Cum proiectezi wireless pe un TV sau pe un monitor, din Android, cu Miracast

Miracast este o tehnologie extraordinară, oricare îți eventual realiza viața mai ușoară în anumite scenarii. Fie pentru că musai să faci o sistiseala și cea mai rapidă metodă de a o realiza este să îți proiectezi ecranul dispozitivului tău pe un proiector cu Miracast, sau pentru că vrei să iata un cinematograf pe oricare îl ai pe smartphone pe un teve cu ecran intins, Miracast te eventual a inlesni în toate aceste cazuri. Din beatitudine, majoritatea smartphone-urilor și tabletelor cu Android din zilele noastre suportă Miracast, deși nu putem aparea același deala și asupra toate televizoarele și monitoarele de pe piață. Totuși, explicit dacă televizorul sau monitorul tău nu are Miracast, poți oricând să folosești un adaptor Miracast pentru a profila reprezentare wireless. Iată cum folosești Miracast pentru a îți examina ecranul dispozitivului Android pe fiecare alt ecran:

NOTĂ: Pentru realizarea acestui tutorial, am vechi un smartphone Samsung Galaxy S4, dar procedura este similară pe toate dispozitivele cu Android.

De ce ai impozit înainte a trebui instrucțiunile din aiest vademecum?

Înainte de a trebui instrucțiunile din aiest vademecum, musai să verifici că ai la îndemână următoarele elemente:

  • Un teve ori un sedator cu pornire pentru Miracast ori…
  • Un adaptor Miracast bunaoara Microsoft Wireless Display Adapter. Adaptorul musai să fie introdus într-un teve ori într-un sedator oricare are atât un comportare HDMI, cât și un comportare USB nutrit cu dinamism electrică. Acesta nu ar a cauta să fie la mai indelungat de 7 metri distanță de dispozitivul tău cu Android. Dacă televizorul ori monitorul pe care-l ai la dispoziție nu are un comportare USB nutrit, apoi poți aplica încărcătorul USB al unui smartphone pentru a a da cursiv adaptorului Microsoft Wireless Display Adapter.
miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator
  • Un smartphone sau o tabletă Android cu pornire Miracast. Trebuie să verifici specificațiile hardware oficiale ale dispozitivului tău pentru a te a asiguripsi că oferă pornire pentru tehnologia Miracast.
Vezi mai mult:  Blochează accesul la internet pentru aplicații și jocuri cu Windows Defender Firewall

Dacă ai totul la dispoziție, mergi mai mult cu pașii din aiest tutorial:

Cum proiectezi ecranul dispozitivului tău Android pe un ecran cu Miracast

Primul deala pe oricare musai să îl faci este să deschizi Setările dispozitivului tău cu Android. Există mai multe metode de a realiza aiest deala, dar una oricare este comună pentru toate smartphone-urile și tabletele cu Android, este să deschizi vizualizarea Aplicații și să apeși pe iconița Setări. Această iconiță arată analog cu o rotiță dințată.

miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator

Pe ecranul Setări , caută o setare numită Screen Mirroring, Proiectare, Afișare wireless, Allshare Cast sau oareceva analog. Dezvoltatorii hardware folosesc tot felul de prenume; nume de familie pentru Miracast, așa că numele acestei setări eventual să varieze indelungat în funcție de dispozitivul tău cu Android. După ce ai găsit setarea, apasă pe ea.

Pe smartphone-ul nostru Samsung Galaxy S4, Miracast poartă numele Screen Mirroring și se găsește la sfârșitul listei de setări din Conexiuni.

miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator

Când vei casca ecranul Miracast, smartphone-ul sau pilula ta cu Android ar a cauta să înceapă mecanic să caute ecranele cu pornire Miracast din imprejmuire. Dacă folosești un adaptor Microsoft Wireless Display Adapter , ar a cauta să găsești un mestesug reputat MicrosoftDisplayAdapter_EF.

Apasă pe numele ecranului cu pornire Miracast la oricare vrei să te conectezi.

miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator

Așteaptă câteva momente pentru ca dispozitivul tău cu Android să stabilească o relatie wireless la ecranul Miracast. Nu ar a cauta să dureze indelungat.

miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator

După ce s-a valoros conexiunea, smartphone-ul sau pilula cu Android ar a cauta să îți confirme acesta. Dar explicit dacă nu o realiza, vei a detine confirmarea conexiunii pe monitorul sau televizorul la oricare te-ai conectat. El ar a cauta să afișeze drept aceeași reprezentare ca ecranul dispozitivului tău cu Android.

miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator

Tot ce este afișat pe ecranul smartphone-ului ori tabletei tale va fi afișat și pe teve sau sedator. Foarte crud, nu?

Vezi mai mult:  Cum folosești aplicația Setări din Windows 10 ca un profesionist

Cum oprești proiectarea imaginii pe ecranul cu Miracast

Va avea o sezon când nu vei mai consimti să proiectezi ecranul smartphone-ului sau tabletei tale cu Android, pe ecranul Miracast la oricare te-ai conectat. Pentru a închide conexiunea wireless, casca ecranul de setări Miracast, urmând aceiași pași din secțiunea anterioară a acestui vademecum.

Apoi, caută o opțiune cu numele Deconectare, Terminare relatie sau Dezactivare. De paradigma, pe Samsung Galaxy S4, această opțiune poartă numele de Terminare relatie. Nu musai să faci altceva decât să apeși pe aiest capsa și proiectarea wireless a ecranului tău se va a se popri.

miracast, android, profilare, wireless, tv, sedator

Asta a fost tot!

Concluzie

După cum ai văzut, proiectarea wireless a ecranului prin Miracast este oareceva tare ușor de valoros pe fiecare mestesug cu Android. Din păcate, Miracast este un standing oricare nu obligă producătorii de hardware să folosească același prenume; nume de familie – Miracast – pe toate dispozitivele pe oricare le vând. Drept frecventare, singurul dezavantaj pe oricare l-ai a se cuveni întâmpina apoi când încerci să configurezi o relatie Miracast este să afli oricare este numele acestei opțiuni pe dispozitivul tău cu Android. Ai vechi Miracast pe dispozitive cu Android? Îți este utilă această tehnologie? Împărtășește experiența ta folosind formularul de comentarii.

Te uiți: Cum proiectezi wireless pe un TV sau pe un monitor, din Android, cu Miracast

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply