Cum extragi muzica de pe un CD, cu Windows Media Player

În sezon ce făceam curățenie prin casă, am găsit un CD în colecția mea de muzică cu albumele unor trupe legendare, prep Pink Floyd, Rush ori The Beatles. M-a gard nostalgia și am raspicat că vreau să extrag muzica de pe unele CD-uri și să o ascult în tihnă și într-un dimensiune audio de virtute. Pentru cei fiecine nu știu, extragerea unui CD înseamnă copierea cântecelor de pe el, pe masina de calcul sau în altă locație, într-un dimensiune divers de cel în fiecine sunt stocate pe CD. Iată cum extragi iute și prost un CD, în Windows, folosind Windows Media Player:

Pasul 1. Ia CD-ul audio și introdu-l în unitatea CD/DVD/Blu-Ray

Pate ai un masina de calcul varstnic cu Windows 7 ori vreunul nou cu Windows 10, fiecine are o coeziune DVD sau Blu-Ray. Ia CD-ul audio pe fiecine vrei să-l extragi și introdu-l în unitatea CD/DVD/Blu-Ray a calculatorului.

CD audio cu Pink Floyd – The Division Bell

Ar a se cere să asculta discul învârtindu-se, ceea ce înseamnă că este citire conținutul său.

Pasul 2. Pornește Windows Media Player și accesează discul audio

Următorul pas este să pornești Windows Media Player. O metodă rapidă pentru a executa acesta este să folosești căutarea. Tastează “windows mijloci player” în scatula de căutare și dă chicot sau apasă pe rezultatul de căutare propriu.

Caută Windows Media Player

În aplicația Windows Media Player, dă chicot sau apasă pe numele CD-ului audio pe fiecine l-ai introdus în masina de calcul. În cazul meu, urmează să extrag un album admirabil fiecine m-a făcut să mă îndrăgostesc de muzica trupei Pink Floyd: “The Division Bell”. Pentru orisicare piesă ar a se cere să iata numărul, titlul, lungimea și artistul.

Accesează CD-ul audio în Windows Media Player

Dacă ai un CD audio mai varstnic, fără informații păstrate pe el, dă chicot fieunde în ; lista de mancare de piese și selectiona opțiunea “Căutare informații album”. Windows Media Player ar a se cere să te ajute și să găsească informațiile fiecine lipsesc. Dacă nu eventual, poți publica informațiile, tastând fizic numele fiecărei piese.

Vezi mai mult:  3 metode de a îți porni PC-ul de pe un stick USB (sau orice unitate flash USB)

Pasul 3. Alege formatul audio pentru extragerea CD-ului

În mod implicit, Windows Media Player a lua muzica în formatul MP3, cu o slabă virtute audio. S-ar a se cadea să nu-ți dorești acesta. Dă chicot pe Setări extractie și, în meniul fiecine se despica, selectiona formatul audio pe care-l preferi.

Windows Media Player – setările pentru formatul audio

Care este cel mai bun dimensiune pentru extragerea CD-urilor audio? Asta apartine de socoti și nevoile tale. Dacă ești un audiofil, ar a se cere să alegi FLAC(fără pierderi), deoarece oferă cea mai bună virtute audio posibilă. Dar, aiest dimensiune ocupă numeros spațiu pe cerc. Pentru majoritatea utilizatorilor, MP3 este cea mai bună selectionare, deoarece este compatibil și cu cele mai multe dispozitive, inclusiv casetofoanele masina.

NOTĂ: Dacă folosești Windows 7, opțiunea FLAC nu este disponibilă în ; lista de mancare de formate audio din Windows Media Player. Acest dimensiune este neocupat în Windows 10.

Pasul 4. Alege calitatea audio pe fiecine o preferi

Dacă alegi MP3 sau alt dimensiune în iesi FLAC, musai să configurezi și calitatea audio. În Windows Media Player, dă chicot pe Setări extractie și atunci pe Calitate audio. În meniul fiecine se despica, selectiona calitatea pe fiecine o preferi. Pentru formatul MP3, îți recomandăm 320 Kbps, deoarece oferă cea mai bună virtute audio pentru formatul respectiv.

Windows Media Player – setările pentru calitatea audio

Un ipostaza de reținut este că, pe măsură ce crești calitatea audio, va fi dare de mai numeros spațiu pe cerc pentru melodiile pe fiecine le extragi. Este prezentabil să alegi un cota de virtute audio fiecine oferă un pendulare bun între spațiul de depozitare vechi și calitatea sunetului apoi când asculți muzică.

Vezi mai mult:  3 moduri de a dezactiva filtrul SmartScreen sau Windows Defender SmartScreen

Pasul 5. Alege conj vrei să păstrezi muzica extrasă și numele fișierelor

În mod implicit, Windows Media Player a lua CD-urile audio în folderul Muzică. Poate dorești să schimbi locația conj este salvată muzica extrasă. Pentru a executa acesta, dă chicot pe Setări extractie și atunci pe “Mai multe opțiuni”.

Windows Media Player – Mai multe opțiuni pentru extractie

În fanta Opțiuni, în a toarce Extragere muzică, iata câmpul “Locație pentru muzica extrasă”. Îți arată conj urmează să fie salvată muzica pe fiecine o extragi. Pentru a a ramplasa folderul respectiv, dă chicot pe Modificare, selectiona locația pe fiecine o vrei și dă chicot pe OK.

Change the folder where you rip music

Numele implicit pentru muzica extrasă este “Număr Piesă -Titlu Melodie”. De mostra, poți a lua o pisă fiecine va contine numele fișierului “11-High Hopes.mp3”. Dacă vrei ca numele fișierului să includă lucruri prep numele albumului, ori să schimbi ordinea elementelor din calitate, dă chicot pe Nume fișier în fanta Opțiuni.

Schimbă numele fișierului pentru muzica extrasă

Apoi, dă chicot pe detaliile pe fiecine vrei să le incluzi în numele fișierelor: Artist, Album, Numărul piesei, Titlu armonie, Gen și Rată de biți. Apoi, folosește butoanele “Mutare în sus” sau “Mutare în jos” pentru le a ramplasa ordinea. De atare, selectiona ce fel de izolator vrei: spațiu, virgulă, stadiu, ac-centuare, etc. Când ai terminare, apasă OK.

Schimbă numele fișierului pentru muzica extrasă

Dă chicot pe OK încă o dată, în fanta Opțiuni.

Pasul 6. Extrage CD-ul audio pe calculatorul cu Windows

Acum ai configurat procesul de extractie nimerit preferințelor tale. Apasă pe butonul Extragere CD.

Extragere CD în Windows Media Player

Procesul de extractie începe și poți zari starea sa pentru orisicare piesă în fatalitate. Poți a poposi extragerea oricând, apăsând butonul Oprire extractie.

Extragere CD în Windows Media Player

În câteva minute, toate piesele tale audio ar a se cere să fie extrase și stocate pe masina de calcul, în folderul distins de socoti. Acum este momentul să asculți muzica pe fiecine ai extras-o, la nivelul de virtute pe fiecine ți-l dorești. Bucură-te de nostalgia vremurilor trecute. 🙂

Vezi mai mult:  Cum îți folosești Android-ul ca hotspot Wi-Fi

“Looking beyond the embers of bridges glowing behind us

To a glimpse of how green it was on the other side”

Ce CD audio vrei să extragi?

Dacă ai un CD audio cu muzică care-ți place și vrei să-l extragi pe masina de calcul, majoritatea adolescenților te vor a opina bătrân. 🙂 Dar e în regulă. Și noi suntem “bătrâni” și ne place colecția de muzică pe fiecine o avem. Înainte de a închide aiest indrumar, spune-ne dacă totul a calcatura prezentabil și ce cerc audio ai pasaj? Este poate un album cotleti al trupei tale de avant? Comentează mai jos și hai să împărtășim amintirile noastre muzicale. 🙂

Te uiți: Cum extragi muzica de pe un CD, cu Windows Media Player

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply