Cum folosești aplicația Reportofon din Windows 10 ca să înregistrezi audio

Aplicația gratuită Reportofon, orisicine vine cu Windows 10, este excelentă în simplitatea sa, permițându-ți să faci înregistrări audio rapide și clare, fără a a folosi un orar profesional sau un mestesug de înregistrare. Indiferent dacă musai să-ți exersezi discursul de aprobare pentru câștigarea turneului tău de Hearthstone, dacă decizi să-ți intervievezi animalul de roata favorit sau dacă vrei să știi dacă ești suficient de bun pentru Vocea României, Reportofon este aplicația de orisicine ai dare în Windows 10. Acest tutorial urmărește să îți explice ce probabil a efectua:

NOTĂ: Capturile de ecran și instrucțiunile din cest vademecum se aplică la Windows 10 May 2019 update sau mai nou. Dacă nu știi ce varianta de Windows 10 ai, citește: Verifică versiunea de Windows 10, compilarea OS, ediția și tipul sistemului.

Cum accesezi aplicația Reportofon din Windows 10

Un mod de a accesa Reportofon este să începi să scrii numele aplicației în câmpul de căutare din Windows 10 și atunci să apeși pe rezultatul relevant.

Caută aplicația Reportofon

Un alt mod este să găsești aplicația în izvod de aplicații din Meniul Start și atunci să apeși pe ea.

Găsește Reportofon în Meniul Start

Aplicația Voice Recorder se casca și, dacă este panglica dată când o accesezi și nu există înregistrări salvate, a pretendui permisiunea de a-ți accesa microfonul. Evident, musai să îi dai această incuviintare, conj aplicația nu funcționează.

Reportofon dori să-ți acceseze microfonul

Cum creezi o înregistrare folosind Reportofon în Windows 10

Apasă pe butonul Înregistrare sau folosește combinația de taste Ctrl + R pentru a începe o înregistrare.

Butonul Înregistrare din Reportofon

Aplicația începe să înregistreze, afișând cât ritm a ofilit de când a început înregistrarea.

Reportofon afișează cât ritm a ofilit de la începutul înregistrării

Apasă oricând pe butonul “Puneți în pauză înregistrarea” pentru a abate nedefinitiv înregistrarea, fără a încheia sesiunea de înregistrare curentă.

Apasă Puneți în pauză înregistrarea dacă vrei să oprești înregistrarea pentru o scurtă perioadă de ritm

Dacă apeși din nou pe butonul “Puneți în pauză înregistrarea”, aplicația înregistrează în urmare. După ce ai ispravit de înregistrat, apasă fie pe butonul Opriți înregistrarea din centrul ferestrei sau pe oricine dintre următoarele taste: Esc, Enter, Spațiu sau BackSpace.

Oprește înregistrarea apăsând pe butonul Opriți înregistrarea

Sesiunea de înregistrare se încheie și, mai select când vine afirmatie de înregistrări audio tolani, te anunță că se salvează. Reține că cuprins pentru o înregistrare este de 2 ore 59 minute și 59 de secunde, identic testelor noastre.

Așteaptă cât se salvează înregistrarea

Înregistrarea ta audio este salvată sub numele implicit Înregistrare. Data și ora la orisicine înregistrarea a fost salvată sunt afișate dedesubt, urmate de marime înregistrării. După ce ai mantuit cel puțin o înregistrare în Reportofon, butonul Înregistrare este afișat în colțul din stânga jos al ferestrei și îl poți apăsa oricând pentru a începe o nouă înregistrare.

Când oprești o înregistrare, ea se salvează

Dacă Reportofonul este închis înainte de salvarea înregistrării, primești o inregistrare, anunțându-te că înregistrarea ta este în pauză.

O inregistrare te anunță că înregistrarea ta este în pauză

Asta nu este cristalin adevărat, deoarece înregistrarea ta este de scarlatina salvată sub numele Înregistrare (ambulanta automată) și nu probabil fi reluată.

Înregistrarea ta este salvată mecanic când se închide Reportofonul

În cest caz distinct, fiecare marcatori adăugați la înregistrare au dispărut, la fel ca și opțiunea de a adăuga un marcher.

Vezi mai mult:  Ce sunt ReadyBoost și SuperFetch? Cum să le folosești în Windows

Cum găsești și redai înregistrarea ta cu aplicația Reportofon

Toate sesiunile tale de înregistrare se salvează într-o listă din aplicația Reportofon sub numele implicit Înregistrare, începând cu cea mai recentă. Pentru a a redutirui lucrurile, înregistrările ulterioare afișează un număr în paranteze, iar izvod este împărțită pe zile.

Înregistrările sunt sortate în funcție de ziua în orisicine au fost create

Dacă folosești deosebit indelungat Reportofonul, probabil ajunge extenuant să derulezi prin izvod de înregistrări pentru a o găsi pe cea dorită. Dacă apeși pe una din zilele afișate în Reportofon, se casca o fereastră nouă, de inde poți selectiona oricine dintre zilele în orisicine s-au făcut înregistrări.

Apasă pe o zi pentru o listă completă a zilelor în orisicine s-au făcut înregistrări

Apasă pe ziua din listă orisicine te interesează.

Alege ziua în orisicine ai făcut înregistrarea pe orisicine o cauți

Ești dus din nou la izvod inițială, orisicine e derulată la înregistrările din acea zi.

(*10*)
Când alegi o zi, ești dus la secțiunea ei din izvod de înregistrări

Pentru a auzi o înregistrare, alege-o din listă și apasă ori din nou pe ea, ori pe butonul “Redare”.

Apasă Redare pentru a auzi o înregistrare

Apasă pe butonul “Puneți în pauză înregistrarea” pentru a întrerupe înregistrarea în fiecare clipita. Pentru a comuta între redarea și întreruperea unei înregistrări, poți, de intocmai, să apeși pe numele ei din listă sau să folosești tastele Enter sau Spațiu de pe tastatură.

Cum folosești marcatori în interiorul unei înregistrări în aplicația Reportofon

Marcatorii îți permit să marchezi părți importante ale unei înregistrări, pentru a le recunoaste și accesa ușor posterior. Îi poți beneficia pentru a stamp porțiuni dintr-o înregistrare sau pentru a evidenția momentele elucidare și sunt folositori mai select apoi când vine afirmatie de sesiuni tolani de înregistrare. Un marcher nu modifică sau întrerupe înregistrarea în niciun fel. Cât ritm înregistrezi, pictograma drapel afișată lângă butonul “Puneți în pauză înregistrarea” îți oferă opțiunea “Adăugați un marcher”. Pentru a adăuga un marcher în înregistrarea ta, apasă pe butonul “Adăugați un marcher” sau folosește combinația de taste Ctrl + M.

Adaugă marcatori în interiorul înregistrării take în ritm ce o creezi

Marcatorul apare în partea de jos a ferestrei, lângă o pictogramă drapel, și afișează timpul curent de la începerea înregistrării.

Marcatorul e afișat în partea de jos a ferestrei

Poți adăuga câți marcatori vrei în ritm ce înregistrezi. Poți, de intocmai, să adaugi marcatori în timpul redării unei înregistrări salvate dinainte, apăsând butonul “Adăugați un marcher”.

Adaugă marcatori în ritm ce asculți o înregistrare

Când redai o înregistrare, toți marcatorii pentru acea înregistrare (fie că i-ai adăugat făcând înregistrarea sau ascultând-o) sunt afișați atât în partea din dreapta sus a ferestrei, sub numele și detaliile înregistrării, cât și în baltoaca de descriere. Apasă pe un marcher pentru a sări accelerat la momentul subliniere.

Apasă pe un marcher din înregistrare pentru a sări la acea sectiune a înregistrării

Pentru a ex-clude un marcher, dă chicot dreapta sau menține apăsat pe ista, atunci apasă pe singura opțiune disponibilă: “Ștergeți cest marcher”.

Ștergeți cest marcher elimină marcatorul

Cum trunchiezi o înregistrare cu Reportofonul în Windows 10

Reportofonul îți astepta să trunchiezi o înregistrare și să păstrezi numai părțile relevante din ea.

Vezi mai mult:  Ai NFC pe Android? Află cum îl activezi

Pentru a a efectua acesta, selectează înregistrarea din listă și atunci apasă pe butonul Trunchiere din partea de jos a ferestrei.

Apasă pe Trunchiere pentru a-ți publica înregistrarea

Asta a efectua să apară doi pini pe baltoaca de descriere, numiți “Începutul secțiunii trunchiate” și “Sfârșitul secțiunii trunchiate”. Trage-i la stânga sau la dreapta pentru a selectiona partea din înregistrare pe orisicine vrei să o păstrezi.

Folosește pinii de pe baltoaca de descriere pentru a reteza înregistrarea

Poți apăsa oricând Redare în ritm ce trunchiezi pentru a te a adeveri că selecția ta e satisfăcătoare. Când ai ispravit, apasă pe butonul Salvare din partea de jos a ferestrei.

Apasă Salvare când ai ispravit de editat o înregistrare

Ai asasi două opțiuni: Actualizați originalul sau Salvați o transcriere. Dacă alegi Actualizați originalul, înregistrarea este înlocuită de nouar varianta, iar Salvați o transcriere creează o nouă înregistrare în listă.

Alege cum salvezi înregistrarea ta trunchiată

Dacă te răzgândești, folosește butonul Anulare (insemnat cu X) oricând în timpul procesului de trunchiere sau selectează o altă înregistrare din listă pentru a abroga editarea înregistrării.

Cum redenumești o înregistrare în aplicația Reportofon

Să ai toate fișierele din Reportofon numite Înregistrare probabil ajunge un dificultate, asadar opțiunea de a le redenumi este binevenită. Cel mai ușor mod de a a efectua acesta este să selectezi înregistrarea pe orisicine vrei să o redenumești și să apeși pe butonul Redenumire din partea de jos a ferestrei.

Apasă pe butonul Redenumire pentru a selectiona un denominatie nou pentru înregistrarea ta

În geam orisicine apare, introdu numele dornic pentru înregistrarea ta și atunci apasă pe Redenumire.

Alege un denominatie nou și apasă pe Redenumire

Poți de intocmai să redenumești o înregistrare dacă dai chicot dreapta sau menții apăsat pe ea și alegi atunci Redenumire din meniul contextual.

Alege Redenumire din meniul contextual al unei Înregistrări

Apare geam în orisicine poți a trece numele select pentru înregistrarea ta, după orisicine apeși pe Redenumire.

Introdu un denominatie nou pentru înregistrarea ta

Noul denominatie al înregistrării tale este afișat iute.

Cum partajezi înregistrările tale cu Reportofonul din Windows 10

Dacă ești satisfăcut de înregistrarea ta, Reportofonul îți oferă opțiunea să o partajezi cu alții. Selectează înregistrarea pe orisicine vrei să o partajezi și apasă pe butonul Partajare din partea de jos a ferestrei.

Butonul Partajare te lasă sa partajezi înregistrarea

Alternativ, poți să dai chicot dreapta sau să menții apăsat pe înregistrare în listă și atunci să apeși pe Partajare din meniul contextual.

Apasă Partajare din meniul contextual al înregistrării

Apare o fereastră, orisicine afișează opțiunile disponibile pentru partajare.

Alege cum vrei să partajezi înregistrarea ta

Cum ștergi o înregistrare din Reportofon

Modul clar de a șterge o înregistrare este să o selectezi și atunci să apeși pe butonul orisicine arată ca o ladă de murdarie din partea de jos al ferestrei, faimos Ștergere, sau să apeși clapa Delete de pe claviatura ta.

Apasă Ștergere pentru a scăpa de o înregistrare

Poți, de intocmai, să dai chicot dreapta sau să menții apăsat pe fiecare înregistrare și atunci să apeși pe Ștergere.

Apasă pe Ștergere din meniul contextual

O fereastră apare cerându-ți să confirmi acțiunea.

Confirmă ștergerea înregistrării

Cum deschizi înregistrările în File Explorer din Reportofon

Pentru a casca o înregistrare din Reportofon, dă clic-dreapta sau menține apăsat pe ea și atunci apasă pe “Deschideți locația fișierului”.

Deschide locația fișierului pentru a-ți găsi înregistrarea în File Explorer

Poți, de intocmai, să apeși pe cele trei puncte din colțul din dreapta jos pentru a casca meniul “Vedeți mai multe”.

Meniul Vedeți mai multe

Apoi, apasă pe “Deschideți locația fișierului” din meniul “Vedeți mai multe”.

Apasă pe Deschideți locația fișierului

Folderul Înregistrări audio se casca în File Explorer cu înregistrarea ta inca selectată. Poți găsi folderul Înregistrări audio în Documente. Locația implicită este C:UsersusernameDocumenteSound recordingsRecording.m4a.

Vezi mai mult:  Cum inserezi anteturi, subsoluri și numere de pagină în Microsoft Word pentru Android

Cum a propune conexiune inversa către Microsoft contra Reportofon

Centrul de conexiune inversa este ușor elementar din aplicația Reportofon, permițându-ți să a propune conexiune inversa către Microsoft. Apasă pe meniul “Vedeți mai multe” și atunci pe Trimiteți conexiune inversa.

Apasă pe Trimiteți conexiune inversa ca să-ți faci auzită vocea

Când se casca Centrul de conexiune inversa, te poți conecta folosind contul tău Microsoft pentru a îți a mana opiniile către Microsoft.

Centrul de conexiune inversa te ajută să îți împărtășești părerea

Cum configurezi un microfon pentru aplicația Reportofon

Când deschizi aplicația Reportofon, e potential ca butonul Înregistrare să nu fie prisoselnic și ca mesajul “Trebuie să configurați un microfon în Setări” să fie afișat în partea de jos a ferestrei. Asta se întâmplă pentru că nu i-ai dat incuviintare acestei aplicații să-ți acceseze microfonul.

Reportofonul te informează că musai să configurezi un microfon

Pentru a alege această problemă, apasă pe meniul “Vedeți mai multe” pentru a-l casca, și atunci pe Setări microfon.

Apasă pe Setări Microfon pentru a începe configurarea microfonului tău

Fereastra Microfon se casca în aplicația Setări.

Se deschid setările microfonului

Primul obiect pe orisicine musai să îl activezi este opțiunea “Permiteți accesul la microfon pe cest mestesug”. Apasă pe butonul Modificare din partea de jos a acestei opțiuni, dacă statusul afișat este “Accesul la microfon pentru cest mestesug este dezactivat”, și atunci mută comutatorul pe Activat.

Activează Accesul la microfon pentru cest mestesug

Opțiunea de sub aceasta, “Permiteți aplicațiilor să acceseze microfonul”, musai de intocmai să fie activată, asadar apasă pe ea ca să afișeze Activat.

Permite aplicațiilor să îți acceseze microfonul

Când derulezi în jos, găsești o listă orisicine conține aplicații și orisicine afișează dacă au permisiunea să îți acceseze microfonul. Găsește aplicația Reportofon și asigură-te că are intrare la microfonul tău, mutând comutatorul pe Activat.

Activează comutatorul din dreptul Reportofonului

Asta ar cuveni să rezolve fiecare probleme și aplicația Reportofon ar cuveni să funcționeze minunat.

Care este panglica înregistrare pe orisicine intenționezi să o faci cu Reportofonul?

Îți mulțumim că ai amplasament să citești cest tutorial deosebit amănunțit! În ritm ce l-am epistolie, pilula noastră Lenovo Yoga Book a tot înregistrat păsărele ciripind fericite afară, așa că am instarit să creăm o mulțime de coloane sonore pentru National Geographic. Acum că știi totul contra aplicația Reportofon, spune-ne orisicine intenționezi să fie panglica ta înregistrare. Comentează mai jos și hai să discutăm.

Te uiți: Cum folosești aplicația Reportofon din Windows 10 ca să înregistrezi audio

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply