în Microsoft Teams și Zoom, iar oamenii cu cine vorbeam ne-au auzit corect, intocmai dacă am stapanire și la 5 metri distanță de camara web.

Singurul infatisare intrucat cest webcam nu stă extrem corect este la opțiunile avansate. Ar fi fost corect dacă ar fi solid să înregistreze instinctiv clipuri terminal apoi când este detectată mișcare, să poți să adaugi efecte terminal sau rame pentru imagini. Deși acestea nu sunt lucruri cine nouă să ne lipsească, unii utilizatori samite le-ar fi pretuit. Totuși, la cest etaj de preț, este mult să te plângi de cevasi.

Camera web Logitech C270 HD este un paradigma extrem bun de mestesug ușor de utilizat, fără setări sau opțiuni complicate și cine oferă tot ce ți-a promis. Imaginea este decentă intocmai și în lumină slabă, iar microfonul cu ridicare de senzatie este admirabil. În capat, este o cameră web extrem bună pentru apeluri terminal la un preț elementar.

Îți vei cumpăraq un webcam Logitech C270 HD?

Acum știi la ce să te aștepți de la camara web Logitech C270 HD, pentru și cine sunt punctele rarunchi tare și punctele rarunchi slabe. Pentru un preț aproximativ mic, primești un webcam neamestecat cu microfon admirabil. Te gândești să-ți cumperi această cameră web? Spune-ne ce te-a făcut să iei această nesovaire în secțiunea de comentarii de mai jos.

Te uiți: O alegere de buget excelentă

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply