Mămici de Pitici cu Lipici | Oana Roman, mama câștigătoare a provocării “Glam Rock”

15

Elena Ionescu și Oana Roman, mamele desemnate câștigătoare ale provocărilor glam rock și “ziua lui da”
#MamiciDePiticiCuLipici #AntenaStars

➠ Abonează-te la canalul nostru:
➠ Cele mai noi știri din showbiz:
➠ liveVIDEO Antena Stars:

YouTube network: Antena TV Group

AntenaStars
Oana Roman,mamici de pitici cu lipici,oana roman fiica,mamici de pitici,Mamici de pitici cu lipici,oana roman mamici de pitici cu lipici,provocare mamici,mamici,sezonul 2,mame,emisiune mame,reality show,antena stars,parenting show,concurs,castigatoare,moda
https://www.youtubepp.com/watch?v=OfzmLerfyTA
#Mămici #Pitici #Lipici #Oana #Roman #mama #câștigătoare #provocării #Glam #Rock

You are reading post: Mămici de Pitici cu Lipici | Oana Roman, mama câștigătoare a provocării “Glam Rock”

15 COMMENTS

  1. Să recapitulăm: casă mare, grădină, 1000 mp,…am omis ceva? Onuca, reamintește-ne, te rugăm, ce mai ai, câți metri pătrați, orientare sud, sud-est,etc,…neapărat să ne spui, ,nu putem dormi dacă nu știm, fie-ți milăăăăă!

  2. Muierea asta de Oana e asa penibila si este atata de complexata. Cum ii scrie cineva ceva si o critica, cum ii blocheaza. Crestem si ne dezvoltam profesional si personal ascultand si criticile altora. In momentul in care nu stii sa iei critica atunci esti o persoana foarte complexata si extrem de inferioara intelectual. Cu toata Sorbona ei, intelectual este foarte inferioara daca nu stie sa ia o critica sau se injoseste sa faca photoshop si filtre unul peste altul. Ca sa nu mai punem ca este dezgustatoare cand il forteaza pe ex sot sa filmeze cu ea ca au divortat in conditii frumoase si apoi vorbeste de el cum refuza sa mearga cu ea si fiica sa in concediu. Numai o mahalagioaca ar face asa ceva public. Se tot lauda cu educatia data de familia ei cu sange albastru. Niciodata nu l am placut pe tac su….insa daca asta e educatia aia aleasa data de ala si ma sa aia cu scoala araba….merci…prefer educatia cu bun simt a unui taran de la tara. Tipa e sub orice critica.

  3. Asta vorbește continuu ! Nu are treaba ca cel mic are nevoie de mama lui,săraca nu se poate ocupa de copil ca onuca turuie non-stop și din considerent refuza copilul ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here