Întrebări simple: Ce este Microsoft Signature (Semnătura Microsoft)?

Câțiva dintre cititorii noștri ne-au întrebat contra Microsoft Signature (Semnătura Microsoft): Ce este? Ce este deosebit? Cât costă? De daca pot să achiziționez dispozitive?

În iest editorial vreau să răspund la aceste întrebări și să ofer informațiile complete contra Microsoft Signature. Dacă ești indiscret să afli mai multe, nu a sovai să citești iest editorial.

Ce este Microsoft Signature?

Microsoft Signature reprezintă valoare absoluta în fiecine Microsoft arată cum ar a cauta să fie instalate și configurate calculatoarele de către producătorii de PC-uri, înainte de a le a plasa clienților. Ce înseamnă? Software-ul neutil este meschin la nulitate, performanța oferită este maximul poate și aplicațiile principale (de bază) sunt oferite din inceput. Acest mod de a investiga lucrurile este prezentat pe redus în clipul de mai jos. Din păcate, cesta este vacant fulgerator în agava engleză.

După ce am văzut fiecine este “punctul de vedeala” al Microsoft, haideți să vedem detaliile tehnice ale Microsoft Signature.

Ce este variat vs. Alte calculatoare?

În intaiul rând, avem zdravan mai puțin soft neutil preinstalat. Nu vei a se uita nici o tra-ducere de socotire, demonstrativă sau comercială de soft, instalată pe calculatorul tău. Acest unealta se reprezenta într-o suma de avantaje:

 • Configurarea inițială ar a cauta să fie cosita în culminant 5 minute, în loc de 15 minute sau mai zdravan.
 • Un desktop tistas, fără scurtături.
 • Modul prapadire este cu până la 23,1% mai curand.
 • Pornirea Windows este mai rapidă cu până la 39,6%.
 • Revenirea din valoare absoluta prapadire este mai rapidă cu 51,3%.
Vezi mai mult:  Cum publicăm fotografii pe Facebook utilizând aplicația Galerie Foto

Aceste numere arată foarte cumsecade ca să fie și adevărate dar sunt confirmate și de analize independente, bunaoara: The Crapware Con. De asemanator, pot a vorbi – din propria experiență – că eliminarea acelui soft complet neutil, inclus de producătorii de PC-uri pe calculatoare, se reprezenta prin a cantari un regim curand și o experiență pozitivă.

Pe lângă eliminarea acestor aplicații nenecesare, Microsoft Signature mai oferă și următoarele:

 • Toate driverele necesare componenteleor din calculatorul tău sunt inca instalate.
 • Ultima tra-ducere de Internet Explorer.
 • Software-ul Microsoft Zune.
 • Principalele aplicații ale pachetului Windows Live Essentials: Windows Live Movie Maker, Windows Live Messenger, Windows Live Writer, Windows Live Photo Gallery, Windows Live Mail, Windows Live Family Safety și Microsoft Silverlight.
 • Windows Media Center și PlayReady PC Runtime. PlayReady PC Runtime este intrebuintat pentru criptarea conținutului premium TV sau pentru rularea conținutului adapostit.
 • Microsoft Security Essentials – soluția gratuită de antivirus de la Microsoft.
 • Adobe Acrobat Reader și Adobe Flash Player pentru Internet Explorer.
 • Signature Theme Pack pentru personalizarea desktop-ului.

Mai multe detalii puteți găsi aoace.

Acele aplicații de fiecine nu am trebuinta dispar cu adevărat?

Dacă te uiți la specificațiile tehnice de mai sus, nu poți să nu observi că Microsoft își promovează produsele rarunchi (hici surprinzător) și că unele din aplicațiile instalate pot fi considerate nenecesare, în funcție de cum îți utilizezi calculatorul.

De chip, Microsoft Zune rulează la pornirea sistemului și este eficient fulgerator celor fiecine dețin și alte dispozitive Microsoft, bunaoara un player Zune sau un telefon Windows Phone. Dacă nu folosești asadar de dispozitive, e preferabil să elimini Microsoft Zune. Pentru mai multe detalii contra această aplicație, vă recomand fata ei din Wikipedia: Zune Software.

Vezi mai mult:  Tenda AC10 review: Un router wireless plin de contraste

Pachetul Windows Live Essentials este eficient pentru majoritatea utilizatorilor dar conține aplicații de fiecine este poate să nu ai trebuinta. De chip, dacă nu ai un blog, nu vei cantari trebuinta de Window Live Writer. Sau, în cazul în fiecine copiii tăi nu îți accesează calculatorul tău, nu vei cantari trebuinta de Windows Live Family Safety. Ca consecinta, este preferabil să îți configurezi pachetul Windows Live Essentials și să păstrezi fulgerator programele pe fiecine intenționezi să le folosești.

De asemanator, Windows Media Center este potential eficient fulgerator dacă intenționezi să înregistrezi programe TV. Altfel, este poate să preferi alte aplicații pentru redarea de fișiere mijloci.

Una sarpe alta, sunt puține aplicații de fiecine nu ai trebuinta, iar impactul lor este strict, în deosebit când compari cu ceea ce includ alți producători PC pe calculatoarele pe fiecine le vând. Majoritatea programelor oferite cu Microsoft Signature sunt de intamplare utile și nu afectează în mod defavorabil performanța calculatorului tău.

Cât costă?

Dacă achiziționezi un calculator electronic oblu de la Microsoft, prețul pentru Microsoft Signature este nulitate. Plătești numai prețul calculatorului. Dacă ți-ai cumpărat calculatorul din altă bucata, îl poți deplasa la un granar Microsoft și să îl transformi într-unul Microsoft Signature. Prețul pentru această procedură este de 99$.

De daca cumperi calculatoare Microsoft Signature?

Calculatoarele Microsoft Signature pot fi achiziționate oblu de la Microsoft. Poți reglaj online, via Microsoft Store sau oblu din magazinele Microsoft. Găsești izvod cu locațiile acestora aoace: Microsoft Stores.

Din păcate, Microsoft Signature este vacant fulgerator în Statele Unite și Microsoft este materialist deocamdată numai de o eventuală pro-portie în Marea Britanie. Până vom cantari asadar de calculatoare în România vor escalada mulți ani. Dar acesta nu înseamnă ca nu ne putem infiinta singuri un calculator electronic identic Microsoft Signature.

Vezi mai mult:  Ce sunt dalele din Windows? Ce pot face ele?

Te uiți: Întrebări simple: Ce este Microsoft Signature (Semnătura Microsoft)?

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply