Motanul Incaltat 🐱 Poveste in limba romana | HeyKids – Desene animate

0

Urmareste noul nostru desen animat, Motanul încălțat, bazat pe cunoscutul basm european despre un motan cu totul neobişsnuit.
Abonează-te la HeyKids ▶ pentru noi povesti si desene animate in romana in fiecare saptamana!

Playlist cu basme si povesti pentru copii ▶

Desene animate “Ham Miau” ▶
Desene cu pisici:▶
Desene cu animale: ▶
Desene cu trenuri ▶

Motanul incaltat in romana ▶
—————————————————————————————————————
“POVESTITORUL
A fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, un morar. Și acest morar trăia împreună cu cei trei fii ai săi, într-un sat liniștit, așezat lângă un palat minunat. În fiecare dimineață, morarul se trezea înainte de ivirea zorilor și muncea din greu pentru a-și câștiga existența, și pentru a pune mâncare pe masă copiilor săi. Au trecut însă ani și morarul îmbătrâni, de aceea îi chemă la căpătâiul său pe băieți și le spuse în felul următor:
MORARUL
Dragii mei feciori, în curând eu am să vă părăsesc și va trebui să vă purtați singuri de grijă. Înainte de asta, vreau să împart moștenirea agonisită de o viață. Ție, pentru că ești cel mai mare, îți las moștenire moara, care face făină pentru oameni, și aduce pâinea pe masă. Ție, pentru că ești mijlociul, îți las moștenire măgarul, care poate să care sacii cu făină din zori până în seară. Iar ție, mezinule, îți las motanul care stă în pod, și prinde șoareci…”

Ne puteti gasi si pe Facebook:

#HeyKids – Desene animate si povesti pentru copii de gradinita

HeyKids – Desene animate si povesti pentru copii
motanul incaltat,motanul incaltat in romana,poveste pt copii,povesti pentru copii,desene animate,desene pentru copii,motanul incaltat poveste,motanul incaltat dublat in romana,motanul incaltat desene animate,poveste pentru copii,povesti in romana,basme,heykids,hey kids,heykids povesti
https://www.youtubepp.com/watch?v=q9b5P0rI6_U
#Motanul #Incaltat #Poveste #limba #romana #HeyKids #Desene #animate

You are reading post: Motanul Incaltat 🐱 Poveste in limba romana | HeyKids – Desene animate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here