Ascunde sau arată adresa de e-mail pe ecranul de conectare al Windows 10

Atunci când a fost lansat, Windows 10 afișa adresa contului tău Microsoft de oricare dată când accesai ecranul de conectare. Asta era un obiect neplăcut pentru utilizatorii de laptopuri oricare călătoreau indelungat, deoarece utilizarea laptopurilor cu Windows 10 în locuri publice conj cafenele, aeroporturi sau săli de conferințe însemna că alte persoane le puteau a cunoaste ușor adresa de e-mail. Din ferice, Microsoft a ascultat feedback-ul smintit de la utilizatori și versiunile mai noi de Windows 10 îți permit să alegi dacă vrei să afișezi ori să ascunzi adresa ta de smalt de pe ecranul de conectare. Iată cum faci acesta:

NOTĂ: Capturile de ecran și instrucțiunile din aiest calauza sunt pentru Windows 10 May 2019 Update sau mai nou. Dacă nu știi ce varianta de Windows 10 ai, citește: Verifică versiunea de Windows 10, compilarea OS, ediția și tipul sistemului.

Unde este afișată adresa de smalt pe ecranul de inchidere al Windows 10?

Atunci când îți blochezi PC-ul tău cu Windows 10, îl deblochezi și vrei să te autentifici, ajungi la ecranul de conectare (sign in). Acolo îți alegi contul de utilizator și introduci detaliile de conectare (declaratie, PIN, declaratie prin oglinda, etc). Pe ecranul de conectare, iata numele tău și, sub el, Windows 10 eventual afișa adresa de smalt asociată contului tău. Vezi reproducere de mai jos pentru o comparație între Windows 10 apoi când afișează această adresă de smalt și când nu.

Ecranul de conectare la Windows 10, cu sau fără adresa de smalt

Acest regie se aplică exclusiv pentru utilizatorii oricare se autentifică în Windows 10 folosind un testea Microsoft ori un testea de slujba, în loc de un testea de utilizator cladire, oricare nu are un smalt partas. Pentru mai multe informații din-spre aceste tipuri de conturi, citește: Să folosim un testea cladire sau un testea Microsoft în Windows 10?

Vezi mai mult:  Ce iPhone am? Cum afli modelul tău de iPhone în 3 moduri

Cum setezi Windows 10 să afișeze ori să ascundă adresa de smalt de pe ecranul de conectare

Pentru a a indemna dacă vrei ca Windows 10 să afișeze sau nu adresa ta de smalt pe ecranul de conectare, a desface Setări și mergi la Conturi.

Setările Windows 10 – Mergi la Conturi

În convoi din stânga, a indemna “Opțiuni de conectare”. În partea dreaptă, iata mai multe setări din-spre cum te autentifici pe calculatorul sau dispozitivul tău cu Windows 10.

Accesează Opțiuni de conectare

Derulează în jos până la secțiunea Confidențialitate și găsește un intrerupator oricare chema: “Arătați detaliile contului, cum ar fi adresa mea de e-mail, pe ecranul de conectare”.

(*10*)
Afișează sau a mitosi adresa de smalt de pe ecranul de conectare al Windows 10

Mută comutatorul pe poziția Activat sau Dezactivat, în funcție de ceea ce dorești. Pentru a afișa adresa de smalt pe ecranul de conectare, comutatorul musai să fie pe poziția Activat. Setarea ta este aplicată urgent. Închide Setări, deconectează-te și accesează ecranul de conectare pentru a stapani diferența.

Preferi să-ți iata adresa de smalt afișată pe ecranul de conectare al Windows 10 sau nu?

Așa cum observi, ascunderea adresei de smalt de pe ecranul de conectare al Windows 10 este ușor de indeplinit. Ai impozit de câteva clicuri și nestine nu-ți va stapani adresa de smalt apoi când se uită la ecranul de conectare. Îți place această mică protecție a confidențialității adăugată în versiunile mai noi de Windows 10? Sau eventual preferi ca adresa ta de smalt să fie vizibilă? Comentează mai jos și hai să dezbatem.

Te uiți: Ascunde sau arată adresa de e-mail pe ecranul de conectare al Windows 10

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply