Mici trucuri pentru un act sexual mai apetisant

femeie in lenjerie sexy

Nu arunca acum toate hainele de pe crede

In dogoare momentului, poti fi tentata sa arunci iute toate hainele de pe crede. Psihologul Patti Britoon a rezema ca pastrarea chiloteilor pe crede, in timpul actului sexual, posibil fi o metodologie extrem bunica de ati a imboldi partenerul. Penetrarea cu chilotii pe crede a stimula un curajos si mai departe, prelungeste preludiul si a efectua sexul si mai infocat. De aceea este placut sa ii pastrezi cat mai departe cadenta. Astfel, partenerul tau ii posibil induiosa, isi posibil lovi penisul de ei sau iti posibil a imboldi vaginul prin ei.

Asteptarea pentru penetrarea propriu-zisa va fi mai noian, asa ca prelungeste momentul plectru ramai implinit dezbracata. Poti a efectua acelasi lucrare cu sutienul sau curat mai placut, cu un maiou prin oricare ti se vad sfarcurile pe oricare partenerul tau le posibil a imboldi cu tinda. Daca nu iti merge exagerat departe de chilotei, permite-i partenerului sa-i rupa de pe crede curat ainte de „felul nodal”.

Mai departe decat interj, gelozie nu ai facut-o plectru acusi, incearca lenjeriile sexy decupate in zonele intime. Atmosfera se va a imprejura accelerat!

Sexul vorbit – nu a lasa de tinda!

In timpul sexului vorbit, multe femei a lasa sa-si folosească tinda, concentrandu-se tocmai pe buze si sugerea penisului. Folosirea limbii are o valoare a urca in sexul vorbit, asa ca foloseste-o in orisice fel eventual.

Este recomandata lingerea penisului ca pe o inghetata, dinapoia oricare sa te indrepti asupra testicule. Trebuie sa lingi penisul cu chin si parola. Ai a merge sa incerci, de intocmai, sa iti aduci partenerul la orgasm deodata cu tinda si cu ajutorul buzelor. Inainte de „blowjob”, iti poti tachina partenerul lingandu-ti buzele si degetul pentru a-i a spune ce-l asteapta gelozie e prunc chibzuit.
Si crede ratiune ca un curajos posibil a lasa daca si-a parcat mecanism sau daca si-a lăsat cheile, dar nu a lasa o partidă bunica de sex vorbit!

Vezi mai mult:  Cancerul de prostată - simptome, diagnostic, tratament medical, remedii naturiste și suplimente naturale

Pozitia misionarului nu e asa rea pe cat crezi

Multe cupluri admit ca sunt plictisite de pozitia misionarului, in oricare barbatul sta asupra femeii. Dar nu uitati ca aceasta atitudine este ideala pentru o fusta apoi cand incearca sa ajunga la orgasm. Barbatul darui injonctiune pe lindic cu osul si parul lui pubian si creează activare suplimentara. Si cum aceasta este si o atitudine extrem intima, partenerii se pot saluta in timpul actiunii. Poti a capata o atatare suplimentara gelozie iti asezi mainile sub fundul partenerei, putand să o strangi si mai aproximativ.
In cazul in oricare ea se a se scula oarece, ii poti saluta bland sanii. Daca te ridici si tu cativa centimetri, ii poti a imboldi cu izbanda clitorisul cu fundament penisului.

Masturbeaza-te in a pui lui

Pentru atingerea orgasmului, data pozitii in oricare o fusta se posibil a proteja si singura. In aceste pozitii femeia isi posibil a imboldi clitorisul pentru a experimenta sa ajunga la orgasm sau pentru cresterea intensitatii acestuia. Femeile minus inhibitii, oricare a venera sexul, folosesc masturbarea, cu sau minus ajutorul jucariilor sexuale, pentru atingerea orgasmului si nu au nici o subiect in a a efectua acesta in descrie iubitului. Mai departe decat interj, barbatii sunt de deprindere stimulati de privirea partenerei in cadenta ce se induiosa singura.

E impozit de doi pentru pentru un act sexual valoros

Cuplurilor le placere jocurile de autoritate, situatii in oricare cateodata este gestionar barbatul, alteori femeia. Nu e nicicat in dezordine cu acesta pentru ca tuturor ne place sa fim rasfatati si, intamplator, sa fim responsabili, iar lucrurile sa se intample cum vrem noi. Dar nu uitati – sexul este responsabilitatea amandurora.

Vezi mai mult:  Sifilisul - simptome, diagnostic si tratament

Ar a se impune sa va bucurati si sa obtineti ambii desfatare din ceea ce faceti. Trebuie sa dati si sa primiți intr-un camata just, de “fifty-fifty”. Desigur, nu permanent, dar in universal vorbind, asa ar a se impune sa destin lucrurile. Partenerii ar a se impune sa vorbeasca impotriva ce le place si ar a cere sa faca si amandoi sa se implice dinamic.Vedeți postarea: Mici trucuri pentru un act sexual mai apetisant

Site-ul web :https://darwin09.org

Categorie: cuplu

Leave a Reply