Ce este Microsoft OneDrive? Cum este folosit?

Dacă folosești un PC sau un laptop cu Windows 10, o tabletă Microsoft Surface, sau o consolă Xbox One, apoi cu siguranță ai dat inca sorete OneDrive, oblu dacă nu îl folosești. Același mestesug este autentic dacă folosești Office 365. S-ar a se cuveni să fi văzut OneDrive inclusiv pe un smartphone cu Android. Ți-ai pus doar întrebarea: Ce este OneDrive? Vrei să știi oricine sunt beneficiile OneDrive și de ce ar a se impune să îl folosești? Citește iest pont și află tot ce musai să știi contra OneDrive:

Ce este OneDrive?

OneDrive este un huzmet de depozitare de la Microsoft pentru păstrarea fișierelor în cloud. Este slobod neutil tuturor celor oricine dețin un spinare Microsoft. OneDrive oferă utilizatorilor o metodă simplă de a depozita, sincroniza și partaja fișiere. Windows 10 folosește OneDrive și pentru a sincroniza setări de model, opțiuni de particularizare vizuală, crestet, setări pentru aplicații și oblu și filele, istoricul de navigare și parolele salvate în Microsoft Edge.

Logoul OneDrive

Poți să accesezi fișierele stocate în spațiul tău OneDrive oblu dintr-un browser web, oblu din Windows 10 sau din aplicația OneDrive de pe PC-ul sau dispozitivul tău. Microsoft a ama-nuntit aplicații pentru iOS, Android, macOS, Xbox și pentru toate versiunile de Windows.

Accesarea OneDrive dintr-un browser web

Notă istorică: Până în gerar 2014, OneDrive se numea SkyDrive. Înainte de acel minut, până la lansarea Windows 8, se numea Windows Live SkyDrive. Poți să găsești mai multe informații contra istoria acestui huzmet, conj și contra denumirile mijloc anterioare, pe Wikipedia: OneDrive History.

De ce ar a se impune să folosești OneDrive?

Sunt multe motive pentru oricine ai a pretinde să folosești OneDrive, mergând de la accesul lesne la spațiul tău de depozitare din cloud, de pe fiecare mecanism, până la cât de ușor este să partajezi lucruri din OneDrive-ul tău, ori la faptul că OneDrive este o soluție excelentă pentru backup. Iată câteva dintre motivele pentru oricine noi credem că ar a se impune să folosești OneDrive:

În intaiul rând, să începi să folosești OneDrive nu te costă desavarsit deloc: este neutil pentru orisicine, cât etate îți este de inavutit spațiul banal de 5 GO pe oricine ți-l oferă. Acesta este un faza bun de aplecare pentru orisicine își dorește să stocheze fișiere în cloud.

Vezi mai mult:  Recenzie iRobot Roomba 605: Aspiratorul robot simplu, accesibil și adorabil

De astfel, în Windows 10, Microsoft configurează OneDrive ca locul implicit de mantuire al documentelor. Dacă îl lași, OneDrive posibil scapa instinctiv copii de rezervă ale fișierelor tale în cloud și le sincronizează instinctiv cu celelalte dispozitive pe oricine ai intins și configurat OneDrive. În cazul în oricine hard-disk-ul sau unitatea ta SSD se strică, documentele tale sunt disponibile în reluare în OneDrive, asemenea evitând posibilitatea de a compromite fișiere importante.

OneDrive posibil să protejeze folderele importante de pe PC-urile tale

Poți inclusiv să setezi OneDrive să îți încarce instinctiv fișierele (fotografii și clipuri terminal) de pe smartphone-ul cu Android sau de pe iPhone-ul tău, asemenea încât să nu riști să le pierzi vreodată.

Ce este OneDrive în Windows 10?

Microsoft OneDrive este ubicuu în Windows 10, asta fiind cel mai prost model de operare PC-uri. Acest mestesug înseamnă și că nu musai să faci deloc particular pentru a contine OneDrive pe PC-ul sau dispozitivul tău cu Windows 10. În mod implicit, OneDrive este intins odată cu Windows 10 și tot ce musai să faci pentru a-ți accesa fișierele din cloud este să deschizi folderul OneDrive în Explorer.

Folderul OneDrive din Windows 10

Poți prii OneDrive pentru a îți sincroniza setările pe diferitele PC-uri cu Windows 10 pe oricine le ai. Dacă folosești dispozitive cu Windows 10 (sau Windows 8.1) sau o consolă de gaming Xbox One și le configurezi cu același spinare Microsoft, ele pot să facă backup și să sincronizeze nu oare fișierele tale, ci și lucruri conj setări sau opțiuni de particularizare.

Faptul că dispozitivele tale își sincronizează setările și detaliile de particularizare prin OneDrive-ul tău înseamnă că poți să beneficiezi de o experiență de mestesug identică sau similară pe toate dispozitivele tale.

Poți prii OneDrive pentru backup. OneDrive a devenit o soluție accesibilă banesc, fiind mai avantajos decât multe produse similare, inclusiv Dropbox. Poate fi o soluție de backup excelentă, deoarece îndeplinește criteriile esențiale: are un preț abordabil, oferă indelungat spațiu de depozitare, este slobod pe toate platformele importante, este prezentabil integrat cu Office 365 și Windows 10.

Opțiuni de mantuire automată disponibile în OneDrive pentru Windows 10

O altă usurinta excelentă a aplicației OneDrive pentru Windows 10 este cea numită Fișiere la pretenda. Această caracteristică îți indreptati să folosești OneDrive pentru a a aduna spațiu de depozitare pe calculatoarele și dispozitivele tale cu Windows 10. Cum a infaptui OneDrive iest mestesug? Prin salvarea de copii ale fișierelor tale oare în cloud și descărcarea lor pe PC deodata apoi când le deschizi sau dacă le configurezi fizic să fie disponibile constant offline.

Fișiere la pretenda OneDrive

Mai indelungat, în Windows 7 și Windows 10, poți prii OneDrive pentru a accesa fiecare fișiere de pe PC-urile tale, oblu dacă ele nu sunt salvate în folderul OneDrive și sincronizate în cloud. Această usurinta se numește receptionare fișiere și ca să o faci să funcționeze musai oare să schimbi câteva setări în aplicația OneDrive.

Doresc să utilizez OneDrive pentru a receptiona oricine dintre fișierele mele

Ce este OneDrive pentru smartphone-uri și tablete?

Microsoft a depus eforturi pentru a a infaptui OneDrive slobod pe toate platformele de schepsis importante. A ama-nuntit aplicații OneDrive pentru Windows, macOS, iOS și Android. Poți să instalezi aplicațiile OneDrive pe toate dispozitivele tale și poți atunci să-ți accesezi și sincronizezi fișierele din cloud, în siguranță, de tutindeni ai fi.

Aplicația OneDrive pentru Android

Aplicațiile OneDrive pentru Android și iOS îți oferă inclusiv posibilitatea de a îți a infaptui backup la fotografiile și videoclipurile pe oricine le-ai făcut cu smartphone-ul tău cu Android sau cu iPhone-ul, în mod instinctiv. Ai de făcut câteva setări și nu mai musai să-ți faci niciodată ingriji că îți poți compromite fotografiile.

Configurarea OneDrive în Android pentru a încărca instinctiv toate fotografiile

OneDrive pentru dispozitivele mobile a devenit atât de dezvoltat în ultimii ani încât poți inclusiv să folosești aplicațiile pentru a scana documente, cărți de vizită și fotografii, pe fiecare smartphone cu Android sau pe fiecare iPhone.

Vezi mai mult:  Cum folosești instrumentul Resource Monitor (Monitor resurse) în Windows

Dacă ai necesitate de oricine dintre aplicațiile OneDrive, le poți descărca de pe site-ul web oficialitati: Descărcare OneDrive.

Cum folosești OneDrive pentru a partaja fișiere

Tot ce se află în OneDrive-ul tău este păstrat tot timpul online în serviciul de depozitare din cloud, iar iest mestesug înseamnă că partajarea de fișiere este vartos ușoară. În OneDrive, tot ce musai să faci este să apeși pe câteva lucruri și fișierele tale sunt partajate oblu cu crestin sau persoanele pe oricine le alegi. De astfel, poți să creezi linkuri (inclusiv unele temporare) pe oricine le poți partaja în fiecare mijloc online, lipindu-le. Cei oricine apasă pe linkuri primesc intrare momentan la fișierele asociate cu ele, în fiecare browser web pe oricine îl folosesc.

Partajarea de fișiere și foldere în OneDrive

Cât spațiu de depozitare oferă OneDrive?

OneDrive oferă 5 GO de spațiu de depozitare neutil. Utilizatorii mai antic ai serviciului au puternic să obțină 15 sau oblu și 25 de GO de spațiu neutil. Există câteva metode prin oricine poți să adaugi mai indelungat spațiu de depozitare geaba la OneDrive-ul tău. De chip, dacă recomanzi iest huzmet prietenilor tăi, poți să primești până la 10 GO de spațiu neutil în OneDrive. Găsești mai multe metode de creștere a spațiului din cloud, în iest pravet: 6 metode de a adăuga mai indelungat spațiu de depozitare la OneDrive.

Opțiuni de gestionare spațiu în OneDrive

Poți să stochezi fiecare tip de fișiere în OneDrive, atâta etate cât ele nu sunt mai ingamfa de 15 GO fiesce. Această restrangere a dimensiunilor fișierelor este validă delasator de valoare absoluta în oricine alegi să încarci fișierele.

Dacă ai necesitate de spațiu intregitor, OneDrive oferă câteva abonamente de depozitare pe oricine le poți achiziționa despre unei sume de bani lunară:

  • OneDrive 100 GO – 100 GO pentru 1,99 USD/lună
  • Office 365 Personal – 1 TO pentru 299,99 lei/an sau 29,99 lei/lună. Acest subscriere contine o licență pentru Office 365.
  • Office 365 pentru acasă – 6 TO (1 TO pentru fiesce utilizator) pentru 429,99 lei/an sau 42,99 lei/lună. Acest subscriere contine licența pentru Office 365, ce posibil fi intins și uzitat de maximal 6 utilizatori concomitent.
Abonamente gratuite și plătite pentru OneDrive

Găsești toate abonamentele disponibile, aoace: Abonamente OneDrive.

Vezi mai mult:  2 metode de a găzdui ședințe online cu Zoom

Cum dezinstalezi OneDrive de pe PC-ul tău?

Am observat că, în invidie facilităților și aspectelor mijloc pozitive, unii dintre cititorii noștri nu apreciază OneDrive și vor să scape de el. Vestea bună pentru aceia dintre voi oricine nu vreți să folosiți OneDrive este că dezinstalarea sa este ușor de făcut. Pe dispozitivele mobile conj smartphone-uri și tablete, dezinstalezi aplicația OneDrive la fel ca oricine alta. Pentru a dezinstala OneDrive din Windows, urmează pașii din iest tutorial: Cum dezinstalezi OneDrive din Windows (toate versiunile).

Tu folosești Microsoft OneDrive?

Folosești OneDrive de indelungat etate? Noi ne-am obișnuit să avem OneDrive la dispoziție tot timpul și inca nu ne mai putem parea cum ar fi să ne folosim calculatoarele și dispozitivele fără el. Ne-ar a infaptui plăcere să auzim ce părere ai tu contra OneDrive și ce oferă el, așa că nu a sovai să scrii un glosa în secțiunea de mai jos.

Vedeți postarea: Ce este Microsoft OneDrive? Cum este folosit?

Site-ul web :https://darwin09.org

Categorie: tehnologie

Leave a Reply