De ce NU mai folosim ZEPPELINE?

22

Abonati-va si apasati clopotelul pentru a primi notificare cand postam un nou clip.

Ne gasiti si pe Facebook:

Gandaceii de Internet
internet,gandaceii,educatie
https://www.youtubepp.com/watch?v=t7u1CXUi1KQ
#mai #folosim #ZEPPELINE

You are reading post: De ce NU mai folosim ZEPPELINE?

22 COMMENTS

  1. Consider ca aceste aerostate vor reprezenta,vrand,nevrand viitorul,atunci cand anumite gaze ar putea disparea si odata cu ele si utilizabilele avioane de astazi.E necesar ca omenirea sa dezvolte si alte tehnologii de deplasare terestra si aeriana,adaptate la conditii de sol mult mai dure,si anume la roci faramitate de o consistenta mult mai tare decat a celor cunoscute pana acum ,iar aerian la conditii atmosferice diferite,nespecifice planetei noastre.Nu trebuie sa ne culcam linistiti pe faptul ca nici un obiect masiv nu ne a mai vizitat dintru incepututile formarii Planetei noastre,fiindca istoria se repera,este cickica,la fel si schimbarile din Univers,nici planera noastra,nici celelalte planete,satelitei au stelei noastre nu sunt vesnice si neschimbatoare,oricand pot acea loc modificari structurale ale Caii Lactee care sa influenteze soarta planetelor si stelelor ei.Eu zic ca nu suntem pregatiti nici macar sa acceptam acest lucru din nefericire ,dar sa mai pregatim si tehnica necesara,desi am avea posibilitatea.Acest lucru ne va costa scump in curand,mai ales ca am fost avertizati in scrierile vechi ale omeniirii de schimbarile din Sistemul nostru solar de catre oameni care ne sunt net superiori.

  2. La ce suprafata au ma mir ca nu s-a gandit nimeni sa le acopere cu celule fotovoltaice sa fie complet eco(bineinteles in tandem cu sisteme de rezerva).

  3. Ar fi foarte interesant dacă ai face un video despre Hitler/Stalin/Mussolini și totul despre războaiele și aparatele(avioanele, mașinile,tancurile,etc) ar fi foarte foarte interesant 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here