HOROSCOP CHINEZESC Saptamana 23 – 29 Septembrie 2019 cu VALENTINA VINATORU

9

Sunteţi curioşi ce vă rezervă horoscopul în săptămâna 23 – 29 Septembrie? Tocmai, l-am terminat de filmat şi o să vă spun şi vouă cu ce provocări ne vom confrunta, ce semne vor fi cele mai afectate şi în ce mod. Previziunile de mai jos sunt generale. Pentru o astrogramă personalizată şi mult mai detaliată, vă puteţi programa la o consultaţie la mine la cabinet sau online.

🐀 Nativii Șobolan vor fi mai preocupați de aspectul profesional. Înscrieți-vă la un curs și dobândiți cunoștințe noi, pentru a vă îmbunătăți valoarea, pentru că o oportunitate ar putea apărea pentru voi în această săptămână.

🐂 Nativii Bivol vor fi supărați, de aceea ar fi bine sa nu arunce cu vorbele și să intre in conflict. Li se cere să apeleze la calm. Toate aceste modificări sau schimbări pot fi in beneficiul vostru mai târziu.

🐅 Nativii Tigru vor avea parte de competiție, de aceea mare atenție când semnează documente importante! Nu vă grăbiți și dați dovada de profesionalism. Mai bine finalizați ceva vechi, decât să începeți ceva nou.

🐇 Nativii Iepure ar trebui să își asculte intuiția și să aibă încredere în ei. Este indicat să luați voi deciziile și nu alții pentru voi. Fiți blânzi, dar fermi atunci când îi anunțați că și voi aveți o opinie.

🐉 Nativii Dragon ar fi bine să evite participarea la bârfe. Daca nu se poate, ascultati liniștit, puteți strânge informații importante. Este o săptămâna de bun augur în care vă puteți asigura viitorul profesional. Aveți Nobili, Mentori dornici să vă ajute și prieteni gata să va prezinte cuiva special.

🐍 Nativii Șarpe vor avea parte de neliniște la început de săptămâna. Priviți partea pozitivă a lucrurilor, ca să aveți o săptămână reușită. Fiți pregătiți pentru orice!

🐎 Nativii Cal vor fi atenți la detalii și fiecare mișcare a lor va fi aproape de perfecțiune. Abțineți-vă de la a oferi sfaturi pe care puțini vor fi suficient de înțelepți să le înțeleagă. Ascultați-vă intuiția si fiți răbdători!

🐐 Nativii Capra vor avea mult de muncă. NU vă grăbiți, faceți totul în ritmul vostru. Acesta poate fi momentul în care puteți greși sau rata detalii importante. Multe emoții si neliniște în dragoste. Fiți cu băgare de seamă, puteți fi înșelati de un potențial partener!

🐒 Nativii Maimuța ar fi indicat să apeleze la comunicare și să își respecte promisiunile. Vor excela din punct de vedere profesional! O reuniune vă oferă o sursă unică de descoperiri – a lucrurilor pozitive pe care ați ratat să le vedeți. Așadar, există posibilitatea unei relații….

🐓 Nativii Cocos ar trebui să aibă încredere în intuiția lor. Dacă prima voastră impresie este sceptică, atunci aveți dreptate. Nu vă lăsați intimidați de vorbele dulci ale concurenților voștri. Aceștia vă pot promite mai mult decât vă pot oferi și puteți pierde oportunitățile.

🐕 Câine – veti avea partea de mult noroc în carieră. Este o săptămâna de bun augur și pentru romantism. Analizați și apelați la abilitățile cu care sunteți înzestrați din punct de vedere profesional. Sentimental cineva va răspunde foarte pozitiv la blândețea și tandrețea voastră.

🐖 Porc – din punct de vedere Financiar, este mai bine să vă abtineți să cumpărați lucruri scumpe, cum ar fi o bijuterie. Contul ar putea fi golit fără rost. Sentimental nu veți fi bine, de aceea este momentul sa încheiați o relație sau să clarificați niște aspecte în relație, astfel încât să puteți iniția noi începuturi.

👉 📩 Programări astrograme și consultanțe feng shui: [email protected]
👉 💻Website: www.fengshuidivine.com
👉 🎥YouTube: Valentina Vinatoru Expert Feng Shui
👉 📧Follow: Instagram: valentinavinatoru
👉 📧 Like Pagina Facebook: Feng Shui Divine

Valentina Vinatoru Expert Feng Shui
feng shui,horoscop,feng shui divine,horosocop chinezesc,previziuni astrale,previziuni saptamanale,valentina vinatoru
https://www.youtubepp.com/watch?v=85Bh-KWHQQA
#HOROSCOP #CHINEZESC #Saptamana #Septembrie #VALENTINA #VINATORU

You are reading post: HOROSCOP CHINEZESC Saptamana 23 – 29 Septembrie 2019 cu VALENTINA VINATORU

9 COMMENTS

  1. Multmesc mult de tot , te admir și te ascult cu mult drag …. Dar as dori sa spui mai multe și de cal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here