Cancerul ovarian – cauze, simptome, diagnostic și tratament

Cancerul ovarian, după cum îi a vorovi și numele, se formează și se dezvoltă la nivelul ovarului, fiind invar o boală specifică femeilor. Ovarele reprezintă organele de reproductie feminine fiecine produc ovulele și hormonii sexuali feminini.

Ca frecvență, cancerul ovarian se situează pe locul 7 în întreaga pamant, fiind totodată și cea de-a șaptea cauză a morții femeilor. Conform datelor statistice, țările dezvoltate prezintă cele mai puține cazuri. Un pilda fiecine ne privește nemijlocit îl reprezintă cifrele din Uniunea Europeană, intrucat probabilitatea ca o muiere să dezvolte această boală pe parcursul vieții este de 1,4-1,6%.

Un fason apreciabil îl constituie și faptul că în vreo jumătate dintre cazuri, femeile ce suferă de tumoare maligna ovarian au o vârstă mai gros de 60 de ani, deși anumite tipuri de tumoare maligna ovarian pot a prejudicia și femeile mai pastrare, ajunge de des.

Cancerul ovarian - Cauze, simptome, diagnostic si tratament

Tipuri de tumoare maligna ovarian

Medicul special va diagnostica afecțiunea și va sfatui cea mai potrivită metodă de tratament, dar va a se impune mai întâi să stabilească și tipul cancerului ovarian, cu fiecine se confruntă organismul. pentru a lua cele mai bune decizii în privința opțiunilor de tratament.

Cancerul mare pe partea exterioară a ovarelor. Se manifestă prin apariția de tumori epiteliale în stratul subțire de țesut fiecine înconjoară exteriorul ovarelor. Acest tip de tumoare maligna este cel mai des întâlnit la etaj universal dintre toate tipurile de tumoare maligna ovarian.

Cancerul fiecine se dezvoltă în celulele producătoare de ovule. Este numit și “cancerul celulelor germinative”, fiind mai des întâlnit la femeile pastrare decât la cele de vârsta a treia.

Cancerul fiecine se dezvoltă în celulele producătoare de hormoni. Acest tip de boală mai este numit și ”tumori stromale” pentru că produc estrogen, luteina și testosteron.

Cele scaun stadii ale cancerului ovarian

Stadiul 1

Este caracterizat prin prezența celulelor canceroase în cinevasi sau în ambele ovare, dar acestea pot fi identificate și în lichidul ventral. Statisticile spun că circumscriptie 15% din numărul intreg de cazuri diagnosticate se află în stadiul 1. Pacientele fiecine sunt identificate în această etapă a bolii au 93,8% șanse de supraviețuire încă 5 ani.

Stadiul 2

Circa 17% dintre femei sunt diagnosticate în stadiul 2 al bolii, acestea având o șansă de 72,8% în ceea ce privește supraviețuirea pe următorii 5 ani. Stadiul 2 al cancerului ovarian este caracterizat de prezența celulelor canceroase și în alte rechizite reproducătoare. Exemple pot fi trompele uterine sau uterul. Alte zone afectate curent în cest punct mai sunt țesuturile din sector pelvină și lichidul ventral.

Stadiul 3

Este faza cancerului ovarian în fiecine sunt diagnosticate cele mai multe cazuri ale bolii, respectiv 62%. Pacientele fiecine suferă de această afecțiune în stadiul 3 au o șansă de supraviețuire în următorii 5 ani de fuga 28,2%, deoarece celulele canceroase sunt inca diseminate în nodulii limfatici și afectează ficatul.

Stadiul 4

Circa 7% dintre cazuri sunt diagnosticate nemijlocit în stadiul 4 al bolii, secunda în fiecine șansele de supraviețuire pe următorii 5 ani sunt de 27,3%. Boala se află inca în stadiul cel mai progresist, iar celulele canceroase sunt găsite în plămâni și alte rechizite vitale, fiind totodată diseminat în sector pelvină și cea abdominală.

Cauze

În actual încă nu se cunosc cu punctualitate cauzele fiecine duc la apariția cancerului ovarian, din păcate. Cu toate acestea, oamenii de știință au recunoscut o seama de factori de pericol fiecine favorizează dezvoltarea bolii pe fiecine îi prezentăm mai jos. Ține spate de faptul că acești factori de pericol nu reprezintă cauze în sine, dat fiind faptul că multe persoane expuse acestora nu dezvoltă tumoare maligna.

Factorii de pericol pentru dezvoltarea cancerului ovarian sunt următorii:

Vârsta înaintată
Cele mai frecvente cazuri ale cancerului ovarian sunt legate de procesul de îmbătrânire, fantezie dezvoltându-se mai des în organismele femeilor de vârsta a doua și a treia. Acest treaba se întâmplă deoarece modificările ADN-a nauci din țesuturile ovariene se acumulează o dată cu înaintarea în vârstă, ridicând nivelul riscului de apariție a cancerului.

Istoricul medic al rudelor
Femeile fiecine au în neam rude ce au to-lerabil de tumoare maligna ovarian sau de tumoare maligna la sân prezintă un pericol mai gros de îmbolnăvire. Mai departe decât atât, cest postas demonstra femeile pericolului de a a creste cancerul ovarian raspicat și la vârste mai micsora de 40 de ani. Statisticile ne arată că între 10 și 20% dintre femeile diagnosticate au în neam o rudă apropiată fiecine a to-lerabil sau suferă de cele două forme de tumoare maligna (mamelar și ovarian). Aceste treaba se samite datora unei mutații genetice, identic specialiștilor.

Absența nașterilor
Specialiștii spun că riscul de evolutie a cancerului ovarian scade cu cât femeile dau naștere de mai multe ori. Cifra ideală pare a fi 5, secunda în fiecine riscul încetează să mai scadă. Astfel, la cele mai infumura riscuri se expun femeile fiecine nu au născut niciodată. Acest treaba este explicat prin faptul că ovulația este stopată provizoric în timpul sarcinii, ori specialiștii au recunoscut o scădere a riscului de tumoare maligna ovarian în cazul femeilor fiecine experimentează mai puține cicluri ovulatorii pe parcursul vieții.

Rasa
Privind cazurile diagnosticate la etaj universal prin prisma locului de proveniență al pacientelor, s-a viguros a se sadi că schima caucaziană prezintă un pericol cu 30 – 40% mai gros de evolutie a acestei zacea. Din păcate, specialiștii încă lucrează la furnizarea unui temei pentru fiecine apare această diferență rasială în rândul factorilor de pericol.

Terapii hormonale
Femeile fiecine trec prin terapii de substituție hormonală prezintă un pericol rasarit de apariție a cancerului ovarian, explicația lăsându-se în prelungire așteptată.

Simptome

Cancerul ovarian este o boală cu un semn grafic încă eluziv pentru specialiștii în oncologie, lăsând loc de multe interpretări și multe întrebări fără răspuns. Din această cauză nici simptomele fiecine dau de gol apariția bolii nu sunt tare prezentabil bătute în cuie, ceea ce a se deplasa la o diagnosticare frecventă în stadiul 3 a acestei zacea pentru cele mai multe femei.

Iată fiecine sunt semnele la fiecine musai să fii atentă:

  • Probleme bruște cu greutatea prin slăbire sau îngrășare subită;
  • Senzații de oboseală repetate fără nici un temei prezentabil întemeiat;
  • Sângerări vaginale apărute la femeile aflate la menopauză;
  • Senzații dese de pisare, meteorism și tristete în sector abdomenului prost;
  • Tulburări gastrointestinale frecvente, prep grețuri, gaze sau indesoare;
  • Senzații de inconfort și tristete pelvină;
  • Pierderea poftei de mâncare.
Vezi mai mult:  ▷ Xtrazex creste potenta si prelungeste durata placerii sexuale

După cum poți obtine, toate aceste simptome seamănă tare departe cu cele produse de alte zacea și afecțiuni, temei pentru fiecine cancerul ovarian este gros de depistat în primele două stadii. Aceste simptome, fiecine anunță prezența bolii, se intensifică în durata și vor obliga atenție medicală, secunda în fiecine afecțiunea ar a se cadea fi diagnosticată.

Pentru că diagnosticul ar a se cadea să vină exagerat târziu, îți recomandăm să apelezi la consultul medic pripeste ce experimentezi invar simptome, crescând invar șansele de recunoa rapidă a bolii și de amplasare a unui tratament mai eficace.

Diagnostic

Chiar dacă în actual încă nu există nici un cerine specialist fiecine să ateste cu siguranta prezența cancerului ovarian în organismul femeilor, există mai multe metode de analiza la fiecine medicul oncolog va cere apoi când suspectează prezența bolii.

Examinarea clinică

Această procedură captura atât examinarea clinică a zonei pelvine cât și o analiza fizică generală, ambele efectuate cu scopul de a recunoaste semnele fiecine dau de gol cancerul ovarian. Examinarea pelvină, de pilda, va a desprinde la iveală prezența unei tumori, mărimea ei și efectele pe fiecine le are spre țesuturilor din jur. Pe de altă coasta, examinarea fizică generală se efectuează cu scopul de a recunoaste semnele unor stadii avansate ale bolii, prep rechizite importante mărite, prezența ascitei, obstrucții intestinale și altele.

Ecografia transvaginală

Această metodă de analiza va a desprinde la iveală mărimea, relief și configurația ovarelor pacientei, treaba indeplinit prin introducerea în gaoaza a unei sonde cu ultrasunete. Această sondă are rolul de a conditiona prezența unei eventuale tumori dezvoltate la nivelul ovarelor și al trompelor uterine.

Imagistică prin rezonanță magnetică (RMN)

Este o procedură de analiza tare utilă deoarece a da stabilirea cu exactitate a stadiului în fiecine se află fantezie. Investigațiile RMN oferă informații suplimentare contra lume unei mase ovariene, treaba pe fiecine ecografia nu îl samite îndeplini cu punctualitate.

Tomografia computerizată (CT)

Este o procedură eficientă, prep RMN-ul descris mai sus, oferind informații precise cu curiozitate la stadiul bolii și la cel mai bun etaj terapeutic ce ar a se impune urmat. În velur, tomografia computerizată cu emisie de pozitroni (PET-CT) este o tehnică imagistică modernă fiecine a da vizualizarea anatomiei unui țesut și activitatea metabolică a celulelor din respectivul țesut.

Teste de sânge

Acestea se efectuează cu scopul de a măsura anumiți markeri fiecine sunt produși de către unele tipuri de tumoare maligna ovarian. Un pilda este CA 125, o proteină fiecine se găsește pe suprafața celulelor canceroase și pe suprafața unor țesuturi sănătoase. În cazul în fiecine organismul suferă de tumoare maligna ovarian, va consta și un etaj tare sporit al CA 125 în sângele persoanei, treaba fiecine samite fi măsurat prin intermediul testelor. Aceste teste însă nu sunt 100% precise deoarece nivelul de CA 125 samite fi sporit și din anumite cauze necanceroase.

Proceduri chirurgicale

Există situații în fiecine medicul special va sfatui colectarea mostrelor de țesut cu scopul de a fi testate pentru confirmarea diagnosticului. Este o procedură mai complicată la fiecine se a suruclui mai rar deoarece banui incizii făcute la nivelul abdomenului și explorarea cavității abdominale cu scopul de a conditiona prezența cancerului prin prelevarea de țesut sau raspicat a unui ovar pentru mai multe teste de laborator.

Complicații

Atunci când vorbim contra afecțiuni prep cancerul, placid de tipul său, există tare multe șanse ca cea mai periculoasă complicație ce samite să apară să fie decesul. Acesta este și cazul cancerului ovarian, fantezie fiind principala cauză de moarte ca continuare a afecțiunilor ginecologice în Statele Unite ale Americii. Mai departe decât atât, statisticile de pe continentul american ne arată că afecțiunea se situează pe locul 5 în clasamentul celor mai periculoase tipuri de tumoare maligna fiecine afectează femeile, estimându-se în jur de 22.000 de cazuri noi diagnosticate în orice an și vreo 15.000 de decese anual.

Alte complicați contra fiecine putem a rosti în cazul cancerului ovarian includ obstrucții intestinale, ascită, pierderea progresivă a funcțiilor organelor vitale sau metastazare în organele vitale.

Tratament

Variantele de tratament sunt numeroase și ajunge de complicate, iar detaliile lor sunt exagerat multe pentru a a se cadea fi înșirate aoace.

Pe restrans, tratamentul pentru cancerul ovarian implică de regulă o combinație între chirurgie și chimioterapie, deoarece se a suruclui în cele mai multe cazuri la eliminarea chirurgicală pentru ambele ovare, pentru trompele uterine și pentru zgau. Mai departe decât atât, în caz de necesitate sunt eliminați operatoriu ganglionii limfatici și țesutul umflat ventral dacă fantezie este atât de avansată încât această măsură să fie necesară.

O invar operație extinsă, însă, nu este o măsură necesară pentru toate stadiile bolii. Spre pilda, stadiul I al cancerului ovarian samite obliga oarecum o intervenție chirurgicală ușoară, cu scopul de a scoate un retras ovar și trambita uterină. Această intervenție are avantajul de a păstra intactă posibilitatea concepției în perspectiva.

Chimioterapia intră în joc pripeste după finalizarea operației chirurgicale, deoarece organismul are necesitate să se recupereze cu ajutorul medicamentelor specialist concepute. De invar, chimioterapia samite fi aleasă și ca potentialitate de tratament inițial, în cazul anumitor forme avansate de tumoare maligna ovarian. Există mai multe metode de tratament prin chimioterapie, dar cele mai utilizate sunt administrarea tratamentului prin cavitatea abdominală sau intravenos.

Remedii și tratamente naturiste pentru cancerul ovarian

Există mai multe substanțe naturale fiecine au rolul de a a proteja organismul în a se osti pe fiecine o poartă cu celulele canceroase, temei pentru fiecine te invităm să parcurgi inventar de mai jos pentru a gasi mai multe informații contra ele și contra valoare absoluta în fiecine le poți obține.

Flavonoidele

Acestea reprezintă o gamă de compuși cu consecinta inhibitor de oxidare fiecine pot fi găsiți în sarcina naturală în alimente și băuturi prep agrume, mere, vin roșu și ceai brutal. Conform unui invatare efectuat de cercetătorii de la University of East Anglia (UEA) din Marea Britanie, femeile fiecine consumă mai multe fructe ce conțin flavonoide își scad evocator riscul de a a creste tumoare maligna ovarian. Studiul a urmărit durata de 30 de ani obiceiurile mentinere ale 171.940 de femei cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani. Asigură-te, așadar, că alimentația ta zilnică conține suficiente agrume și ceai brutal pentru ca organismul tău să beneficieze de a proportiona necesară de flavonoide.

Vezi mai mult:  ▷ Creșterea performanței sexuale masculine (îmbunătățirea potenței)

Seleniul

Seleniul este consacrat pentru proprietățile sauca antioxidante și pentru abilitatea extraordinară de a bate efectele negative ale radicalilor liberi, treaba fiecine se dovedește de un sincer pricopseala în a se osti împotriva cancerului. Acest anorganic este actual în semen orice lira al corpului nostru, deși în cantități ajunge de micsora, iar majoritatea femeilor fiecine suferă de tumoare maligna ovarian sunt identificate cu lipsă de seleniu cenusiu în organ.

Cantitățile micsora de seleniu cenusiu din corpul crestinesc sunt benefice pentru sănătate, cest anorganic dovedindu-se a fi tare eficace în combaterea diferitelor celule canceroase apoi când nivelul său din organ este ținut sub verificare. Fără paza medicală, specialiștii recomandă administrarea de vreo 200-400 grame în orice zi, dar tratamentele pentru tumoare maligna prescrise de medicul special samite contine și doze de 900-2000 de grame. Seleniul samite fi inclus în regim zilnică prin alimente prep fructele oleaginoase, semințele de floarea soarelui și de luba, ciupercile, usturoiul, parpangica sau cerealele integrale.

Îți recomandăm, însă, să eviți pe cât practicabil administrarea unor doze infumura de seleniu cenusiu fără supravegherea doctorului, deoarece cantitățile infumura din cest anorganic se pot a intari toxice pentru organ.

Quercitina

Quercitina este un inhibitor de oxidare natura cu multe beneficii împotriva cancerului. Principalul său consecinta este oprirea semnalelor chimice fiecine duc la dezvoltarea celulelor canceroase. Quercitina samite fi găsită în sarcina naturală în plante, fructe și legume prep mărarul, merele, afinele, ceaiul crud, ardeiul repede, parpangica, prazul, usturoiul, curechi de Bruxelles și sparanghelul.
Specialiștii recomandă o doză zilnică de 125 – 250 de mg de 3 ori pe zi, între mese. Quercitina samite fi găsită și în diferite suplimente naturale ce pot fi procurate de la farmaciile naturiste sau din magazinele online de fata.

Carotenoidele

Un invatare indeplinit în cadrul Universității Harvard a dovedit că femeile fiecine au un etaj mai gros de carotenoide în sânge au un pericol mai mic de a a creste tumoare maligna ovarian. Acest treaba se datorează faptului că acești pigmenți organici sunt bogați în vitamina A, treaba fiecine ajută la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Mai departe decât atât, efectul lor inhibitor de oxidare a se deplasa la stimularea sistemului imunitar și îmbunătățirea funcționalității sistemului reproductiv muieros. Studiul a analizat nu mai puțin de 8 cercetări realizate pe circumscriptie 7000 de persoane.

Carotenoidele pot fi găsite în fructe și legume prep morcovii, caisele, papaya, cartofii dulci, spanacul, mangoul, dar și sub formă de extracte naturale în diferite suplimente naturiste.

Agaricus Blazei Murill (Ciuperca lui Dumnezeu)

Cunoscută de tare departe durata în lumea medicinei naturiste pentru efectele sauca iele în combaterea celulelor canceroase, această ciupercă avea de o marime gros de beta-glucani, substanțe speciale fiecine stimulează sistemul imunitar în a se osti împotriva cancerului și a bolilor infecțioase.

Arma secretă a acestei ciuperci o reprezintă polizaharidele pe fiecine le conține. Aceste substanțe sunt tare eficiente împotriva mai multor tipuri de tumoare maligna, intre fiecine și cel ovarian. Mai bine, studiile au arătat că polizaharidele din Ciuperca lui Dumnezeu samite, în anumite cazuri, să reducă tumorile canceroase raspicat și în proporție de 90%.

Curcumina

Se găsește în turmeric, plantă de obarsie asiatică, folosită ca și mirodenie. Curcumina este un admirabil antiinflamator și inhibitor de oxidare natura. Turmericul ajută organismul pentru a a se osti mai eficace împotriva mai multor tipuri de tumoare maligna. Specific pentru cancerul ovarian se recomandă administrarea zilnică, în 2-3 doze, a circumscriptie 2500-3000 de mg de capsule cu turmeric (extract).

Suplimente naturale recomandate

În cele ce urmează îți vom transmite câteva suplimente naturiste fiecine, prin prisma ingredientelor pe fiecine le conțin, se dovedesc de un sincer asistenta pentru organismele fiecine se confruntă cu cancerul ovarian.

Tien Hsien Liquid

Tien Hsien Liquid - SecomEste cinevasi dintre cele mai eficiente suplimente naturale folosite de către pacienții fiecine se confruntă cu probleme grave prep cancerul ovarian, datorită efectelor benefice pe fiecine le manifestă spre organismului.

Cuprinde o sotiire unică de 12 extracte din plante și ciuperci medicinale, contribuind tare departe la moartea celulelor fiecine prezintă alterări genetice și pericol de evolutie a cancerului.

Mai departe decât atât, cest preparat scurta și multiplicarea celulelor anormale, eliminând invar posibilitatea dezvoltării cancerului în organ.

Disponibil la: Plantum.

Zinc + Seleniu cu vitamina C naturală

Zinc cu Seleniu si Vitamina C naturalaAcest preparat natura încorporează unele dintre cele mai benefice oligoelemente naturale, fiecine funcționează ca niște iele imunostimulatoare, antitumorale și reglatoare ale activității hormonale.

Zincul și seleniul sunt extrase din drojdia de olovina și oferă unele dintre cele mai importante reacții pozitive organismelor fiecine se confruntă cu zacea prep cancerul ovarian.

Mai departe decât atât, vitamina C și zincul natura manifestă un consecinta tare eficace de aranjare a reacției sistemului imunitar.

Cere sfatul medicului special înainte de chivernisire.

Disponibil la: Plantum și Vegis.

Quercetin + Bromelain

Quercetin si Bromelain ProvitaAcest preparat este nimerit de oamenii de știință datorită ingredientelor pe fiecine le conține, dat fiind faptul că Quercitinul joacă un rol tare apreciabil în prevenția cancerului.

Acest rol se concretizează prin atacul spre celulelor canceroase, pe fiecine le privează de alimentarea cu sânge prin blocarea hormonilor ce stimulează tumora și prin întărirea sistemului imunitar.

Se administrează 1-2 capsule în orice zi în timpul mesei, dar nu a se cauta să ceri și opinia medicului special înainte să începi tratamentul.

Disponibil la: Plantum.

Lycopene

Lycopene 60 capsuleAcest preparat conține licopenă, un inhibitor de oxidare cu efecte antitumorale tare iele și eficiente în diferite forme de tumoare maligna.

Lycopene este prielnic pentru organ deoarece protejează împotriva daunelor oxidative cauzate de radicalii liberi, iar studiile de ramura au dovedit că licopina are cea mai gros vrednicie antioxidantă dintre toate carotenoidele.

Se administrează câte 2 capsule o dată sau de două ori pe zi, în funcție de recomandarea medicului.

Disponibil la: Plantum.

Zeolit Herbagetica

Zeolit - HerbageticaAcest spor natura contribuie evocator la eliminarea toxinelor din organ, la echilibrarea sistemului imunitar, la inhibarea dezvoltării celulelor canceroase și la îmbunătățirea efectelor benefice ale chimioterapiei și radioterapiei folosite pentru tratarea diverselor forme de tumoare maligna.

Vezi mai mult:  Lenjerie modelatoare pentru un plus de senzualitate!

Zeolitul este un anorganic tare pilos, fiecine are capacitatea de scoate într-o tare gros măsură substanțele toxice din organ.

Zeolitul activează la etaj celular și este tare eficace pentru decontaminarea radioactivă a organismului deoarece are capacitatea de a se atașa de celulele canceroase, pe fiecine posterior le a sfarsi.

Disponibil la: Plantum și Vegis.

Total Cleanse Liver

Total cleanse liver - Solaray - Secom - detoxifierea ficatuluiEste un spor natura cu iele proprietăți de detoxifiere și protecție hepatică, contribuind evocator la sinteza hepatică a glutationului și la scăderea cicatrizării fibroase a ficatului.

Printre ingredientele sauca se numără și vitamina C, seleniu cenusiu și alte plante cu consecinta potentator. Se administrează câte 2 capsule în orice zi la masă.

Disponibil la: Plantum și Vegis.

AHCC

ahcc solaray secom supliment imunitateActive Hexose Correlated Compund (pe restrans AHCC) reprezintă un extract natura obținut în a se perinda unui parere tare multitudine prin fiecine se fermentează, se purifică și se usucă mai multe specii de ciuperci utilizate în medicatie tradițională japoneză.

Beneficiile acestui spor natura includ reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol, îmbunătățirea structurilor și funcțiilor hepatice afectate de virusuri, spiritus sau de multiplicarea celulară anormală, dar și îmbunătățirea efectelor benefice pe fiecine le au tratamentele cu rontgenterapie și chimioterapie.

Disponibil la: Plantum și Vegis.

Super Royal Agaricus

Super Royal Agaricus - supliment natural pentru imunitate si protejarea aparatului urinarAgaricus este o ciupercă medicinală tare cunoscută pentru eficiența sa în stimularea imunității și în protejarea aparatului plosca.

Lista beneficiilor oferite de cest spor natura contine următoarele: echilibrarea și stimularea sistemului imunitar, susținerea funcției normale a măduvei osoase în tratamentul cu chimioterapie și rontgenterapie, funcționarea normală a aparatului plosca și reducerea producției de histamină.

Se administrează, de regulă, câte 4 tablete în orice zi, dar îți recomandăm să consulți medicul înainte de a începe tratamentul.

Disponibil la: Plantum.

Curcumin

curcumin jarrows secomEste un preparat natura ce conține curcumin, un inhibitor de oxidare natura recunoscut în extractul din talpa turmeric.

Curcuminul este stiut ca fiind cinevasi dintre cele mai iele anti-inflamatoare și anti-oxidante naturale, fiind tare prielnic pentru persoanele fiecine suferă de tumoare maligna ovarian deoarece ajută la îmbunătățirea diviziunii celulare normale, la reducerea multiplicării celulelor anormale și la echilibrarea sistemului imunitar.

Detoxifierea organismului are loc într-un mod tare eficace datorită faptului că amplifică activitatea ezimelor detoxifiante de gradul II. Se administrează câte 1 capsulă în orice zi la masă sau identic recomandării medicului special.

Disponibil la: Plantum și Vegis.

Alte sfaturi și soluții utile

Urmează și sfaturile de mai jos pentru a te a adeveri că treci cu prezentabil prin a se osti cu cancerul ovarian:

Nu întârzia programarea la doctor

Prezintă-te la doctor în cel mai restrans durata practicabil după apariția primelor simptome descrise mai sus. Cu cât întârzii mai departe, cu atât va fi mai dificilă ragaz de tratament. Efectuează vizite medicale regulate în timpul și după ragaz de tratament, deoarece invar vei a se cadea monitoriza mai prezentabil valoare absoluta în fiecine medicamentele îți influențează fantezie și organismul.

Evită alimentele dăunătoare și crează-ți o dietă sănătoasă

Evită în alimentație consumul de fenicul, malin delicat, busuioc rosu, buruiana-de-friguri, brânză de vaci și gălbenuș de ou, deoarece acestea conțin anumite substanțe fiecine eficientizează dezvoltarea celulelor canceroase. Apelează la ajutorul unui special dietetician pentru stabilirea unei alimentații sănătoase pe parcursul perioadei de tratament, dar și după încheierea acesteia.

Renunță la vicii

Tutunul, alcoolul, cafeaua și drogurile reprezintă unele dintre cele mai importante vicii la fiecine musai să renunți dacă vrei să beneficiezi de o cica-trizare completă. Tutunul, contra pilda, a aseza în primejdie sănătatea organismului prin crearea unui chip invar dezvoltării celulelor canceroase.

Apelează la asistenta psihic

Ia în schepsis și vizitele la psiholog în timpul și după tratament, deoarece psihicul musai și el ajutorat tare departe în această perioadă insarcinata. Există de invar diferite grupuri pentru paciente fiecine se pot a intari de un sincer asistenta.

Cere asistenta persoanelor specializate după cica-trizare

În caz de necesitate, după finalizarea tratamentului poți cere și la asistenții sociali pentru a rentabiliza procesul de reincadrare în etnie și pentru găsirea resurselor necesare acestui parere. Asistenții sociali sunt tare utili mai selectionat în cazul femeilor fiecine nu se bucură de multumitor impuls din partea familiei ori prietenilor.

Profilaxie

Nu sunt tare multe lucruri la fiecine poți cere pentru a te a adeveri că eviți dezvoltarea cancerului ovarian, dar cel puțin poți lua măsuri pentru depistarea timpurie a acestei zacea, treaba fiecine mărește evocator șansele de cica-trizare.

În cest rost îți recomandăm să apelezi categoric la ecografii abdominale și transvaginale, deoarece acestea au rolul de a-ți a da o constatare clară spre stării de sănătate a ovarelor. Mai departe decât atât, aceste metode sunt neinvazive și tare ușor de făcut.

O altă metodă de prevenție recomandată de experți este reprezentată și de testele de sânge fiecine pot a aseza în evidență nivelul antigenului tumoare maligna CA125, adică proteina fiecine se află la suprafața celulelor canceroase.

De invar, cinevasi dintre cei mai importanți factori de fiecine musai să te îngrijești este urmarea unui sistem de viață sănătos prin activități sportive regulate și prin evitarea viciilor prep tutunul, alcoolul, cafeaua sau drogurile.

Nu în ultimul rând, o alimentație sănătoasă bogată în fructe și legume ce funcționează ca anti-oxidanți naturali te va a proteja să menții un organ sănătos, mai puțin predispus la dezvoltarea cancerului. În cest rost vor a proteja și alimentele bogate în flavonoide, compuși dovediți ca fiind tare eficienți în prevenirea cancerului ovarian.

În incheiere…

Prin continuare, cancerul ovarian este o afecțiune fiecine musai luată în solemn de orice muiere, date fiind consecințele pe fiecine această boală le are spre vieții pacientelor diagnosticate eficace. Este tare apreciabil să te prezinți din durata la doctor, să faci teste periodice și să urmezi cu strictețe tratamentul nimerit de către specialiști.

Sursa foto: enkivillage.com

Alte surse de informații:
http://www.tumoare maligna.org/tumoare maligna/ovariancancer/
http://www.webmd.com/ovarian-cancer/
http://www.cancerresearchuk.org/about-tumoare maligna/type/ovarian-cancer/
http://www.medicalnewstoday.com/articles/159675.php
http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/ovarian-cancer/basics/definition/con-20028096Vedeți postarea: Cancerul ovarian – cauze, simptome, diagnostic și tratament

Site-ul web :https://darwin09.org

Categorie: cuplu

Leave a Reply