CUM SĂ ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ || 39 DE TRUCURI ȘI SFATURI DE ÎNFRUMUSEȚARE UȘOARE

2

TRUCURI DE ÎNFRUMUSEȚARE DIY UIMITOARE

Produsele pentru îngrijirea pielii cumpărate din comerț pot fi foarte scumpe. Dar nu trebuie să cheltui mulți bani pentru a avea un ritual de îngrijire a pielii de nota 10. Îți arăt cum să creezi măști 100% naturale de înfrumusețare și de îngrijire a pielii și tratamente DIY care îți vor rezolva toate problemele. Nu ai nevoie nici de vreun ingredient special, pentru că sigur ai în casă majoritatea lucrurilor de care ai nevoie. Așa că hai să te transformăm!
Unul dintre cele mai scumpe lucruri de pe piață este ceara de epilat. Dar îți ofer rețeta mea de ceară din zahăr, care este la fel de eficientă.
Dacă observi că pielea din jurul ochilor tăi s-a uscat și au început să-ți apară riduri fine, îți arăt cum să-ți faci o mască anti-îmbătrânire, dintr-o jumătate de avocado și o lingură de ulei de cocos.
Urmărește până la final, pentru a-mi descoperi secretele legate de machiaj și alte trucuri de înfrumusețare pe care sigur vei dori să le incluzi în ritualul tău de răsfăț.

Marcaje temporale:
1:32 – Ceară DIY naturală, din zahăr
2:38 – O mască DIY interesantă, care se dezlipește
6:21 – Tratament DIY împotriva coșurilor
8:21 – O mască facială DIY uimitoare
13:49 – O mască hidratantă pentru păr, ușor de făcut

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=oCjfG9daLLU
#CUM #SĂ #ARĂȚI #MAI #TÂNĂRĂ #TRUCURI #ȘI #SFATURI #ÎNFRUMUSEȚARE #UȘOARE

You are reading post: CUM SĂ ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ || 39 DE TRUCURI ȘI SFATURI DE ÎNFRUMUSEȚARE UȘOARE

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here