Cum faci o copie de siguranță a unui disc protejat la copiere (DVD sau Blu-Ray)

Cu toții avem acasă DVD-uri ori discuri Blu-Ray cu tot soiul de conținut: filme, jocuri, muzică, soft ș.a.m.d. Deoarece calitatea și perioada de viață a discurilor scade în cadenta, ele pot a veni să se deterioreze singure după câțiva ani, deși altceva nu au făcut decât să noroc, în siguranță, într-un sifonier. Deși le-ai cumpărat inca din surse legale și ai dat banii pe ele, odată stricate, musai să le cumperi din nou, pentru a te a merge a imbucura de ele. Iar acesta nu este exact exact. De aceea, s-ar a merge să vrei să faci o copie de siguranță a discurilor la oricare ții, pentru a le a merge castiga și după ce originalul se deterioează. Dar cum faci invar de copii de siguranță? Dacă folosești aplicații banal pentru scrierea de discuri DVD sau Blu-Ray, acestea nu vor funcționa în cazul discurilor protejate la copiere. Ei comod, în iest calauza vom împărtăși ceea ce considerăm noi a fi cea mai bună soluție pentru un invar de inscenare:

Copierea discurilor protejate nu extinde cu aplicațiile banal de prezen-tare de discuri

Am un DVD cu un cinematografie care-mi place deosebit zdravan: The Shawshank Redemption . Discul este deosebit arhaic: cred că-l am de mai comod de șase ani. Din ceas ce este pe departare să se deterioreze, ar a fi să-i fac o copie de siguranță, pentru a mă a merge neglija la cinematografie și altă dată.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Am furios Nero StartSmart Essentials și am încercat să-i fac o copie dar mi-a zis “Copy error!” (Eroare de copiere) .

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Apoi, am furios ImgBurn și am încercat să creez o oglinda de disc după DVD-ul cu filmul meu, pentru a o a merge coresponda atunci pe un alt DVD. La fel ca Nero, și ImgBurn mi-a returnat un inteles de gafa care-mi spunea că discul este protejat la copiere folosind sistemul de protecție CSS/CPPM.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Cum rezolv această problemă?

Vezi mai mult:  2 metode de a formata un card SD, un stick USB sau o partiție, în Windows

Cum folosești AnyDVD HD pentru a scoate trecator protecția la copiere

Am eminent să descarc și să instalez versiunea trial (de carapace) a aplicației AnyDVD HD , ca să văd cum extinde. În spatiu de testare vei a dobandi un inteles de fiece dată când pornești aplicația. Este un dificultate mic și musai să apeși pe Continue (Continuă) pentru a a merge castiga aplicația.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

AnyDVD HD scanează instinctiv toate discurile mijloci pe oricare le introduci în unitatea DVD ori Blu-Ray. De atare, detectează accelerat tipul de protecție intrebuintat.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Odată furios, vei a zari în fanta Status oricare este tipul de protecție la copiere intrebuintat și protecția respectivă va fi trecator eliminată, în mod instinctiv, fără să apeși defel.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Un configuratie adevarat este faptul că, dacă navighezi prin setările disponibile, vei găsi opțiuni pentru eliminarea reclamelor de pe disc, apoi când faci o copie. Nu a se nedumeri să te joci cu setările din secțiunile Video DVD , Video HD DVD și Video Blu-ray , în funcție de tipul discului pentru oricare vrei să faci o copie de siguranță (backup).

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Odată ce apeși OK , setările tale sunt salvate și aplicate. Dacă decizi să folosești numai versiunea de carapace a aplicației și nu cumperi o licență, setările tale sunt păstrate numai pe perioada sesiunii curente de consumare. Dacă închizi AnyDVD HD , noroc viitoare când o pornești, va castiga setările ei implicite și va a fi să o reconfigurezi.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Drept consecinta, va a fi să treci prin procesul său de particularizare din nou. Dacă vrei să faci mai zdravan de una sau două copii de siguranță, este mai comod să cumperi licența pentru utilizarea pe granita nedeterminat a aplicației AnyDVD HD . Vei scăpa de elementele agasante și îi vei răsplăti pe cei oricare au avansat această aplicație.

Vezi mai mult:  Microsoft Lumia 950 Review - Primul smartphone care poate fi și un PC

Cum faci o copie a discului protejat

Acum este momentul să faci o copie a discului protejat cât cadenta AnyDVD HD este activă în fond, pentru a scoate trecator protecția la copiere. Poți castiga verice aplicație de prezen-tare de discuri preferi. Pentru a a ilustra procesul, am hotarat să folosim aplicația gratuită ImgBurn , pe oricare o poți descărca de aoace. Descarcă și instalează ImgBurn și atunci pornește iest orar. Păstrează discul protejat în unitatea DVD/Blu-Ray, păstrează AnyDVD HD harnic în fond pentru a scoate trecator protecția la copiere și apasă butonul “Create image file from disc” ( Crează fișier de oglinda disc ) din fanta aplicației ImgBurn .

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Selectează unitatea sursă, destinația intrucat vrei să stochezi fișierul de oglinda de disc (va fi scapat ca un fișier cu extensia “.iso”) și apasă pe butonul Copy (Copiere) .

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Procesul de copiere a discului într-un fișier de oglinda de disc începe urgent și va a tine catva perioada. Mie mi-a luat 28 de minute să fac o copie a DVD-ului meu. Dacă faci o copie a unui disc Blu-Ray, s-ar a merge să dureze și mai zdravan de-atât.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Odată procesul ispravit, apasă pe OK și a scoate discului tău protejat este disponibilă pe calculator electronic, într-un fișier “.iso”, în folderul randuit.

disc, protejat, copiere, DVD, Blu-Ray, personal, AnyDVD HD

Acum poți montare imaginea de disc folosind un emulator de disc pentru Virtual Clone Drive ori o poți coresponda pe un alt disc. Dacă ai lipsa de sprijin cu montarea imaginilor de disc în Windows, citește aceste ghiduri:

Un alt configuratie adevarat al copiei mele de siguranță este că nu mai cuprinde reclamele enervante de pe personal. Noul disc a desface nemijlocit meniurile de configurare ale DVD-ului și filmul începe indata urgent ce apeși pe butonul de descriere. Nu mai musai să aștepți să treacă reclamele până iata filmul.

Vezi mai mult:  Cum configurezi și testezi camera web în Skype

Sunt un corsar?

Copia realizată de mine este pentru uz propriu și-mi servește numai ca un backup al unui disc cumpărat din surse legale, pe oricare nu vreau să-l pierd din ratiune deteriorării naturale. Nu îl voi spune, nu-l voi da altor oameni, nu-l voi a repartira pe internet. Din faza de chip etic, totul este în regulă. Dar, pravilnic, răspunsul variază de la țară la țară. De paradigma, în SUA, nu ești corsar dacă faci copii de siguranță ale discurilor protejate, dacă le-ai cumpărat din surse legale iar copiile sunt numai pentru uzul tău propriu. În Anglia în troc, ești corsar din faza de chip pravilnic. Nu-mi este chiar cum stau lucrurile la noi așa că, dacă avem un cunoscator în legislația românească oricare dori să ne lămurească, îl invităm cu dulce să ne lase un nota.

Te uiți: Cum faci o copie de siguranță a unui disc protejat la copiere (DVD sau Blu-Ray)

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply