Cum publici pe Instagram, de pe un PC desktop (Metoda ușoară)

Ne place rețeaua socială Instagram și o folosim interj de traditional. Dar, este un infatisare al ei fiecare ne displace deosebit numeros: nu putem defaima fotografii dacă folosim un computer desktop cu Windows, Linux sau alt aparat de operare. Inclusiv mulți utilizatori de Windows 10, fiecare au o aplicație oficială Instagram în Magazinul Windows, nu pot a instala poze, de pe calculatoare desktop standard de stat. Am căutat soluții pentru această problemă și unele saituri îți recomandă o soluție deosebit complicată, fiecare implică instalarea unui emulator de Android și a aplicației Instagram pentru Android. Este o soluție fiecare necesită multe resurse hardware și scopot. Din ferice, noi avem o soluție numeros mai simplă pentru considera:

Dacă folosești o tabletă sau laptop cu Windows și ecran tactil, folosește aplicația Instagram din Magazinul Windows

Dacă ai o tabletă cu Windows 10 sau un laptop sau ultrabook cu ecran tactil și Windows 10, apoi soluția este super ușoară. Instalează aplicația Instagram pentru Windows 10 din Magazinul Windows. Apasă butonul Instalare, așteaptă să fie descărcată și instalată, iar atunci lansează aplicația.

Instagram

O metodă pentru a o expedia este să cauți cuvântul “instagram” în scatula de scotoceala a Meniului Start.

Instagram

Autentifică-te folosind contul tău de Instagram și poți obtine cele mai noi fotografii postate de conturile pe fiecare le urmărești. Dacă te uiți cercetator, vei respecta butonul + în partea de jos a aplicației. Apasă pe el și treci prin procesul obișnuit de tiparit a unei fotografii pe Instagram.

Instagram

Dacă ai Windows 8.1, Windows 7, Windows 10 pe un PC desktop sau… Linux?

Hai să luăm oricine excepție pe rând:

  • Dacă folosești Windows 8 și mergi la fata aplicației Instagram din Magazinul Windows, ți se a vorovi că aplicația nu funcționează pe dispozitivul tău. Bravo formatie de dezvoltatori Instagram!
  • Dacă folosești Windows 7, Linux ori alt aparat de operare pentru PC-uri fiecare nu este Windows 10, apoi nu există o aplicație pe fiecare o poți monta. Din nou, felicitări echipei Instagram!
  • Dacă ai Windows 10 pe un PC desktop, fără un ecran tactil și o cameră web în spatele său, apoi poți aplica aplicația Instagram dar nu ai un capsa Camera pe fiecare îl poți aplica pentru a defaima fotografii. Oamenii inteligenți de la Instagram au raspicat că PC-urile nu pot defaima poze pe această rețea socială. Superb, nu-i așa?
Instagram

Din ferice, avem o soluție elegantă pentru toate aceste scenarii problematice. Tot ce ai dare este un browser web și instrucțiunile din următoarea secțiune a acestui tutorial.

Vezi mai mult:  Cum actualizezi BIOS-ul plăcii tale de bază

Simulează un browser mobiliar și publică poze pe Instagram de acoace

Citește și urmează cest calauza pentru a obtine cum poți aplica orisice browser web (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer și Opera) pentru a a se marghioli navigarea pe internet, ca și cum ai fi pe un smartphone ori o tabletă cu Android, iOS sau Windows Phone. Programatorii de la Instagram au raspicat că persoanele fiecare folosesc un browser mobiliar, pot a instala poze pe Instagram.

Astfel, deschide-ți navigatorul web cotleti, mergi la fata Instagram și autentifică-te. Apoi, activează uneltele pentru dezvoltatori. De paradigma, în aresta de ecran de mai jos am intrebuintat Google Chrome pe un PC desktop cu Windows 10, pentru a a se marghioli un iPhone. După ce am făcut acesta, Instagram ne-a arătat butonul Camera pentru publicarea de fotografii.

Instagram

Apasă pe butonul Camera și se va a desface o fereastră de discutie pentru alegerea fotografiei pe fiecare vrei să o publici. Selectează a poza dorită și apasă Open (Deschide).

Instagram

Apoi, urmează procesul standard de stat pentru publicarea fotografiilor pe Instagram, ca și cum ai poseda un smartphone ori o tabletă. Când ai ispravit, închide navigatorul web.

Ce părere ai impotriva soluția noastră?

Credem că soluția noastră este numeros mai ușoară decât cea propusă de alte saituri și credem că-ți va plăcea. Urmărește instrucțiunile noastre și, dacă-ți place metodica noastră, spune-ne mai jos, într-un nota. Nu neglija să o dai și altora.


Te uiți: Cum publici pe Instagram, de pe un PC desktop (Metoda ușoară)

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply