Cum schimbi screensaverul în Windows 10: Tot ce trebuie să știi

Economizorul de ecran sau screensaverul din Windows 10 este afișat pe calculatorul sau dispozitivul tău când nu ai fost dinamic o anumită perioadă de scopot. Ai lipsa să setezi un screensaver în Windows 10? Te-ai săturat de screensaverul tău din Windows 10 și vrei cinevasi nou? Setările economizorului de ecran îți permit să personalizezi câteva aspecte în legătură cu ce iata pe ecran când PC-ul tău devine inert. Citește iest tutorial pentru a a cunoaste cum schimbi screensaverul în Windows 10:

Sumar

Pentru a a muta screensaverul din Windows 10:

  1. Caută cuvântul „economizor” în cutioara de căutare din Windows 10.
  2. În fanta Setări economizor ecran, a indemna noul screensaver.
  3. Apasă pe Setări și modifică-le așa cum dorești.
  4. Apasă pe OK.

NOTĂ: Pentru a a cunoaste dacă ai lipsa de screensaver pe calculatorul sau dispozitivul tău cu Windows 10, citește: Ce este un screensaver și ar a se cadea să folosești cinevasi?

Cum accesezi setările economizor ecran din Windows 10

Cel mai iute și mai ușor mod de a descuia setările economizorului de ecran din Windows 10 este folosind Căutarea. Tastează „economizor” în cutioara de Căutare din Windows 10 și, atunci, apasă pe fiecare dintre cele două rezultate: „Modificare economizor ecran” sau „Activarea sau dezactivarea economizorului de ecran”.

Folosește Căutarea pentru a seschide setările screensaver din Windows 10

Alternativ, poți să lansezi Panoul de revizie și să-l folosești pentru a căuta „economizor”. Apoi, apasă pe fiecare din primele două rezultate de sub Opțiuni de mentinere.

Deschide setările screensaver în Windows 10 din Panoul de revizie

Dacă vrei să folosești o motiv mai lungă, dă terci dreapta sau menține apăsat pe o zonă liberă de pe desktop pentru a descuia un lista de mancare contextual. Apasă pe ultima opțiune, Personalizare.

Apasă Personalizare din meniul contextual

Poți conveni la această pagină și deschizând aplicația Setări și accesând atunci Personalizare.

Apoi, selectează foaie „Ecran de inchidere” din convoi din stânga și, în partea dreaptă a ferestrei, derulează pentru a găsi linkul „Setări pentru economizorul de ecran”. Apasă pe el.

Vezi mai mult:  Review Huawei AM08 Swan - boxa portabilă Bluetooth cu cântec de lebădă

Accesează linkul Setări pentru economizorul de ecran din foaie Ecran de inchidere

Indiferent ce opțiune folosești, Windows 10 descuia fanta „Setări economizor ecran” în toată simplitatea ei glorioasă.

Fereastra Setări economizor ecran din Windows 10

Cum schimbi screensaverul în Windows 10

Deși nu există un screensaver dinamic în mod implicit în Windows 10, este ușor să setezi cinevasi din fanta „Setări economizor ecran”. Apasă pe câmpul de sub Economizor ecran pentru a descuia un lista de mancare derulant.

Accesează meniul derulant Economizor ecran pentru a a gini opțiunile disponibile în Windows 10

Apoi, apasă pe fiecare din opțiunile disponibile pentru a selectiona și beneficia acel screensaver în Windows 10. Există șase screensavere încorporate: Bule, Fotografii, Joc de linii, Negru, Panglici și Text 3D.

NOTĂ: Dacă nu vrei să folosești un economizor de ecran, Windows 10 contine opțiunea (fără), oricine dezactivează screensaverul pentru motiv activă de Windows.

Selectează opțiunea Economizor ecran pe oricine vrei s-o folosești în Windows 10

Micul sedator din partea de sus a ferestrei arată o previzualizare pentru orice screensaver. Cu toate astea, dacă vrei să-ți faci o noema mai bună impotriva cum arată un screensaver, apasă pe butonul Examinare.

Apasă Examinare pentru a încerca un economizor de ecran în Windows 10

Dacă ai apăsat pe Examinare, screensaverul selectionat este adineauri lansat pe întregul ecran. Nu apăsa canci și nu mișca mouse-ul, pentru că screensaverul tău tinde devreme cât scopot Windows 10 nu înregistrează comenzi de la utilizator. După ce ai finit de vizualizat screensaverul, mută mouse-ul, apasă un capsa sau cita ecranul, iar screensaverul dispare.

Vezi mai mult:  Cum faci capturi de ecran în Steam și care este locația lor

Simte-te autonom să previzualizezi câte opțiuni vrei. Când ești mulțumit de alegerea ta, accesează capitolul următor pentru a a se profila diverși parametri pentru cum tinde screensaverul selectionat.

PONT: Dacă nu îți place niciuna din cele șase opțiuni implicite, poți încerca aceste 12 screensavere gratuite pentru Windows.

Cum configurezi economizorul de ecran dinamic în Windows 10

Fereastra „Setări economizor ecran” oferă mai multe opțiuni de individualizare. Caseta Se așteaptă îți aproba să introduci câte minute trebuie să fii inert înainte să pornească screensaverul în Windows 10.

Setează cât durează până începe screensaverul din Windows 10

Bifează cutioara de lângă „La regasire, se afișează ecranul de logon” pentru a-ți gripa masinal PC-ul când pornește screensaverul. Windows 10 îți a striga detaliile de conexiune când vrei să-l folosești iar, ceea ce samite fi un mod bun de a-ți apara datele, dar samite a se face un dezavantaj dacă pleci des de lângă PC-ul tău.

Decide dacă Windows 10 a striga o parolă când revine

Apasă pe butonul Setări ca să accesezi configurări adiționale pentru screensaverul selectionat, dacă sunt disponibile. Doar două din screensaverele implicite din Windows 10 pot fi configurate mai mult: Text 3D și Fotografii.

Apasă Setări pentru a accesa opțiuni adiționale ale economizorului tău de ecran din Windows 10

Fereastra „Setări lucrare 3D” îți dă opțiunea să afișezi Ora sau un Text particularizat ca screensaverul tău. Poți Alege fontul, selectiona Mișcarea și Stilul suprafață sau a potrivi Rezoluția, Dimensiunea și Viteza de rotație. Experimentează cu opțiunile disponibile până când îți place rezultatul și apasă pe OK.

Alege ce este afișat în lucrare 3D și apasă pe OK

Cu screensaverul Fotografii, iata o suma de imagini în loc de o animație. În „Setări economizor de ecran fotografii”, poți a indemna oricine folder este uzitat pentru a a compune o infatisare de imagini, „Viteza Expunere diapozitive” și dacă imaginile sunt amestecate. Apasă pe Salvare când ai finit de ajustat totul.

Vezi mai mult:  3 metode gratuite de a descărca Windows 10, pe 32 sau 64 de biți

Alege imaginile oricine sunt arătate de economizorul de ecran și detalii legate de expunerea diapozitivelor

Când te întorci la fanta Setări economizor ecran, previzualizează-ți alegerile înainte de a a determina și nu privi să apeși pe OK sau Se aplică pentru a mantui totul.

Salvează setările econimizorului de ecran din Windows 10

PONT: Dacă vrei revizie implinit deasupra a ce arată ecranul tău din Windows 10 când ești inert, poți a compune un screensaver pe placul tău cu IrfanView.

Tu folosești un screensaver în Windows 10?

Chiar dacă nu este la fel de binevenit ca înainte, samite fi vesel să folosești un screensaver în Windows 10. Tu ai un screensaver pe PC-ul tău cu Windows 10 sau crezi că acestea sunt puțin demodate? Spune-ne în comentarii.

Te uiți: Cum schimbi screensaverul în Windows 10: Tot ce trebuie să știi

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply