Cum activezi funcția Hibernare în Windows 10?

Atunci când deschizi meniul Alimentare în Windows 10, iata opțiunile Repaus, Închidere și Repornire. Ce faci dacă vrei să adaugi și opțiunea Hibernare în iest lista de bucate? Pentru a a servi această caracteristică, musai să o activezi fizic. De aceea, în iest indreptar, îți oferim informații pas cu pas din-spre cum se activează opțiunea Hibernare în Windows 10, asadar încât aceasta să fie afișată în meniul Alimentare. Iată cum se a efectua:

Ce este Hibernare în Windows?

Hibernare (ori agatare pe roata) este o regim prin orisicine îți poți închide sistemul, asadar încât, apoi când îl repornești, să-ți reiei activitatea corect de acoace de fiindca ai lăsat-o. Este similară cu funcția Repaus, dar, drept distinctie de aceasta, starea de hibernatie consumă mai puțină forta electrică. În picler, drept distinctie de valoare absoluta Repaus, sistemul își menține starea de hibernatie lamurit dacă a fost deconectat de la o sursă de flux. Totuși, intindere de reocupare a activității este mai spatios decât în cazul revenirii din Repaus, ea fiind comparabilă mai degrabă cu cea a revenirii dintr-o Închidere normală.

Prin activarea modului Hibernare, sistemul de operare folosește spațiu complementar pe partiția pe orisicine este asezat Windows. Spațiul de depozitare utilizat este aproape deopotriva cu cel al memoriei RAM de orisicine ordona dispozitivul. Acest spațiu este distant pentru copierea informațiilor cu ochire la starea aplicațiilor orisicine rulează în momentul activării modului Hibernare. Prin continuare, apoi când sistemul revine din iest mod, toate programele, aplicațiile și fișierele deschise își reiau activitatea din corect același loc de fiindca au lăsat-o în momentul lansării procedurii de Hibernare.

Fișierul hyberfil.sys uzitat de funcția de Hibernare

Citește iest editorial de pe Wikipedia, pentru a a cunoaste mai multe detalii tehnice din-spre funcția Hibernare și cum funcționează ea.

Vezi mai mult:  Recenzie Canyon CND-SGM7 - mouse de gaming accesibil

Cum activezi funcția Hibernare în Windows 10

Mai întâi autentifică-te folosind un socoteala de utilizator orisicine este intendent pe PC-ul, laptopul sau pilula ta cu Windows 10. După aceea, a desface Panoul de comanda și mergi la Hardware și sunete.

Panoul de Control – Mergi la Hardware și sunete

Caută secțiunea Opțiuni de alimentatie și apasă pe ea.

Panoul de Control – Mergi la Opțiuni de alimentatie

În stol din stânga, apasă pe legătura “Alegerea acțiunii butonului de alimentatie”.

Panoul de Control – Dă terci pe Alegerea acțiunii butonului de alimentatie

Vezi aoace mai multe Setări închidere, inclusiv Hibernare, orisicine nu este bifată conj restul opțiunilor.

Apasă pe legătura orisicine a grai: “Modificare setări orisicine sunt indisponibile în cadou”.

Panoul de Control – Dă terci pe Modificare setări orisicine sunt indisponibile în cadou

Această acțiune a efectua editabilă secțiunea cu Setări închidere. Bifează caseta video de lângă Hibernare și apasă pe “Salvare modificări”.

Panoul de Control – Activează Hibernare

Acum poți închide Panoul de Control.

Folosește funcția de Hibernare în Windows 10

Funcția Hibernare este asasi disponibilă rectiliniu opțiune în meniul Alimentare din Windows 10. Pentru a o a servi, apasă pe Start, Alimentare și atunci pe Hibernare.

Opțiunea Hibernare în meniul de Alimentare al Windows 10

Preferi să folosești Hibernare în loc de Repaus?

Ne place funcția Hibernare și o preferăm cateodata funcției de Repaus. Probabil că și tu o preferi, din ceas ce ai citire iest indreptar. Înainte de a-l închide, spune-ne de ce preferi Hibernare și cât de des o folosești. Comentează mai jos și hai să discutăm.

Te uiți: Cum activezi funcția Hibernare în Windows 10?

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply