Analiză comparativă – Care este cel mai bun scaner online de antivirus?

Câțiva dintre cititorii noștri ne-au trebuincios să testăm cele mai impoporare scanere antivirus online. Din timp ce invar de scanere sunt extrem bune în a îți a propune o a doua conceptie, fără a fi util să instalezi un preparat de siguranta exhaustiv, am găsit de cuviință că ar fi comod să evaluăm și invar de produse. Am testat 10 dintre cele mai impoporare scanere de siguranta online și, deși a detunat oaresice scopot, avem indata rezultate interesante de împărtășit cu voi. Nu a se ciosmoli să citești iest articol de fond și vei a descoperi orisicare sunt cele mai bune scanere antivirus online pentru Windows:

Scanerele antivirus online pe orisicare l-am testat

Pentru a a decide produsele pe orisicare le-am inclus în iest cerine, ne-am neglijare la finaliștii Premiile Digital Citizen 2016 – Cel mai bun preparat de siguranta al anului. Pentru oricine producător, am revizuit dacă el ne oferă și un scaner antivirus online infruc-tuos. Din păcate, nu toți fac iest deala, și nu toate scanerele celor orisicare le oferă sunt și bune.

În cele din urmă, produsele pe orisicare le-am inclus în această comparație sunt următoarele, ordonate alfabetic: Bitdefender QuickScan , Comodo Cloud Antivirus , ESET Online Scanner , F-Secure Online Scanner , Kaspersky Security Scan , McAfee Security Scan Plus , Norton Security Scan , Panda Cloud Cleaner și Trend Micro HouseCall.

Am dezvelit allegro că multe dintre aceste produse nu mai sunt scanere antivirus online clasice, pe orisicare să le poți a rotila sfoara în browserul web. Majoritatea companiilor de siguranta oferă indata scanere antivirus de sine stătătoare, pe orisicare musai să le descarci și să le instalezi pe calculator electronic. Ele pot fi rulate alături de alte produse de siguranta, fără a motiv conflicte sau probleme de performanță. Le poți ajuta ori de câte ori ai amenintare de o a doua conceptie rapidă, impotriva securitatea sistemului tău.

Notă importantă: Acest cerine nu ingloba niciun preparat de siguranta exhaustiv. Discutăm oarecum impotriva instrumente gratuite pe orisicare le poți ajuta pentru a a pretui securitatea sistemului tău. Aceste instrumente nu pot și nici nu ar a cauta să înlocuiască soluții complete de siguranta prep cele antivirus, antispyware și firewall. Ele ar a cauta să fie folosite oarecum pentru a a incheia un preparat de siguranta adevar sau pentru a te a ocroti să identifici orisicare sunt problemele unui stil pe orisicare îl bănuiești că ar a se cuveni fi molipsit cu malware.

Vezi mai mult:  Ce este 5G și ce beneficii oferă? Ce telefoane 5G sunt disponibile?

Cum am testat aceste scanere de siguranta online

În intaiul rând, am notat valoare absoluta în orisicare a fost creat oricine preparat: dacă este un scaner online, o aplicație de sine stătătoare sau un corcitura între acestea. Înainte de a stabili și de a a rotila oricine din aceste scanere de siguranta online, am rulat mai multe fișiere malware, cu scopul de a molipsi sistemul de cerine. Apoi, am navigat pe mai multe saituri web malițioase, ce conțin cookie-uri pe orisicare convins nu le-ai dori pe calculatorul tău, sau orisicare încearcă să instaleze tot felul de bare de unelte dubioase sau malware pe sistemul tău.

După ce ne-am asigurat că aveam malware pe stil și că am stocat mai multe fișiere infectate, am început să folosim oricine scaner antivirus, pe rând. Am testat cât de allegro a reușit oricine să scaneze sistemul, am notat câte fișiere malware au detectat, ce informații au oferit și ce soluții au idee. Scanările au fost realizate pe o partiție de 20 de GO cu 17 GO de spațiu prins. Am uzitat Windows 10, cu Windows Defender dezactivat și am bogat just 17 fișiere malware în execuție în stil.

Bitdefender QuickScan

Bitdefender QuickScan este cinevasi dintre puținele scanere cu adevărat online. Însă nu poți să îl rulezi curat din orisice browser web, deoarece el suportă oarecum Internet Explorer, Mozilla Firefox și Google Chrome. Partea bună la Bitdefender QuickScan este că este extrem fulgerator: a detunat mai puțin de un moment pentru a scana calculatorul după malware.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Din păcate însă, Bitdefender QuickScan îți a zice doar dacă sistemul este molipsit sau nu, prep și numele primului virus găsit dinamic. Nu există alte informații afișate și singura opțiune pe orisicare o ai pentru dezinfectarea sistemului este să descarci și să instalezi o varianta de pretuire de 3 luni pentru Bitdefender Internet Security.

Deși iest scaner este fulgerator și fără complicații, el nu îți oferă tocmai multe. Există alternative mai bune, de la alte companii de siguranta IT.

Comodo Cloud Antivirus

Comodo Cloud Antivirus este un scaner online orisicare, la fel ca multe altele, este vacant sub configuratie unui orar de sine stătător pe orisicare îl descarci și îl instalezi pe calculator electronic. Primul deala pe orisicare îl vei semnala este faptul că iest scaner arată mai zdravan ca o soluție antivirus completă, decât ca un scaner antivirus online destinat să fie uzitat oarecum intamplator. Interfața sa de consumare îți oferă o mulțime de setări și de opțiuni și este cinevasi dintre puținii antiviruși online pe orisicare i-am testat, orisicare te lasă să execuți atât scanări rapide, scanări complete de stil, cât și scanări personalizate.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Scanarea rapidă pe orisicare am rulat-o cu Comodo Cloud Antivirus a detunat mai puțin de 2 minute și s-a finalizat cu identificarea a unui insumi fișier malware. Acesta nu este un consecinta extrem bun, însă lucrurile s-au îmbunătățit la scanarea de stil pe orisicare am rulat-o după aceea. De această dată, curat dacă a detunat 59 de minute, Comodo Cloud Antivirus a reușit să identifice 13 fișiere malware din cele 17 pe orisicare le aveam pe calculatorul de cerine.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Comodo Cloud Antivirus este cinevasi dintre puținele scanere antivirus online orisicare oferă și capacitatea de a curăța malware-ul din calculator electronic. Iar iest deala merită să fie pretuit.

Vezi mai mult:  Cum inserezi anteturi, subsoluri și numere de pagină în Microsoft Word pentru Android

ESET Online Scanner

ESET Online Scanner este cinevasi dintre puținii antiviruși online extrem buni. ESET Online Scanner este vacant sub formă de aplicație de sine stătătoare pentru Windows, pe orisicare o poți descărca și a rotila pe calculator electronic. Înainte de a a rotila o scanare, ESET își descarcă inconstient ultimele definiții de viruși și îți oferă posibilitatea de a individualiza scanarea pe orisicare o va a realiza. În mod implicit, ESET Online Scanner este configurat să scaneze întregul calculator electronic: memoria, locațiile de reprezentare automată și unitățile de cerc locale. De intocmai, îi poți a pretenderisi ESET Online Scanner să curețe sau nu, inconstient, amenințările pe orisicare le identifică, poți să îi ceri să scaneze și arhivele și poți să îi spui dacă vrei să detecteze și aplicațiile potențial nedorite.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Scanarea completă de stil pe orisicare am rulat-o a detunat aproape 29 de minute și a recunoscut toate cele 17 fișiere malware de pe calculatorul nostru de cerine. Pentru oricine amenințare identificată, ESET Online Scanner a afișat numele și locația fișierului. Am pretuit faptul că, după ce scanarea antivirus ia sfârșit, poți să setezi scanerul să își dezinstaleze fișierele proprii din calculator electronic.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Produsele de siguranta ESET sunt promovate într-o manieră discretă și neintruzivă. ESET Online Scanner îți oferă just ce ți-ai a se cuveni a vrea de la un scaner antivirus online bun, iar noi suntem extrem mulțumiți de cum s-a comportat.

F-Secure Online Scanner

F-Secure Online Scanner este un alt orar de sine stătător, pe orisicare musai să îl descarci și să îl rulezi pe calculator electronic. Înainte de a a rotila orisice scanare, el își descarcă inconstient ultimele semnături de viruși.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Apoi, F-Secure Online Scanner începe inconstient să îți scaneze sistemul după malware. Nu poți să personalizezi neant și nu poți să alegi tipul de scanare antivirus pe orisicare vrei să o execuți. Totul este inconstient.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Dacă F-Secure Online Scanner găsește fișiere infectate, îți a pretenderisi să repornești calculatorul pentru a le a se cuveni curăța. Dacă vrei, poți să iata și detalii impotriva fișierele malware pe orisicare le-a găsit pe calculatorul tău, numărul de fișiere infectate de un determinat virus și, dacă ești foare neobisnuit din ciclu, poți să mergi și online pentru a a descoperi și mai multe informații impotriva acel virus.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

F-Secure Online Scanner a fost cinevasi dintre cei mai rapizi antiviruși online pe orisicare i-am testat: a detunat mai puțin de un moment pentru a scana partiția de 20 de GO și a reușit să identifice 12 fișiere malițioase, din cele 17 pe orisicare le aveam pe calculatorul de cerine.

Vezi mai mult:  Cum activezi funcția Hibernare în Windows 10?

Kaspersky Security Scan

Kaspersky Security Scan este un alt scaner antivirus online orisicare vine sub configuratie unei aplicații de sine stătătoare, pe orisicare musai să o descarci și să o rulezi pe calculator electronic. Interfața de consumare este simplă și ușor de uzitat. Îți oferă posibilitatea de a a infaptui scanări rapide sau complete de stil și curat și de a a planifica scanări regulate. În mod implicit, iest unealta îți scanează calculatorul de două ori pe săptămână. Din păcate, nu poți să îi schimbi frecvența, deși poți să schimbi zilele din săptămână în orisicare sunt executate scanările.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Scanarea rapidă s-a ispravit în aproape 2 minute și a recunoscut oarecum 2 fișiere malware. Scanarea completă de stil s-a încheiat în 52 de minute și a recunoscut 9 fișiere malware.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Rezultatele îți sunt oferite în trei secțiuni:

  • Malware – îți arată toate fișierele infectate orisicare au fost descoperite pe timpul scanării.

  • System protection (Protecție stil) – îți arată dacă ai un antivirus dinamic pe calculator electronic.

  • Other issues (Alte probleme) – îți a zice dacă ai probleme cu configurația File Explorer sau Internet Explorer.

scaner, online, infruc-tuos, antivirus, revizuire, malware

Toate bune și iele, dar dacă vrei să cureți fișierele infectate pe orisicare le-ai găsit pe stil, sau dacă vrei să repari aproximativ altă problemă identificată de Kaspersky Security Scan , musai să mergi online pe saitul Kaspersky și să descarci o varianta de pretuire sau să cumperi cinevasi dintre produsele lor de siguranta.

Mergi pe fata următoare a acestui articol de fond pentru a a descoperi detalii impotriva alte produse de siguranta, prep și verdictul nostru capat pentru cel mai bun scaner antivirus online.

Te uiți: Analiză comparativă – Care este cel mai bun scaner online de antivirus?

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply