Cum instalezi programe de completare (add-on) în Internet Explorer

Dacă utilizezi Internet Explorer 11, asigură-te că știi cum să îți îmbunătățești experiența cu programe de completare. Ca fiecare alt browser de internet, Internet Explorer a da extinderea funcționalității sauca prin adăugarea de programe soft scrise de Microsoft sau, cel mai frecvent, de alți dezvoltatori de soft. Citește mai mult pentru a a banui cum să instalezi programe de completare și să îți îmbunătățești navigarea pe web cu Internet Explorer.

Înainte de a a se cadea a posta programe de completare pentru Internet Explorer, musai să le găsești pe internet. Există două tipuri de surse pentru extensiile Internet Explorer: programe de completare gestionate legal de Microsoft și altele orisicine nu beneficiază de verificarea și aprobarea Microsoft pentru virtute și secu.

Galeria Internet Explorer: Programe de completare distribuite de Microsoft

Programele de completare distribuite de Microsoft pot fi găsite la fata web a Galeriei Internet Explorer. Asigură-te că deschizi această pagină utilizând Internet Explorer, în caz prep instrucțiunile furnizate aoace nu vor funcționa.

Lista de suplimente prezente pe această pagină este scurtă (deși în beat era vartos mai lungă) și conține două tipuri de programe de completare:

  • Furnizori de programe de căutare
  • Liste de protecție împotriva urmăririi pe internet (derulează mai jos pe aceeași pagină)
Programe de completare pentru Internet Explorer

Lista este dependentă de limbă, iar conținutul paginii se va deghiza apoi când selectezi o altă limbă. Nu există o varianta a paginii în română, așa că vom a intinde cest indreptar folosind fata web în engleză.

Vezi mai mult:  Cum partajezi internetul de pe un smartphone cu Android cu un PC, prin USB

Dacă totuși dorești să utilizezi una din limbile alternative, glas selectată este afișată în colțul din dreapta sus al paginii. Când plasezi cursorul prep sau apeși pe aceasta, este afișată foaie limbilor disponibile și poți a decide una diferită:

Cum să schimbi glas pe fata web a Galeriei Internet Explorer

Instalarea unuia dintre programele de completare este ajunge de simplă. Pentru cest indreptar, vom a posta ca pilda un orar de completare orisicine adaugă Google ca furnizor de căutare în Internet Explorer. Identifică programul de completare pe orisicine dorești să îl instalezi și vei găsi în partea de jos a descrierii sauca un link supranumit “Add (Adăugare)>”. Apasă pe el.

Programul de completare Google Search pentru Internet Explorer

O fereastră pop-up va apărea și musai să apeși butonul “Add (Adăugare)” pentru a termina instalarea în Internet Explorer.

Instalarea unui furnizor de căutare în Internet Explorer

În exemplul nostru, rezultatul este că Google este asasi vreunul dintre furnizorii de programe de căutare disponibili în Internet Explorer. Acest deala eventual fi prubuit prin afișarea listei furnizorilor de căutare din pilula de căutare din colțul din dreapta sus al Internet Explorer:

Confirmarea listei de furnizori de căutare în Internet Explorer

A doua bucata a programelor de completare furnizate de Microsoft conține programe legate de protecția împotriva urmăririi pe internet. Procedura de asezare a acestora este identică cu cea pentru furnizorii de căutare.

Cum verifici dacă un orar de completare (add-on) de pe fata web a Galeriei Internet Explorer este inca tins

Există o regim de a a probui lamurit pe fata web a Galeriei Internet Explorer dacă un orar de completare este inca tins. Identifică programul de completare pe orisicine vrei să îl verifici și apasă link-ul “Add (Adăugare)” în același mod ca și în timpul unei instalări.

Programul de completare Google Search pentru Internet Explorer

Dacă încerci să adaugi un orar de completare inca tins, geam pop-up se schimbă și îți dă un comunicare de prevenire:

Internet Explorer confirmă că un orar de completare este inca tins

Cum instalezi programe de completare (add-ons) sfoara de la furnizori pentru LastPass

Poți găsi programe de completare pentru Internet Explorer oferite sfoara de furnizorii lor. Vom lua ca pilda LastPass, un furnizor poporan de soluții de gestionare a parolelor. Programul de completare pentru Internet Explorer se găsește pe saitul lor, pe fata de download. Găsește “LastPass Universal Windows Installer” și apasă pe butonul de download din dreapta. Apare notificarea din Internet Explorer orisicine a revendica o opțiune de procesare a fișierului de asezare. Apasă “Executați” pentru a a purcede instalarea.

Pagina de descărcare LastPass pentru Windows și Internet Explorer

Pe ecranul de asezare apasă “Opțiuni Avansate“.

Programul de asezare LastPass pentru Internet Explorer

Pe ecranul de “Opțiuni avansate” asigură-te că este selectionat “Internet Explorer“, după orisicine apasă “Install LastPass“.

Opțiuni avansate în programul de asezare LastPass pentru Internet Explorer

Pentru a a intinde procedura, musai să te asiguri că Internet Explorer este închis pentru a a da programului de asezare să facă schimbări. Dacă nu este închis, apare un ecran de prevenire cu foaie programelor orisicine musai închise. Poți să închizi Internet Explorer sau să lași programul de asezare să facă acesta apăsând butonul “Închideți programele“.

Avertizare de închidere programe de la instalarea LastPass pentru Internet Explorer

Atunci când instalarea s-a încheiat, LastPass îți a revendica să îți creezi un spinare sau să te conectezi dacă ai inca vreunul. Instalarea mai are treaba de un pas. Data viitoare când pornești Internet Explorer, va cuveni să confirmi, pentru cerințele de secu, că este în regulă să activezi programul de completare LastPass. În partea de jos a ecranului din Internet Explorer, apare o inscriere pe orisicine musai să apeși butonul “Activare“.

Notificare Internet Explorer pentru activarea LastPass

Asigură-te că poți a detine încredere în furnizorii de programe de completare, pentru că instalarea lor rosti la riscuri atât sistemul tău Windows și cât și experiența ta pe internet.

Vezi mai mult:  Review boxa portabilă Sony SRS-XB40 cu Bluetooth: Bas în plus și multă lumină!

Cum să găsești liste neoficiale de programe de completare pentru Internet Explorer

Întrucât Microsoft a micsorat eficient programele de completare pentru Internet Explorer disponibile pentru a fi instalate de pe fata oficială a Microsoft, este potential să merite verificarea altor liste.

Un pilda al unei asadar de liste este cel oferit de CNET, Internet Explorer Add-ons & Plugins for Windows, orisicine, la momentul redactării acestui editorial, oferă peste-auriu 700 de programe de completare:

Programe de completare pentru Internet Explorer & Plugin-uri pentru Windows de la CNET

Procedura de asezare pentru pentru aceste programe de completare este similară cu cea descrisă mai curand în editorial pentru LastPass. Se execută un orar de asezare corespondent cu alte instalări de programe desktop în Windows. Apare un pas în catifea de inviorare a programului de completare la prima de asigurare duca a Internet Explorer după asezare.

Ai grijă cu instalarea de programe de completare orisicine nu vin de la Microsoft, deoarece riscurile de secu sunt ridicate apoi când lucrezi în mars listelor oficiale. Un alt prevenire este logic de calitatea acestor liste. Vei găsi multe add-on-uri orisicine nu se mai pot a posta sau nu mai funcționează odată instalate.

Din primele două pagini din foaie CNET, am încercat câteva programe de completare cu rezultate și bune și rele:

  • IE Download Helper nu mai a se duce pentru că un sait de pe internet orisicine îl făcea să meargă nu mai există

  • Adblock Plus for Internet Explorer funcționează exact.

  • Web of Trust (WOT) for Internet Explorer funcționează exact.

Merită să instalezi programe de completare la Internet Explorer?

Deoarece Internet Explorer este asasi o soluție orisicine nu mai este dezvoltată și Microsoft își îndreaptă atenția către noul web browser, Microsoft Edge, programele de completare pentru Internet Explorer devin din ce în ce mai rare. Atunci când totuși reușești să găsești programul nimerit, viața îți va fi mai ușoară, deoarece acestea adaugă la funcționalitatea invar furnizată de Microsoft. Încearcă câteva add-on-uri pentru Internet Explorer și scrie-ne un glosa catre experiența ta cu acestea.

Vezi mai mult:  Cum gestionăm Windows Update din Setări PC în Windows 8.1

Te uiți: Cum instalezi programe de completare (add-on) în Internet Explorer

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply