CUM SĂ PERSONALIZEZI ORICE DIN JUR

IDEI ARTIZANALE DIY DE NOTA 10, PENTRU TOATE LUCRURILE TALE

E timpul să-ți dai frâu liber creativității, cu ajutorul acestor sfaturi și trucuri uimitoare, de care te vei îndrăgosti. În acest clip video, îți arăt cum să decorezi și să inventezi propriile instrumente și creații.
Ia o bucată de pânză pentru pictură și întinde-o pe podea. Apoi, umple un vas mic cu vopsea, calcă în el cu un picior și apoi dansează pe hârtie, pentru a crea un model unic.
Poți da un plus de culoare carcasei telefonului tău folosind oja. Ia câteva oje de culori diferite și toarnă-le peste carcasă. Apoi, folosind un uscător de păr, usucă-le și voilà!
Poți folosi și câteva spray-uri cu vopsea peste o carcasă de telefon simplă, pentru a-i da un aspect de galaxie. Vei avea nevoie de hârtie de ziar, pentru a crea textură, și de câteva capace rotunde, pentru a face planetele.
Îți poți face telefonul să semene cu o înghețată topită, folosind lipici fierbinte colorat (pentru a crea înghețata) și vopsea acrilică (pentru a crea conul).
Urmărește până la final, pentru a vedea cum poți crea modele distractive pe obiectele din jurul tău, folosind apa și oja.

Marcaje temporale:
0:56 – Carcasă de telefon uimitoare, cu galaxia
3:51 – Trucuri de reciclare uimitoare
9:32 – Cum să reciclezi paiele de plastic
12:46 – Moduri distractive de a purta hainele vechi
17:49 – Magneți de frigider DIY
19:33 – Cum să reciclezi o fustă din jeans
Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu facem nicio garanție cu privire la exhaustivitate, siguranță și fiabilitate. Orice acțiune pe care o întreprindeți cu informațiile din acest videoclip este strict pe riscul dvs. și nu vom fi responsabili pentru daune sau pierderi. Este responsabilitatea telespectatorului să folosească judecata, grija și precauțiile dacă se intenționează să reproducă.

Următorul videoclip poate prezenta activități desfășurate de actorii noștri în mediul controlat. Vă rugăm să folosiți judecată, îngrijire și precauție dacă intenționați să redați.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=Orucrv4gook
#CUM #SĂ #PERSONALIZEZI #ORICE #DIN #JUR

You are reading post: CUM SĂ PERSONALIZEZI ORICE DIN JUR

One Response

  1. Alexandra Coman Reply

Leave a Reply