Cum redenumești o activitate programată creată cu Task Scheduler

Dacă ai instarit la această pagină web, pesemne că știi inca cum să lucrezi cu Task Scheduler pentru a fauri activitate programată cu cesta. Acum este fezabil să te întrebi dacă există eventual o metodă de a redenumi o activitate programată, inca creată în Task Scheduler. Deși samite părea ca o activitate trivială, lucrurile nu sunt oblu atât de simple pe cât poți banui. Hai să vedem cum putem deghiza numele unei activități programe în Task Scheduler:

De ce nu există o opțiune de redenumire a sarcinilor în Task Scheduler?

Te-ai aștepta ca redenumirea unei sarcini Windows să fie oarecare neamestecat de indeplinit. Poate părea accentuat că musai să deschizi Task Scheduler, să găsești graviditate pe cine vrei să o redenumești și să cauți o opțiune pentru aiest treaba. Ei corect, dacă vei realiza acesta, vei a transpira că nu există nicio invar de opțiune.

Task Scheduler, Windows

Nu există nicio opțiune de redenumire a activităților programate în Task Scheduler deoarece aiest treaba ar însemna că sistemul de operare este neconvingator. Pentru a-ți realiza o constatare mai bună, imaginează-ți că un virus începe să îți redenumească toate sarcinile programate. Fiecare sarcină pe cine ai setat-o și activat-o s-ar a transforma. De aceea, nu există nicio metodă evidentă de a redenumi sarcinile programate în Windows.

Cum redenumești o sarcină în Task Scheduler

Știm că nu există o metodă evidentă pentru modificarea numelui unei sarcini inca setată în Task Scheduler. Dar nu există niciuna? Răspunsul este da, există. Totuși, nu este la fel de neamestecat ca o acțiune “chicotit dreapta & redenumește”. Pe scund, va cuveni să exporți și atunci să imporți aceeași sarcină pentru a a merge să-i schimbi numele.

Vezi mai mult:  Review Xiaomi Mi Router 3: Cel mai frumos router ieftin!

Pentru început, despica Task Scheduler și caută graviditate pe cine vrei să o redenumești, în Task Scheduler Library. Apoi, apasă pe ea pentru a o selectiona.

Task Scheduler, Windows

Apoi, în partea dreaptă a ferestrei Task Scheduler, în baltoaca laterală Acțiuni, apasă pe opțiunea Export.

Task Scheduler, Windows

Alternativ, poți să dai chicotit dreapta pe numele sarcinii și să selectezi Export.

Task Scheduler, Windows

În fanta Salvare ca, desena numele pe cine vrei să îl folosești pentru sarcină și salveaz-o undevasi pe calculatorul tău. Sarcina exportată va fi salvată ca fișier “.xml”. Reține locația în cine ai scapat fișierul.

Task Scheduler, Windows

După ce ai scapat activitatea programată, te vei întoarce la fanta principală Task Scheduler. Selectează graviditate pe cine aievea ai exportat-o și șterge-o.

Poți faci aiest treaba fie din baltoaca laterală Acțiuni, fie din meniul ei contextual.

Task Scheduler, Windows

Sarcina programată originală este numaidecat eliminată. Pentru a o a cauza înapoi, dar de această dată cu noul său intitulare, du-te la baltoaca laterală de Acțiuni și apasă pe “Import Task”.

Task Scheduler, Windows

Mergi la locația incotro ai scapat graviditate exportată, selectează fișierul și apasă pe Deschidere.

Task Scheduler, Windows

Task Scheduler despica dialogul “Create Task” (Creare sarcină). În foaie General, intaiul câmp prisoselnic este Numele (Name) noii sarcini. Poți a decide să păstrezi numele pe cine inca l-ai setat pentru fișierul exportat apoi când l-ai scapat, sau poți desena alt intitulare aoace. Toate celelalte setări ale sarcinii originale sunt păstrate așa că, dacă nu vrei să mai faci și alte modificări, apasă OK.

Task Scheduler, Windows

În Task Scheduler, vei a observa că graviditate originală este numaidecat redenumită.

Task Scheduler, Windows

Știi și alte metode de a redenumi activitățile programate din Task Scheduler?

Redenumirea unei sarcini setată cu Task Scheduler nu este o acțiune așa de directă cum ai a merge fi tentat să crezi. După cum știi, aiest treaba are ca explicație motive ce țin de securitatea sistemului de operare. Totuși, acesta nu înseamnă că este exclus să redenumești o sarcină. Poți prii metodologie noastră pentru aiest treaba. Dacă știi și alte variante de a redenumi o sarcină creată cu Task Scheduler, nu ezitați să ni le spui și nouă și celorlalți cititori. Pentru acesta sau pentru a a se intretine subiectul, poți să folosești secțiunea de comentarii de mai jos.

Vezi mai mult:  Recenzie Microsoft Sculpt Comfort – Este o tastatură bună?

Te uiți: Cum redenumești o activitate programată creată cu Task Scheduler

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply