Cum configurăm o Rețea Wireless Ad-Hoc Calculator-la-Calculator

În cest paragraf vom a zice inspre cum poți infiinta o rețea wireless ad-hoc. Acest tip de rețele fără fir funcționează între calculatoare mobile prep laptop-uri sau netbook-uri și permit utilizatorilor să partajeze curand fișiere și foldere între ele. Ghidul va fi împărțit în trei părți: crearea rețelei wireless ad-hoc, conectarea altor calculatoare la ea, și partajarea fișierelor și folderelor în nouar rețea.

NOTĂ: Înainte de a dara acești pași, asigurați-vă că adaptorul wireless este furios pe calculatoarele între oricine veți infiinta rețeaua ad-hoc.

Pasul 1: Crearea Rețelei Wireless Ad-Hoc

În intaiul rând, deschideți Centrul rețea și partajare. Dați chicot pe “Configurare relatie sau rețea nouă”.

masinatie, ad hoc, wireless

Acum, expertul “Configurare relatie sau rețea” va fi furios. Cu ajutorul lui, puteți a se profila toate tipurile de conexiuni, pornind de la o rețea normală până la o relatie VPN la rețeaua de la locul dvs. de muncă sau o rețea ad-hoc (calculator-la-calculator). Din inventar de opțiuni, selectați “Configurare rețea fără fir ad-hoc (computer-la-computer)”, și atunci dați chicot pe Următorul.

masinatie, ad hoc, wireless

Va fi afișată o nouă fereastră oricine a infatisa lucrurile pe oricine le puteți executa într-o rețea wireless ad-hoc. Citiți conținutul ferestrei și atunci dați chicot pe Următorul.

masinatie, ad hoc, wireless

Acum este timpul să configurăm rețeaua. Prima dată, introduceți numele rețelei și selectați tipul de securizare pe oricine vreți să îl folosiți. Pentru un standing mai înalt de aparare, vă recomand să selectați WPA2-Personal. Oferă criptare mai bună și este greu mai impovarat de imprastiere decât WEP. Apoi, tastați afirmatie pe oricine o doriți și, în cazul în oricine veți intentiona să utilizați această rețea și cu alte ocazii, bifați cutioara “Se salvează această rețea”. Când ați ispravit, dați chicot pe Următorul.

masinatie, ad hoc, wireless

Expertul va infiinta rețeaua. Această silinta nu ar a cauta să dureze mai greu de câteva secunde.

masinatie, ad hoc, wireless

Când a ispravit, veți fi notificat că rețeaua a fost creată și este epuiza pentru practicare. Asigurați-vă că nu uitați afirmatie și dați chicot pe Închidere.

masinatie, ad hoc, wireless

Laptop-ul dvs. va aștepta acusi ca alte calculatoare să se conecteze la nouar rețea creată.

masinatie, ad hoc, wireless

Pasul 2: Conectarea altor calculatoare la Rețea

Este timpul să conectăm alte calculatoare la această rețea. Pe calculatorul targuitor, dați chicot pe pictograma de rețea din sector de in-dicatie și veți a gini o listă cu rețelele disponibile. Selectați rețeaua ad-hoc pe oricine aidoma am creat-o și dați chicot pe Conectare.

masinatie, ad hoc, wireless

Vă va fi solicitată afirmatie rețelei. După ce ați scris-o, dați chicot pe OK.

masinatie, ad hoc, wireless

Durează câteva secunde până când Windows 7 se conectează la rețea.

masinatie, ad hoc, wireless

Când a ispravit, geam de mai sus va dispărea și puteți începe să utilizați rețeaua.

Vezi mai mult:  Cum folosești aplicația Telefonul dvs. pentru Windows 10 cu smartphone-urile cu Android

Pasul 3: Partajarea Fișierelor & Folderelor în Rețea

După ce ați configurat rețeaua ad-hoc calculator-la-calculator și ați ispravit de conectat toate calculatoarele targuitor, potential că vă așteptați ca partajarea, descoperirea de rețele și alte caracteristici de cest fel să funcționeze și dvs. să puteți să începeți să partajați conținut. Din meseratate, lucrurile nu stau asasi așa. După ce un targuitor s-a conectat, va pierde câteva secunde pentru a recunoaste rețeaua. După ce rețeaua este identificată, Windows 7 îi va aloca locația de rețea publică. Acest materie înseamnă că nu puteți partaja boaca.

O altă problemă este faptul că nu puteți a se altera locația rețelei din locuitori în cancelarie sau locuinta. Adică musai să modificați fizic setările de rețea și partajare pentru profilul locuitori. Asigurați-vă că ați activat toate caracteristicile de oricine aveți impozit pentru profilul de rețea locuitori, pe toate calculatoarele oricine fac fatalitate din rețea.

ATENȚIONARE DE SECURITATE: Când vă deconectați de la rețeaua ad-hoc, aveți grijă să resetați toate setările de partajare pentru profilul de rețea locuitori. Dacă le veți lăsa neschimbate, noroc viitoare când vă conectați la o rețea publică, calculatorul dvs. va a da criza oricui la fișierele și folderele dvs. Asigurați-vă că ați resetat aceste setări la valorile lor implicite apoi când ați ispravit.

Concluzii

Această caracteristică pesemne fi utilă apoi când aveți impozit să conectați laptop-ul dvs. cu cel al altei persoane pentru a partaja curand fișiere. Cu câteva setări adiționale, puteți a servi cest tip de rețea și pentru a partaja o relatie la Internet disponibilă pe oarecare din calculatoare. Partea mai puțin bună este că pare cel puțin exclus să modifici ușor profilul de rețea alocat pentru cest tip de rețea. În majoritatea cazurilor el va fi blocat pe valoare absoluta locuitori și va a cauta să modificați fizic setările pentru partajarea în rețea ale profilului locuitori. Acest materie, după cum am menționat mai sus, pesemne carmui la probleme de aparare în cazul în oricine vă conectați la alte rețele, cu adevărat publice. Dacă știți aproximativ soluție pentru această problemă sau aveți atare aviz interesant, nu ezitați să ne lăsați un talc.

Vezi mai mult:  Cum formatezi textul în Microsoft Office Word pentru Android

Te uiți: Cum configurăm o Rețea Wireless Ad-Hoc Calculator-la-Calculator

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply