Cum schimbi fundalul pe iPhone: Tot ce trebuie să știi

Apple știe că fundalul iPhone-ului tău este memorabil, asadar îți oferă mai multe opțiuni de configurare apoi când te decizi despre unui miez pentru pictogramele tale. Cu cumva câteva apăsări, poți seta fundaluri implicite sau imagini din aplicația Poze pe ecranul de barare și pe ecranul central. De asemanator, știai că poți a sluji un fond Dinamic sau oaresicine Live pe iPhone? Citește aiest pravet pentru a a transpira mai multe dupa fundalurile din iOS și a inventa cum schimbi fundalul (wallpaper) pe iPhone cu oaresicare orisicare te realiza să zâmbești:

Sumar

Cum schimbi fundalul pe iPhone sau iPad din Configurări:

  1. Deschide aplicația Configurări, derulează puțin în jos și, atunci, apasă pe Fundal.
  2. Apasă pe opțiunea „Alegeți alt fond”.
  3. Alege un fond pentru iPhone din folderele tale și apasă pe el.
  4. Se descuia ecranul de previzualizare. Poți a se zauita „Live Photo: Da” în partea de jos, iar, dacă apeși pe ecran, fundalul select de vedea se animează.
  5. Dacă totul este pe placul tău, apasă Fixați din colțul din dreapta jos.
  6. Alege dacă vrei aiest fond „Pe ecranul de barare”, „Pe ecranul central” sau „Pe ambele”.

NOTĂ: Pentru a a compune aiest tutorial, Am uzitat un iPhone 11 rulând iOS 14.3, dar setările sunt similare pentru majoritatea dispozitivelor cu iOS. Însă, ai amenintare de un iPhone 6s sau mai nou pentru a a sluji un fond live – cu excepția lui iPhone XR și iPhone SE, orisicare nu permit acesta. Dacă nu ești cert, există trei moduri de a a transpira ce iPhone ai.

Cum schimbi fundalul pe iPhone sau iPad din Configurări

Configurări este aplicația necesară pentru majoritatea schimbărilor de pe dispozitivul tău, delasator dacă vrei să schimbi tonurile de chemare sau să-ți folosești iPhone-ul hotspot Wi-Fi. Pentru a accesa toate opțiunile disponibile pentru fundalul iPhone-ului tău, descuia aplicația Configurări, derulează puțin în jos și, atunci, apasă pe Fundal.

Apasă pe setarea Fundal din a treia secțiune a aplicației Configurări

Pe ecranul Fundal, poți a se zauita ecranul de barare afișat în stânga, iar ecranul central apare în partea dreaptă. Dacă apeși pe oaresicine din ele, poți a produce a scadea modificări la fundalurile curente de pe iPhone. Însă, pentru a primeni fundalul pe iPhone, apasă pe opțiunea de sus „Alegeți alt fond”.

Apasă pentru a opta alt fond pentru iPhone

În urmare, poți opta un fond pentru iPhone din folderele tale de imagini, listate în partea de jos, sau din cele trei foldere de fond afișate în mod implicit în partea de sus a ecranului.

Vezi mai mult:  Ce este nou în Windows 10 May 2019 Update? 13 lucruri noi!

Alege o icoana sau oaresicine dintre fundalurile implicite din iPhone

Cele trei foldere implicite corespund celor trei tipuri de fundaluri pe orisicare le poți a sluji pe iPhone sau iPad:

  • Dinamic – aceste fundaluri animate pot părea statice la premiu aspect, dar continuă să le privești pentru a le a sesiza mișcarea subtilă pe ecranele central și de barare.
  • Static – imagini normale pe orisicare le poți a sluji ca fundalul iPhone-ului tău, inclusiv majoritatea fotografiilor din folderele de poze.
  • Live – aceste fundaluri sunt animate și rulează obtuz când ții apăsat pe ecranul de barare. Deși această specie ingloba imagini din folderul tău Live Photos, fiecare fundaluri live devin statice când le folosești pe ecranul central.

NOTĂ: În aiest zaloaga, discutăm opțiunile disponibile când setezi un fond live pe iPhone. Pașii sunt similari delasator de ce alegi, dar poți să citești și capitolul următor pentru detalii dupa cum își poți a sluji pozele statice ca fundaluri pe iPhone.

UItă-te prin folderele disponibile, găsește fundalul de iPhone pe orisicare vrei să-l folosești și apasă pe el. Unele din fundalurile implicite pentru iPhone par să fie tăiate în inima și au o pictogramă rotundă în partea de jos. Astfel, este binevenit cum arată un fond în Modul Luminos (în stânga) sau Modul Întunecat (dreapta).

Setează un fond pentru iPhone din fișierul implicit Live

Dacă apeși pe fiecare fond, se descuia ecranul său de previzualizare. Poți a se zauita „Live Photo: Da” în partea de jos, iar, dacă apeși pe ecran, fundalul select de vedea se animează. Dacă totul este pe placul tău, apasă Fixați din colțul din dreapta jos.

Vezi mai mult:  Recenzie pentru Linksys Smart Wi-Fi EA6900 Router - Este un ruter deștept?

Apasă Fixați pentru a primeni fundalul pentru iPhone

În urmare, ți se solicită să decizi dacă vrei aiest fond „Pe ecranul de barare”, „Pe ecranul central” sau „Pe ambele”. Apasă pe opțiunea pe orisicare o preferi.

Decide dacă vrei fundalul pe ecranul de barare, pe cel central sau pe amândouă

Noul tău fond este practic. Deși aceasta este singura metodă pentru a a sluji fundalurile implicite de pe iPhone, mai există două moduri de a-ți seta pozele ca fond în iOS, după cum urmează să vedem în următoarele capitole ale acestui pravet.

Cum schimbi fundalul pe iPhone din aplicația Poze

Pentru a a sluji o icoana ca fond pe iPhone-ul tău, descuia aplicația Poze și răsfoiește-ți folderele pentru a găsi imaginea pe orisicare o vrei.

Răsfoiește folderele din Poze pentru a găsi fundalul de iPhone jinduitor

Apasă pe a poza pe orisicare vrei s-o iata extinsă pe ecranul tău pentru a o mări. Apoi, apasă pe butonul Partajare din colțul din stânga jos.

Apasă Partajare pentru a a sluji imaginea ca fond de iPhone

Derulează și apasă pe opțiunea „Utilizați ca fond”.

Selectează Utilizați ca fond pentru a primeni fundalul pe iPhone

Asta descuia ecranul de previzualizare, inde poți primeni cum apare și cum se comportă imaginea selectată ca fond pe iPhone. Îți poți a sluji degetele pentru a mări sau micșora sau poți avea pentru a amana fotografie.

Când îți ajustezi imaginea, poți a se popri sau apuca Perspectiva, după cum indică mesajul din partea de jos al ecranului. Opțiunea Perspectivă reorientează puțin fundalul când înclini ecranul, încercând să creeze un efect fotoconductiv 3D. Această caracteristică subtilă consumă și baterie, și posibilitate de procesare, dar poți apăsa pe ea pentru a o dezactiva.

Vezi mai mult:  Recenzie ASUS ROG Gladius - Un mouse de gaming excelent

Când ai ispravit, apasă pe butonul Fixați din colțul din dreapta jos.

Cum schimbi fundalul pe iPhone din Poze

Apasă pe opțiunea potrivită pentru a primeni fundalul pe iPhone pentru ecranul de barare, cel central sau amândouă.

Setează fundalul pe iPhone pentru ecranul de barare, cel central sau ambele

Noul tău fond este practic iute.

Cum schimbi fundalul pe iPhone din aplicația Cameră

Dacă cumva ce ai făcut o poză remarcabilă și numai aștepți să o folosești ca fond pe iPhone-ul tău, nu trebuie să amâni: iOS îți dă opțiunea să-ți schimbi fundalul neocolit din aplicația Cameră. Pentru a începe, apasă pe miniatura orisicare apare în colțul din stânga jos al ecranului.

Apasă pentru a a sluji o poză recentă ca fond de iPhone

Asta descuia cea mai recentă poză salvată pe iPhone-ul sau iPad-ul tău. Poți culisa la dreapta pentru a a se zauita mai multe fotografii. Când ai găsit imaginea pe orisicare vrei s-o setezi ca fond pe iPhone, apasă butonul Partajare afișat în colțul din stânga jos.

Setează un fond pentru iPhone din aplicația Cameră

Din aiest interj, instrucțiunile sunt identice cu cele din capitolul precedenta. Apasă pe „Utilizați ca fond”, ajustează-ți imaginea, apasă Fixați și opta ecranul pe orisicare vrei să fie afișat noul fond. Poți succeda în sus pentru mai multe detalii dupa cum schimbi fundalul pe iPhone.

PONT: Poți primeni fundalul și pe celelalte dispozitive pe orisicare le folosești, prep cele rulând Android sau PC-ul tău cu Windows 10.

Ce tip de fundaluri preferi? Ai uzitat un fond live pe iPhone-ul tău?

Mie mi se pare agreabil să-mi personalizez iPhone-ul sau iPad-ul cu fundaluri orisicare îmi aduc mangaiere și îmi reflectă pasiunile. Dar ție? Înainte de închide aiest tutorial, am pofti să știm ce tip de fond ai select pentru iPhone-ul tău. Ai pus un fond live sau ai uzitat una din pozele tale? Spune-ne în secțiunea de comentarii.

Te uiți: Cum schimbi fundalul pe iPhone: Tot ce trebuie să știi

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply