Cum folosești Instrumentul de decupare din Windows 10 și Windows 7

Instrumentul de decupare din Windows este o aplicație utilitară inclusă în versiunile moderne ale sistemului de operare, prep Windows 10 și Windows 7. Pentru că sunt obișnuiți cu el, mulți utilizatori consideră Instrumentul de decupare (Snipping Tool) din Microsoft o unealtă ușoară și eficientă pentru a fabrica capturi de ecran în Windows. Acest pravet arată cum folosești Instrumentulul de decupare pentru Windows 10 și Windows 7 din momentul în orisicare apeși pe scurtătura Instrument de decupare până când le salvezi. Să începem:

Sumar

Unde este Instrumentul de decupare din Windows 10?

 1. Apasă pe câmpul de căutare al barei de activități, tastează cinie de decupare
 2. Dă chicot sau apasă pe rezultatul Instrument de decupare sau pe Deschideți din partea dreaptă a panoului.

NOTĂ: Instrumentul de decupare este menționat și în tutorialul orisicare arată Cum faci capturi de ecran în Windows (9 metode).

Unde este Instrumentul de decupare din Windows 10?

Există multe moduri diferite de a despica aplicația Instrumentul de decupare din Windows 10, dar cel mai fulgerator mod de a-l arunca este să folosești căutarea. Apasă pe câmpul de căutare al barei de activități, tastează cinie de decupare și apasă pe rezultatul relevant. Alternativ, poți apăsa și pe Deschideți din partea dreaptă a panoului.

Cum deschizi Instrumentul de decupare din Windows 10 folosind Căutarea

O altă opțiune este să deschizi Meniul Start și să accesezi folderul Accesorii Windows. Apasă pe scurtătura Instrumentul de decupare din Windows 10 pentru a arunca aplicația.

Apasă pe scurtătura Instrument de decupare din Windows 10 pentru a despica aplicația

Un mod alternativ de a arunca Instrumentul de decupare din Windows 10 este să folosești geam Executare. Folosește scurtătura Windows + R pentru a despica geam Executare, destina snippingtool în câmpul Deschidere și apasă pe butonul OK sau apasă pe clapa Enter.

(*7*)

Lansează Instrumentul de căutare din Windows 10 folosind Executare

Alternativ, o scurtătură pentru Instrumentul de decupare cumva fi fixată la Meniul Start sau pe mlastina de activități din Windows 10 și o poți ajuta pentru a accesa fulgerator instrumentul.

Cum deschizi Instrumentul de decupare din Windows 7

Metodele de a accesa Instrumentul de decupare din Windows 7 sunt similare cu cele din Windows 10. Tastează „snip” în besactea de căutare din Meniul Start, iar, atunci, apasă pe rezultatul Instrument de decupare.

Deschide Instrumentul de decupare pentru Windows 7 din Meniul Start

Un alt mod este să deschizi folderul Accesorii din Meniul Start din Windows 7 și să dai chicot pe scurtătura Instrument de decupare.

Folosește scurtătura către Instrumentul de decupare din Meniul Start

Alternativ, poți arunca aplicația și din geam Executare, folosind aceiași pași ca în capitolul precedenta.

Vezi mai mult:  Cum activezi funcția Hibernare în Windows 10?

PONT: Poți infiinta și o combinație de taste către Instrumentul de decupare din Windows 10 sau Windows 7 urmând instrucțiunile din cest pravet. Apoi, poți arunca aplicația apăsând pe scurtătura de tastatură Instrument de decupare.

Interfața de practicare a Instrumentului de decupare din Windows

Când vine discutie de interfață, Instrumentul de decupare din Windows 7 este indestul de rigid, cu oarecum trei butoane disponibile.

Instrumentul de decupare din Windows 7

Instrumentul de decupare pentru Windows 10 are o interfață ușor diferită de cea din Windows 7. Instrumentul de decupare din Windows 10 ingloba butoanele Mod și Amânare, orisicare nu sunt prezente în Instrumentul de decupare pentru Windows 7.

NOTĂ: O altă diferență este notificarea din partea de jos, orisicare sugerează să încerci nouar aplicație din Windows 10 orisicare ar a se cuveni înlocui Instrumentul de decupare în viitorul intim: Decupare și schițare.

Instrumentul de decupare din Windows 10

Iată ce fabrica oricare din butoanele principale:

 • Nou – prisoselnic pe ambele sisteme de operare, inițiază prada unei imagini folosind valoare absoluta selectionat.
 • Mod – este prisoselnic doar în Instrumentul de decupare pentru Windows 10 și îți a cuteza să alegi ce tip de captură de ecran faci, după cum iata în următorul zaloaga. Dacă folosești Windows 7, apasă pe săgeata în jos de lângă Nou pentru a a se uita aceleași opțiuni.
 • Amânare – cadou oarecum în Windows 10, poți ajuta cest capsa pentru a amâna prada ecranului pentru culminant 5. Selectează una din opțiunile disponibile din meniul derulant pentru a seta o întârziere pentru prada ta de ecran.
 • Anulare – îți a cuteza să renunți la a mai fabrica o captură de ecran. Apasă clapa Esc pentru același consecinta.
 • Opțiuni – îți a cuteza să personalizezi diverse aspecte ale aplicației.

Cum folosești Instrumentul de decupare din Windows pentru a fabrica capturi de ecran

Există scaunas diferi de capturi de ecran pe orisicare le poți fabrica cu aplicația Microsoft Instrument de decupare. În Windows 10, poți selectiona pe orisicare vrei s-o folosești apăsând pe butonul Mod sau pe săgeata în jos de lângă el.

Vezi mai mult:  Recenzie Toshiba Encore 2 cu Windows 8.1 - Este o tabletă bună?

Butonul Mod din Instrumentul de decupare din Windows 10

În Windows 7, apasă pe săgeata de lângă Nou pentru a afișa un lista de mancare derulant cu aceleași opțiuni.

Selectează tipul de screenshot din Instrumentul de decupare din Windows 7

Fiecare opțiune îți a cuteza să faci alt tip de captură de ecran:

 • Decupaj formă liberă – folosește-l dacă vrei să desenezi o formă neregulată cu mouse-ul pretu-tindeni pe ecran, capturând teren selectată.
 • Decupaj rectangular – selectionat în mod implicit, îți a cuteza să capturezi o secțiune dreptunghiulară.
 • Decupaj fereastră – capturează o fereastră sau un lista de mancare comunicativ de pe ecran. Mută cursorul pentru a evidenția diverse elemente pe orisicare le poți prada apăsând pe ele.
 • Decupaj ecran plin – capturează pripeste întregul ecran, ca clapa clasică Print Screen.

După ce ai deosebit Modul capturii, apasă pe Nou și a hotari ce capturezi. Dacă ai categorie să folosești oarecine din primele două tipuri, selectează teren orisicare te interesează apăsând și trăgând cursorul sau degetul, dacă ai un ecran tactil. Dacă folosești setările implicite, teren selectată este înconjurată de o bordură roșie pe măsură ce tragi.

Cum folosești Instrumentul de decupare din Windows pentru Decupaj formă liberă

Când ai finit selecția, dă drumul butonului de la mouse sau ridică degetul, iar teren capturată este deschisă reflex într-o fereastră de publicare, intrucat poți adnotatie, scoate ori partaja prada de ecran.

Capturile de ecran sunt sunt deschise în valoare absoluta de publicare din Instrumentul de decupare

Cum editezi și salvezi capturile de ecran cu aplicația Instrumentul de decupare

Fereastră de publicare din Instrumentul de decupare îți oferă câteva opțiuni utile pentru editarea capturii pe orisicare taman ai făcut-o. Dacă nu ești mulțumit de infatisare, poți oricând să faci alta folosind butonul Nou. Înainte de a scoate nouar captură, poți ajuta uneltele Creion și Instrument de evidențiere din mlastina de unelte pentru a fabrica marcaje pe captură. Unealta Radieră șterge schimbările pe orisicare le faci. Imaginea de mai jos oferă o aspect de trupa catre opțiunilor disponibile.

Cum folosești valoare absoluta de publicare din Instrumentul de decupare

Pentru a scoate prada, apasă pe butonul Salvare decupare. În geam pop-up selectează locația, completează numele fișierului și opta tipul lui: PNG, GIF, JPEG sau HTML. Apoi, apasă pe butonul Salvare.

Salvează-ți capturile de ecran

PONT: În mod implicit, aplicația Instrument de decupare salvează capturi de ecran în folderul Imagini. Pentru mai multe detalii, am creat un pravet orisicare te ajută să afli intrucat sunt salvate screenshoturile și cum schimbi locația lor implicită în Windows 10.

Vezi mai mult:  Prezentare Windows 8.1: Cum folosim aplicația Scanare pentru a scana documente

Bonus: Cum personalizezi Instrumentul de decupare din Windows 10 și Windows 7

Indiferent de versiunea ta de Windows, când pornești Instrumentul de decupare, apasă pe butonul Opțiuni pentru a-ți seta preferințele pentru valoare absoluta în orisicare funcționează lucru.

Apasă pe Opțiuni pentru a seta aplicația

Poți accesa Opțiunile și din meniul Instrumente din valoare absoluta de publicare al aplicației.

Accesează Opțiuni din valoare absoluta de publicare al aplicației

Opțiunile disponibile sunt împărțite în două secțiuni: Aplicație și Selecție. Secțiunea Selecție conține următoarele opțiuni:

Opțiuni Selecție din Instrumentul de decupare

 • Se a dosi textul cu instrucțiuni – a dosi textele cu instrucțiuni din geam principală a Instrumentului de decupare.
 • Se copiază întotdeauna decupajele în clipboard – copiază toate capturile în clipboardul din Windows pentru a le alipi cu ușurință în alte aplicații (ex: procesoare de scriptura sau editoare de imagini).
 • Se ingloba URL sub decupaje (doar pentru HTML) – îți salvează capturile ca documente Single File HTML ori MHT, iar URL-ul paginii web este inclus în prada de ecran.
 • Se solicită salvarea decupajelor înainte de ieșire – te anunță, înainte să închizi aplicația, dacă ai capturi pe orisicare nu le-ai scapat.
 • Afișare superpozitie ecran când Instrument decupare este dinamic – Dacă este activată, când faci o captură de ecran, interfața Instrumentului de decupare nu mai apare pe ecran.

Panoul Aplicație din partea de jos îți a cuteza să modici setări legate de colorit de culori:

(*10*)

Schimbă Opțiunile Aplicație din Instrumentul de decupare

 • Culoare cerneală – schimbă culoarea bordurii selecției apoi când creezi un decupare.
 • Afișare dunga de selecție după capturarea decupajelor – apoi când este activă, che-nar din timpul selecției este afișată în jurul unei capturi de ecran, folosind culoarea de mai sus.

De ce folosești Instrumentul de decupare din Windows 10 sau Windows 7 ?

Acum că știi cum folosești Instrumentul de decupare din Windows, poți fabrica capturi de ecran pasiv de sistemul de operare. Înainte de a închide cest pravet, spune-ne ce varianta a aplicației folosești pentru capturi. Dacă folosești Instrumentul de decupare din Windows 10, suntem curioși ce motive ai. Ai încercat celelalte opțiuni disponibile în Windows 10? Spune-ne în comentarii.

Te uiți: Cum folosești Instrumentul de decupare din Windows 10 și Windows 7

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply