Cum schimbi mesajele răspunsurilor rapide pe smartphone-ul tău cu Android

Un răspuns imediat este un talc SMS marginit pe care-l poți a mana apoi când respingi un strigare pe smartphone-ul tău cu Android, asadar personalizarea lor îți posibil a acumula vreme. Răspunsurile rapide implicite oferite de Android îi anunță pe cei cine te sună că nu poți răspunde numaidecat și cum te pot contacta. Poți individualiza aceste mesaje rapide de refuzare a apelului după cu vrei pentru a le a executa mai folositoare pentru imobiliza. Acest tutorial ilustrează cum folosești, iata și editezi mesajele lucrare pentru răspunsuri rapide disponibile pe Android:

NOTĂ: Pentru cest tutorial, am vechi un ASUS ZenFone Max Pro cu Android 9 Pie. Procedurile sunt similare pe toate dispozitivele cu Android, asadar ar a se cere să te poți lamuri și dacă ai un smartphone de la Samsung, Huawei, OnePlus sau alt producător. Dacă nu știi ce tra-ducere de Android ai, citește Cum afli ce tra-ducere de Android ai pe smartphone sau tabletă?.

Cum folosești răspunsurile rapide pe telefoanele cu Android

Când te sună cinevasilea pe smartphone-ul tău cu Android, iata ecranul de strigare. Dacă vrei să respingi apelul și să trimiți un răspuns imediat într-un SMS, apasă pe Răspundeți.

Apasă Răspundeți pentru a începe trimiterea unui răspuns imediat

În mod implicit, ai star mesaje pentru răspunsuri rapide. Apasă pe răspunsul pe cine vrei să-l trimiți:

  • Nu pot numaidecat. Despre ce e afirmatie?
  • Sun eu acum.
  • Sun eu mai târziu.
  • Nu pot numaidecat. Vorbim mai târziu?

NOTĂ: În funcție de smartphone, mesajele tale pentru răspunsuri rapide pot fi intreg diferite.

Alege o opțiune de răspuns imediat

Ai și opțiunea de a expune un talc personalizat, dacă ai vreme. Pentru acesta, apasă pe “Scrieți propriul răspuns…”. Pe ecranul următor, poți a pune mesajul tău, după cine apasă “Trimiteți”.

Scrie propriul răspuns și trimite-l

PONT: Dacă smartphone-ul tău este inca degajat, posibil afișa iuti de strigare în partea de sus a ecranului. Pentru a destul la ecranul de strigare și a accesa opțiunea de a a mana un răspuns imediat, apasă pe portiune cine afișează numele apelantului.

Apasă pe numele apelantului pentru a destul la răspunsurile rapide

Cum schimbi răspunsurile rapide implicite de pe Android

Cu toate că opțiunea de a a mana un răspuns imediat unei persoane, apoi când nu poți răspunde apelului, este utilă, răspunsurile implicite de pe Android sunt generice. Acesta este motivul pentru cine preferăm să ni le creăm pe ale noastre.

Vezi mai mult:  Ce este Gorilla Glass? Ce este sticla 2.5D? Cum se compară?

Pentru a individualiza mesajele rapide de refuzare, a casca mai întâi aplicația Telefon, apăsând pe scurtătura sa de pe Ecranul de plecare sau selectând-o din ecranul Toate Aplicațiile.

Accesează aplicația Telefon

În aplicația Telefon, apasă pe butonul cine arată ca trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al ferestrei.

Apasă butonul pentru mai multe opțiuni

Asta afișează un lista de bucate în cine ai câteva opțiuni. Apasă pe Setări.

Accesează Setările aplicației Telefon

În ; lista de mancare de setări, apasă pe Răspunsuri rapide.

Accesează Răspunsurile rapide

În ecranul “Editați răspunsurile rapide”, ar a se cere să iata o listă cu cele star texte implicite pentru mesajele răspunsurilor rapide de pe Android. Poți individualiza fiecare dintre ele apăsând pe ele.

Apasă pe o angajare pentru a o publica

Dacă apeși pe un răspuns imediat, îl poți publica, schimbându-i textul în fiecare dorești. Introdu un lucrare cine îți posibil fi practic de mai multe ori. Poate cinevasilea te tot sună, dar tu nu vrei să a suna ce are de zis și nu ai decât un neinsotit lucrare de comunicat. Când ai ispravit personalizarea unui talc, apasă pe OK.

Introdu un talc nou și apasă OK

Acum mesajul tău ar a se cere să fie afișat în listă, înlocuindu-l pe cel pe cine ai stilat să-l editezi. Când ai ispravit de personalizat răspunsurile rapide în funcție de nevoile tale, închide aplicația Telefon.

Mesajul tău înlocuiește cinevasilea din textele predefinite

Ai adăugat atare răspuns imediat interesant?

Acum știi cum să-ți adaugi propriile răspunsuri rapide pe smartphone-ul tău cu Android. Dacă cinevasilea te stresează, ține inteligenta că poți, de asemanator, să le blochezi apelurile și mesajele. Înainte de a închide această pagină, spune-ne ce noi răspunsuri rapide ai adăugat? Este cevasilea poznas sau practic ce ai pofti să împărtășești? Spune-ne într-un explicatie.

Vezi mai mult:  Cum afișezi Bara Preferințe în Microsoft Edge: 4 metode

Te uiți: Cum schimbi mesajele răspunsurilor rapide pe smartphone-ul tău cu Android

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply