25 COMMENTS

 1. Pentru atentionare,referitor la scrisul cu majuscule am probleme cu vederea, acesta a fost mobilul..procedurii , nu credeam ca deranjeaza.Consider insa,ca indiferent de comunicare ( ma refer la scris)acest lucru ar trebui sa fie bine primit si sa bucure..Voi fi mai restrictiva ,ma voi rezuma de acum inainte daca va mai fi cazul, multumesc!!!

 2. Eu cred că ,totuși, Columbia e o țară săracă..gdp per capita este jumătate din cel al României…probabil că principale orașe ale lor .arata bine dar nu cred că și restul țării arata f prosper…

 3. AM O PRIETENA AICI SI FRATELE EI ARE PE 10 ANI CA SA POATA VENI AICI IN AMERICA SI SI-A FACUT TESTUL DE COVID ERA CU BAGAJELE LA AEROPORT AVEA BILT DE MULT,NU L-A LASAT SA VINA AICI A SPUS CA TREBUIE O VIZAA SPECIALA SI LA CINE TE DUCI ETC.SO NU A PUTUT SA VINA .

 4. BUNA DRAGII NOSTRI , AM VORBIT CU NEPOATA MEA DIN BUCURESTI SI A SPUS CA EI SINT IN CURFEW DE LA 6 SEARA PINA LA 6 DIMINEATA.AICI SPUN ROMANII CA IN TARA SINT FOARTE MULTE CAZURI, NU ESTE BINE DE LOC IN PERIOADA ASTA.

 5. PRECUM AIEVEA SALUTĂRI MULTĂ SĂNĂTATE ȘI SUCCES ÎN CONTINUARE
  🇹🇷🇹🇼🇱🇷🇺🇸🇬🇧🇨🇳🇲🇽🇮🇱🇲🇾

 6. salutari si felicitari pt.vlogurile voastre.!!!!.Poate ajungeti sa vizitati si "HACIENDA NAPOLES "..(Fosta ferma a lui PABLO ESCOBAR )!!!!!

 7. Eu ma relaxez cand ma uit la filmările voastre si vad atatea locuri frumoase, alte civilizații,oameni diferiți si cum trăiesc modești dar fericiti.!

 8. Cum de in familie sunt gusturi diverse? Unul cu Note, celalalt cu Iphone? Topuri amândouă, dar alegeri diverse……. Gusturile nu se discuta 😀

 9. Hai mai Hai Hui-lor! Nu tot ce este în filme, este și real…. Părerea mea! Credeți ca cei din cartelul drogurilor se vor împiedica de voi?! No way! 🤣🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Enjoy Columbia!

 10. Mai jos este link cu motivul pentru care au fost probleme la granita in special cu Romani care au vrut sa intre in Mexic

 11. Am intrerupt urmărirea vlogului si am căutat Eva zu Beck. Am nimerit, culmea, un vlog dintr-un sat ardelenesc! Prefer stilul vostru sub toate aspectele 😍

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here