Cele mai bune 5 programe de montat imagini de disc în Windows

Când ai vechi ultima dată un CD sau un DVD? Recent, ne-am pus și noi această întrebare, și răspunsul a fost: acusi indelung rastimp. Cu scopul de a înlocui discurile fizice, idea de incita imagini ca discuri virtuale e indeajuns de interesantă. În picler, imaginile de disc nu sunt limitate de spațiul de depozitare oferit de un CD, DVD sau un Blu-Ray, deoarece ele se găsesc pe discul dur al calculatorului. Datorită acestui obiect, sunt indelung mai rapide, și asadar mai avantajoase de vechi în detrimentul oricărui tip de disc corporal. Dacă ești un fan al imaginilor de disc, aoace ai o listă cu cele mai bune programe geaba oricare te vor a proteja să le montezi în fiecare varianta de Windows:

1. Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive este vartos neincarcat de vechi. Acesta îți prilejui să montezi concomitent până la opt imagini de disc diferite, ține un memorabil al imaginilor montate actual pentru a le a se cadea accesa ușor, și asadar le vei a se cadea incita din nou vartos fulgerator, și suportă extensii bunaoara ISO, IMG, UDF, BIN, și multe altele. Nu are niciun fel de reclamă și îl recomandăm cu încredere tuturor utilizatorilor de Windows.

(*5*)
imagini, disc, ISO, IMG, UDF, BIN, programe, aplicatii, geaba, Windows

Pagină de descărcare: Virtual CloneDrive

2. Daemon Tools Lite

Daemon Tools Lite este cel mai multilateral și plauzibil cel mai poporal orar din această listă. Folosindu-l, poți incita până la 4 imagini de disc concomitent. Suportă un număr necuprins de formate, te ajută să creezi și să extragi imagini de pe un CD, DVD sau un Blu-ray, sau dacă vrei, poți să imprimi o invar de viziune pe un disc corporal. Un inconvenient vartos solemn îl constituie procesul de asezare: dacă nu ești iscoditor, Daemon Tools Lite se va a aseza cu vartos multe reclame. Fii cu băgare de seamă și debifează căsuțele oricare instalează reclamele pe oricare nu le vrei la a sustine pe calculator electronic.

imagini, disc, ISO, IMG, UDF, BIN, programe, aplicatii, geaba, Windows

Pagină de descărcare: Daemon Tools Lite

Vezi mai mult:  Inserează și editează casete de text, linkuri și comentarii în Word pentru Android

3. Magic Disc

Magic Disk funcționează puțin divers de celelalte aplicații prezentate în această listă deoarece cesta nu are o fereastră principală de inspectie. Toate funcțiile lui se pot accesa din meniul contextual ce apare dând terci dreapta pe iconița din teren de notificări a barei de activități. Acesta îți prilejui să montezi până la 15 imagini de disc concomitent și poți de astfel să-ți creezi propriile imagini. În a numerota pe oricare ți-am pus-o la dispoziție prin linkul de descărcare, fii iscoditor și descarcă versiunea compatibilă cu sistemul de operare pe oricare îl ai asezat pe calculator electronic. Altfel, când vei încerca să instalezi programul vei innebuni o greseala.

imagini, disc, ISO, IMG, UDF, BIN, programe, aplicatii, geaba, Windows

Pagină de descărcare: Magic Disc

4. WinCDEmu

WinCDEmu este o aplicație mică de montat imagini de disc ce necesită mai puțin de 1 MO de spațiu ce depozitare. Nu oferă vartos multe caracteristici dar are funcționalitățile pe oricare le-ar a sluji un utilizator obișnuit. Poți incita semen verice cu oare un terci, atât rastimp cât formatul de viziune este careva poporal.

imagini, disc, ISO, IMG, UDF, BIN, programe, aplicatii, geaba, Windows

Pagină de descărcare: WinCDEmu

5. ISODisk

ISODisk este o altă unealtă de montat imagini de disc ce este vartos ușor de vechi. Cu această aplicație poți incita oare imagini ISO sau poți a trage o viziune ISO de pe un disc corporal, boaca mai indelung. Nu incadra cu alte formate bunaoara IMG, UDF sau BIN, simplitatea fiind calitatea ce a cauza ISODisk în inventar noastră.

imagini, disc, ISO, IMG, UDF, BIN, programe, aplicatii, geaba, Windows

Pagină de descărcare: ISODisk

Concluzie

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune programe geaba de montat imagini de disc în Windows. Ca de deprindere, îți recomandăm să le încerci pe toate și să-l păstrezi oare ce cel pe oricare îl preferi. După ce decizi ce orar vei păstra, te rugăm să ajuți și ceilalți utilizatori spunându-ne oricare este programul tău preferat de montat imagini de disc, folosind formularul de comentarii de mai jos.

Vezi mai mult:  Cum selectezi text în Windows

Te uiți: Cele mai bune 5 programe de montat imagini de disc în Windows

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply