Cum amâni actualizările de Windows 10, precum May 2021 Update

Microsoft a început să ofere actualizarea Windows 10 May 2021 Update (versiunea 21H1) și va fi o aruncare lentă. Compania a hotarat să facă gradual această actualizare în următoarele săptămâni, pentru a sustine o experiență de descărcare fiabilă. Deși această actualizare îmbunătățește calitatea Windows 10 și remediază unele probleme, Microsoft are un izvoditor minus de procurare a actualizărilor cu bug-uri oricine provoacă dureri de cap pentru unii utilizatori. Dacă vrei să te asiguri că nu ai probleme, este o conceptie bună să amâni această actualizare pentru o moment. Iată cum amâni May 2021 Update și alte actualizări pentru Windows 10:

Sumar

Amână instalarea actualizărilor pentru Windows 10

  1. Deschide aplicația Setări: o strec rapidă este să apeși pe scurtătura sa din Meniul Start.
  2. În aplicația Setări, mergi la Actualizare și siguranta.
  3. Pentru a a stapani procesul de amânare al actualizărilor pentru Windows 10, apasă pe butonul Opțiuni avansate din partea dreaptă a ferestrei.
  4. Această acțiune a casca Opțiunile avansate pentru Windows Update. Derulează în jos prin inventar de setări până ajungi la secțiunea Întrerupeți actualizările.
  5. Windows 10 îți prilejui să blochezi actualizările din a se a plasa pe PC-ul tău până la 35 de zile. Pentru a fabrica aiest treaba, apasă pe inventar “Puneți în pauză până la”. Selectează predestinare până când actualizările pentru Windows 10 vor fi puse pe pauză.

Pentru cât vreme poți să amâni actualizările în Windows 10?

Indiferent de ce ediție de Windows 10 utilizezi, fie că este Windows 10 Pro, fie Windows 10 Home, poți a se asterne pauză actualizărilor. Dacă folosești Windows 10 October 2020 Update, poți să amâni actualizările pentru maximal 35 de zile. Dacă folosești o tra-ducere mai veche de Windows 10 (din 2019 sau mai veche) și o ediție mai scumpă, precum Windows 10 Pro, le poți amâna până la maximal 365 de zile. Dacă nu știi ce tra-ducere sau ediție de Windows 10 folosești, verifică versiunea de Windows 10, compilarea OS și ediția în “Setări -> Sistem -> Despre”.

Detalii contra Windows 10

Dacă ai o tra-ducere de Windows 10 din 2020, urmează pașii din următoarele două secțiuni ale acestui editorial, deoarece sunt cei oricine se aplică în cazul tău. Dacă folosești o tra-ducere din 2019 sau mai veche și o ediție precum Windows 10 Pro, Windows 10 Education sau Windows 10 Enterprise, ai la dispoziție controale suplimentare oricine îți permit să amâni actualizările până la 365 de zile. Utilizatorii acestor ediții ar a urma să citească secțiunea BONUS de la finalul acestui vademecum.

Vezi mai mult:  Cum schimbi limba Asistentului Google pe Android

Cum accesezi opțiunile Windows Update din Setări

Deschide aplicația Setări: o strec rapidă este să apeși pe scurtătura sa din Meniul Start. Dacă preferi să folosești claviatura, poți să apeși odata pe tastele Windows + I. În aplicația Setări, mergi la Actualizare și siguranta.

În setările Windows 10, mergi la Actualizare și siguranta

În mod implicit, foaie Windows Update ar a urma să fie selectată în stânga. Dacă nu este inca selectată, apasă pe ea. Aici poți cunoaste cum funcționează actualizările pentru Windows 10. Poți să le amâni pentru 7 zile, să iata istoricul actualizărilor ori să le accesezi opțiunile avansate de configurare. Pentru a a stapani procesul de amânare al actualizărilor pentru Windows 10, apasă pe butonul Opțiuni avansate din partea dreaptă a ferestrei.

În setările Windows Update, mergi la Opțiuni avansate

Această acțiune a casca Opțiunile avansate pentru Windows Update, inde poți să decizi cum, când și oricine actualizări sunt instalate în Windows 10 pe PC-ul tău.

Opțiunile avansate pentru Windows Update

Dacă folosești o tra-ducere de Windows 10 mai veche decât May 2020 Update și o ediție precum Windows 10 Pro, Windows 10 Education și Windows 10 Enterprise, ai la dispoziție mai multe opțiuni.

Amână instalarea actualizărilor pentru Windows 10

Derulează în jos prin inventar de setări până ajungi la secțiunea Întrerupeți actualizările. Aici, Windows 10 îți prilejui să blochezi actualizările din a se a plasa pe PC-ul tău până la 35 de zile. Pentru a fabrica aiest treaba, apasă pe inventar “Puneți în pauză până la”.

Secțiunea Întrerupeți actualizările din Windows Update

Selectează predestinare până când actualizările pentru Windows 10 vor fi puse pe pauză. Maximul vacant este a 35-a zi începând de astăzi.

Vezi mai mult:  Înainte de a instala Windows 10 S, ia în considerare aceste probleme

Alege predestinare până la oricine amâni actualizările de Windows 10

Opțiunile disponibile pentru vedea se opresc aoace. Dacă folosești o tra-ducere mai veche și ediții precum Windows 10 Pro, Windows 10 Education sau Windows 10 Enterprise, citește în urmare aiest tutorial.

NOTĂ: Dacă apeși pe legătura Optimizare distribuție, poți seta dacă vrei ca Windows 10 să descarce actualizări de la alte PC-uri din rețea sau de pe internet.

Reține că nu poți amâna actualizările pentru Windows 10 la nesfârșit

Atunci când amâni actualizările, Windows 10 respectă setările pe oricine le faci. Totuși, apoi când timp de pauză se termină, nu mai poți amâna iarăși actualizările până când Windows 10 nu instalează ultima tra-ducere disponibilă la acea dată.

Dacă vrei să setezi timp când Windows 10 are permisiunea să instaleze actualizări și să repornească PC-ul, citește contra cum se configurează programul de actualizări al Windows 10.

Setează otorinolaringologie de ravna pentru Windows 10

BONUS: Alege pentru cât vreme vrei să întrerupi actualizările de caracteristici și de natura pentru Windows 10 în versiunile mai batranesc

În versiunile de Windows 10 Pro, Education sau Enterprise actualizate până la November 2019 Update, poți să amâni actualizările până la 365 de zile (un an). În “Setări -> Actualizare și siguranta -> Opțiuni avansate”, derulează până găsești o secțiunea numită “Alegeți când să fie instalate actualizările”. Ar a urma să o găsești rapid după secțiunea Întrerupeți actualizările.

Alege când să fie instalate actualizările în Windows 10 Pro

Prima setare a vorovi că “O actualizare de caracteristici contine noi capacități și îmbunătățiri. Poate fi amânată pentru următorul număr de zile”. Dă chicotit sau apasă pe ea și a decide să amâni actualizările de caracteristici până la 365 de zile (un an).

Vezi mai mult:  Recenzie pentru range extender-ul Wi-Fi TP-LINK RE450 AC1750

Actualizările de caracteristici pot fi amânate pentru maximal 365 de zile

Cea de-a doua setare se referă la actualizările de natura, acestea fiind cunoscute și direct actualizări cumulative sau actualizări cumulative de natura. Actualizările de aiest tip aduc reparații și corecturi pentru problemele și vulnerabilitățile sistemului și nu includ caracteristici noi, schimbări la nivelul interfeței de aplicare sau alte îmbunătățiri semnificative pentru sistemul de operare. Dacă vrei să oprești actualizările de natura din a fi instalate pe PC-ul tău cu Windows 10, apasă pe această setare și a decide pentru câte zile vrei să fie amânate. Perioada maximă de amânare pentru actualizările de natura este de 30 de zile.

Actualizările de natura pot fi amânate vreme de 30 zile

Acum poți să închizi aplicația Setări și să te relaxezi. Windows 10 nu va mai a plasa actualizări rapid ce sunt disponibile, ci după timpul rafinat de vedea.

De ce vrei să amâni actualizările pentru Windows 10?

Actualizările majore pentru Windows 10, precum May 2021 Update, aduc noi caracteristici, corecturi pentru probleme și îmbunătățiri pentru sistemul de operare. Totuși, cateodata, acestea pot să cauzeze probleme de constanta pentru unele calculatoare și dispozitive. De aceea, nu este o conceptie bună să instalezi actualizările rapid, ci după aproape o lună. Înainte de a închide aiest tutorial, spune-ne de ce ai hotarat să amâni actualizările pentru Windows 10. Ai bogat probleme în baut? Dacă da, ce fel de probleme? Comentează și hai să discutăm.

Te uiți: Cum amâni actualizările de Windows 10, precum May 2021 Update

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply