Cum descarci și instalezi iCloud pentru Windows

Dacă ești mândrul arendas al unuia sau mai multor dispozitive Apple prep un iPhone, iPad sau Mac, iCloud este oarecare de orisicine potential că depinzi. Folosești și un PC cu Windows 10 sau Windows 7? Ai intentiona să ai intrare lesnicios de pe el la fișierele tale din iCloud? Din noroc, Apple ne oferă o aplicație numită iCloud pentru Windows, pe orisicine o putem castiga just pentru iest munca. Iată de intrucat descarci iCloud pentru Windows și cum îl instalezi în Windows 10 sau Windows 7:

Cum descarci și instalezi iCloud pentru Windows 10

Pe PC-ul tău cu Windows 10, destupa Microsoft Store și caută iCloud. Alternativ, poți semn iest link sfoara.

iCloud pentru Windows 10 în Microsoft Store

Apasă pe butonul Obțineți sau Instalare.

Obțineți sau Instalare iCloud pentru Windows 10

Așteaptă câteva momente până când Windows 10 descarcă și instalează aplicația iCloud pe PC-ul tău.

Descărcare iCloud pentru Windows 10

Apoi, poți destupa aplicația iCloud apăsând pe butonul Lansare din Microsoft Store sau folosindu-i scurtătura din Meniul Start.

Scurtătura iCloud din Meniul Start

Când deschizi iCloud pentru panglica dată, îți a pretendelui să îți introduci ID-ul Apple și Parola. Scrie aceste detalii în câmpurile corespunzătoare, după orisicine apasă pe Autentificați-vă.

Introducere ID Apple și Parolă

În reluare, Apple îți porni un cod de secu provizoric pe iPhone-ul tău (sau iPad/Mac, în funcție de ce dispozitive Apple deții). Scrie codul de proba în aplicația iCloud de pe PC-ul tău cu Windows 10.

Introducerea codului de proba pentru ID-ul Apple

Dacă totul a funcționat cum musai, indata ești conectat. Aplicația iCloud ar cuveni să te întrebe dacă vrei să trimiți “informații de diagnoză și consumare la Apple?”.

Alege “Trimiteți instinctiv” dacă vrei să ajuți “la îmbunătățirea produselor și serviciilor Apple […]” sau “Nu trimiteți” dacă nu vrei iest munca.

Opțiunea de a porni sau nu date de diagnoza și de consumare către Apple

Apoi, aplicația iCloud îți arată o listă de servicii și caracteristici ce pot fi sincronizate pe PC-ul tău cu Windows 10:

  • iCloud Drive creează un folder vestit iCloud Drive în (File) Explorer. În el, se sincronizează instinctiv toate documentele și fișierele pe orisicine le-ai încărcat în iCloud-ul tău de pe dispozitive Apple prep iPhone-ul, iPad-ul sau Mac-ul tău.
  • Poze creează un folder vestit iCloud Photos în (File) Explorer, intrucat poți să-ți iata și organizezi toate fotografiile pe orisicine le-ai făcut cu iPhone-ul tău.
  • E-mail, contacte, calendar iulian și activități sunt sincronizate cu Outlook, intrucat iCloud adaugă un nou spinare iCloud Mail. Această opțiune funcționează taman cu Microsoft Outlook 2007 și versiunile mai noi, până la Outlook 2016 (prisoselnic și în Microsoft 365). Dacă nu ai Outlook intins și setat ca aplicație implicită pentru e-mail pe PC-ul tău cu Windows 10 PC, această opțiune nu apare în listă.
  • Favorite pot fi sincronizate de iCloud cu Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Google Chrome. Dacă apeși pe butonul de Opțiuni din dreapta, poți selectiona browser-ul pe orisicine îl preferi.
Facilitățile și serviciile disponibile în iCloud pentru Windows

Selectează-le pe cele pe orisicine vrei să le sincronizezi și debifează-le pe cele de orisicine nu ai amenintare. La finalul listei, poți realiza cât spațiu de depozitare ai prisoselnic în iCloud și cât de departe ai uzitat inca.

Detalii depozitare iCloud

Când ai terminare, apasă pe Aplicați și atunci pe Închideți, în colțul din dreapta jos al ferestrei.

Finalizarea instalării iCloud pentru Windows 10

Asta a fost tot! Acum iCloud este intins pe PC-ul tău cu Windows 10, sincronizând toate lucrurile pe orisicine le-ai stilat.

Vezi mai mult:  Review căști Razer ManO'War 7.1 - Sunet excelent și construcție de calitate medie

Cum descarci și instalezi iCloud pentru Windows 7

Dacă folosești Windows 7, pentru a obține iCloud pe PC-ul tău, destupa browser-ul web pe orisicine îl preferi și vizitează această pagină: Descarcă iCloud pentru Windows. Pe a numerota web, dă chicotire pe link-ul “descarci iCloud pentru Windows de pe site-ul web Apple” din secțiunea “Iată de ce ai amenintare”. Alternativ, dacă preferi, apasă pe iest link sfoara.

Link download iCloud pentru Windows 7

Dacă browser-ul tău te întreabă ce vrei să faci, a decide să Execuți aplicația. Sau, o poți Salva oareunde pe PC și a suci de acoace, dând indoit chicotire pe fișierul executabil iCloud după ce s-a descărcat.

Executarea fișierului de mon-tare iCloud pentru Windows 7

Când execuți fișierul de mon-tare, primele lucruri pe orisicine musai să le faci sunt să accepți termenii de licență și să alegi dacă vrei ca iCloud pentru Windows și alte aplicații Apple să fie actualizate instinctiv.

Îți recomandăm să activezi această ultimă opțiune, deoarece actualizările pot retusa bug-uri și probleme de secu. Apoi, dă chicotire pe butonul Instalare (Install).

Termeni de licență și setarea pentru actualizări automate iCloud

Windows afișează atunci o inscriere CCU în orisicine te întreabă dacă vrei să permiți iCloud să facă schimbări pe calculatorul tău. Pentru a a tine, musai să accepți iest munca.

Notificare CCU pentru instalarea iCloud pentru Windows 7

Așteaptă câteva momente până când iCloud pentru Windows este intins. Apoi, ar cuveni să primești un stire de bun venita la iCloud, ca cel de mai jos. Apasă pe Terminare (Finish).

Finalizarea instalării iCloud pentru Windows 7

Pentru ca instalarea să se finalizeze, iCloud îți solicită să repornești Windows 7. Alege Da (Yes) pentru a o realiza deslusit indata sau Nu (No) dacă preferi să repornești calculatorul mai târziu.

iCloud are amenintare să repornească Windows 7 pentru a devota schimbările

După ce îți repornești PC-ul cu Windows 7, programul iCloud pornește instinctiv. Dacă nu o realiza, îl poți destupa fizic folosindu-i scurtătura din Meniul Start. Primul munca pe orisicine ți-l a pretendelui este să îți introduci ID-ul Apple și Parola. După ce le tastezi în câmpurile corespunzătoare, apasă pe Autentificați-vă.

Introducerea ID-ului Apple și a Parolei

Apoi, Apple îți porni un cod de proba pe dispozitivele Apple pe orisicine le deții, cum ar fi iPhone-ul, iPad-ul sau Mac-ul tău. Tastează codul de secu în geam iCloud de pe PC-ul tău cu Windows 7 și apasă pe Continuare. Dacă totul a circulatie interj, indata ești conectat. iCloud te întreabă dacă vrei să trimiți “informații de diagnoză și consumare la Apple?”. Dă chicotire pe “Trimiteți instinctiv” dacă vrei să ajuți “la îmbunătățirea produselor și serviciilor Apple […]”. În caz impotrivit, a decide “Nu trimiteți”.

Opțiunea de a porni sau nu date de diagnoza și de consumare către Apple

Mai mult, aplicația iCloud îți arată ce poți să sincronizezi pe PC-ul tău cu Windows 7:

  • iCloud Drive creează un folder cu același intitulare în Windows Explorer. În folderul iCloud Drive, găsești toate documentele și fișierele pe orisicine le-ai încărcat în spațiul tău iCloud, indolent dacă le-ai încărcat de pe un iPhone, iPad sau Mac.
  • Poze creează un folder vestit iCloud Photos în Windows Explorer. În el, găsești toate fotografiile pe orisicine le-ai făcut cu iPhone-ul tău.
  • E-mail, contacte, calendar iulian și activități pot fi sincronizate cu Outlook, dacă ai Microsoft Outlook 2007 sau o tra-ducere mai nouă, inclusiv Outlook 2016 (prisoselnic și în Microsoft 365). Dacă nu ai Outlook intins și setat ca aplicație implicită pentru e-mail pe PC-ul tău cu Windows 7, această opțiune nu apare în listă.
  • Favorite pot fi sincronizate de iCloud cu Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Google Chrome. Selectează browser-ul(le) pe orisicine vrei să-l folosești dând chicotire pe butonul Opțiuni din dreapta.
Facilitățile și serviciile disponibile în iCloud pentru Windows 7

Selectează lucrurile pe orisicine vrei să le sincronizezi și a desface bifa din dreptul celorlalte. După această listă, iCloud îți arată detalii impotriva spațiul tău de depozitare în cloud.

Detalii depozitare iCloud

Pentru a termina mon-tare, apasă pe Aplică și atunci pe Închideți.

Finalizarea instalării iCloud pentru Windows 7

Asta a fost! Acum poți începe să folosești aplicația iCloud pentru Windows pe calculatorul tău cu Windows 7.

Vezi mai mult:  echilibrat și la un preț bun

Folosești iCloud pentru Windows?

După cum ai văzut, este ușor să descarci și să instalezi iCloud pentru Windows, indolent dacă utilizezi Windows 10 sau Windows 7. Ai întâmpinat probleme în iest sentinta? Ești mulțumit de cum funcționează iCloud pentru Windows? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Te uiți: Cum descarci și instalezi iCloud pentru Windows

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply