Altoire mar in despicatura cea mai simpla metoda #grafting mar 2020 mar gutui prun par

39

Altoire in despicatura doar cu banda si pământ, tehnica adaptată de către mine pentru a fii cat mai usor de realizat cu eficienta inalta! 2020 grafting!cea mai simpla metoda pentru toti pomii fructiferi ! # mar par prun cires gutui

Tibi Tips
altoire despicatura par mar cireș prun cais piersic
https://www.youtubepp.com/watch?v=tXUzo0lrwro
#Altoire #mar #despicatura #cea #mai #simpla #metoda #grafting #mar #mar #gutui #prun #par

You are reading post: Altoire mar in despicatura cea mai simpla metoda #grafting mar 2020 mar gutui prun par

39 COMMENTS

 1. Buna.AM o intrebare.Am cumparat un mar inflorit,are cam un metru inaltime.Trebuie altoit ca sa faca fructe?

 2. Felicitări pentru felul de a explica (imi place ca esti documentat tehnic ) atât tehnic cat si popular. Întrebarea mea este : dacă transplantez anul acesta un pui de par sălbatic sau oricare pom , se poate face altoirea lui anul acesta după transplantare ? Multumesc ! De unde ești ( zona , localitatea ) ? O zi bună și frumoasă !

 3. Îți mulțumesc foarte mult pentru toate videoclipurile făcute pentru noi,sunt foarte folositoare. Dumnezeu sa îți dea multă sănătate. Eu și fratele meu ne ocupam sa transmitem anumite cunoștiințe semenilor nostri, la fel cum faci tu. Dacă ești interesat sa afli mai multe poți cauta pe Facebook grupul, Constiiinta Cosmica. Numai bine.

 4. Dragul meu,te urmaresc cu mare interes și plăcere și am invațat multe lucruri folositoare sau mi-am lămurit unele probleme.
  Dar,te rog ca atunci cînd prezinți altoirile,fii atent: cînd spui "altoi" ,ia în mînă altoiulși nu îi zice "portaltoi" și invers!Dă impresia că vorbești despre lucruri pe care nu stăpînești. În videoclipul cu altoirea in despicătură,ți s-a întîmplat de 2-3 ori!
  Este păcat de Cel de sus și de muncă!
  Ți-o spun cu prietenie și simpatie.
  Este ca și cum profesorul de muzică vrea să arate cum se desenează cheia Sol și arată elevilor un Diez sau spun că mă mănîncă nasul și mă scarpin la ureche(!).
  Te rog să nu te superi dar te pot urmări și oameni care se mai pricep la lucrurile pe care le prezinți.
  Cu aceeași simpatie și mulțumiri,
  N.Chirana
  Iași.
  Aștept cu interes următoarele video.

 5. Cum se tunde și cum se altoieste părul? De unde se poate cumpara alții? Am un par de 19 -12 ani ,care nu a facut fructe .Vreau sa-l altoiesc cu mai multe soiuri de par ,timpuriu ,de vară și care se coc iarna .Cumm fac rost de altoiuri ?

 6. Buna,
  Daca am deja plantati niste meri cumparati gata altoiti, plantati de vreo 4-5 ani, mai pot altoi inca o data pe ei? Am cativa care nu imi plac ce fructe fac.
  Multtumesc.

 7. Foarte interesant!
  Fiți amabil am o intrebare: prunul bistrițean este un pom altoit??
  Multumesc frumos!!!

 8. În ce pom pot pune altoi de gutui și când putem începe altoirea ,sau dacă putem face acum ținând cont că e cald afară !!

 9. Am încercat anul acesta în primăvara toate felurile de aloiri vreo cincizeci dar nici o altoire nu sa prins. Mai încerc si anul acesta

 10. Salut am urmărit filmulețele tale cu drag, am 3 meri cumpărați din piață altoiți au aproape 6 7ani și nu am văzut o floare la ei nu știu ce au in toamna asta vreau sai scot sa pun alți, tu ce mai sfătui,si vream sa te mai întreb de stropit daca ești de acord și de câte ori ii stropești pe an mersi.

 11. Salut, daca am altoit intr-un portaltoi corcodus si sub banda au inceput sa dea muguri de corcodus ce as putea sa fac? Altoiul este foarte bine dezvoltat, are crengute undeva la 30cm

 12. Dl Tibi am doi citești care fac cireșe mici probabil din sâmbure au cam 50 sau 5 cm in diametru vreau la primavara sa ii antonescu nu am altoit nici odata poate imi dati ceva referinte sau aveti vreun clip in acest sens eventual luna cand sa ii altoiesc .Multumesc si scuzați exprimarea .Nu am altoit niciodata .

 13. Buna Tibi sper ca chiar daca scriu ceva mai tirziu nu te superii noi generatia mea am facut in scoala generala cum se spunea pe acea vreme si Agricultura si ne-au invatat citeva lucruri practice pe care am vazut intimplator ca nu le-am uitat(cind am taiat trandafirii toamna) interesant era faptul ca nu invatam numai teorie ci ne punea profesorul sa facem si noi cu mina noastra acel lucru pe care ni-l preda lucru care pe acea vreme si noi copii il gaseam ca este ne interesant (ca si cei din ziua de azi)dar in viata cum este iti dai seama cit de bine iti prinde sa stii sa faci singur cu mina ta un astfel de lucru numai ca pe vremea mea nu existau(cel putin la noi in tara)aceste paste care se folosesc in ziua de astazi foloseam gunoi de grajd subtiat cu apa de se facea ca o pasta (fetele strimbau din nas)Tu faci altoire clasica insa as dorii sa te intreb ce retii tu de la altoirea cu bormasina am vazut la un Italian in livada de pomi fructiferi isi pregatea altoiul si curata numai coaja de pe el pina la structura lemnoasa fara sa taie schreg s-au ascutit il lasa pur si simplu rotund numai coaja luata jos si dadea o gaura in creanga copacului unde venea implantata crenguta de altoire dupa aceia folosea pastele care sint necesare si folia care protejaza si era in 2 minute gata omul am ramas uimit pentru ca eu stiam altfel si asa cum faci tu si cu crestatul cojii in forma de T

 14. Acuma nu se prinde !
  Am avut doi piersici langa un râu și ia doborât apa Mara am mai găsit ceva lăstari mă la vale n-aș vrea sa pierd soiul!

 15. Salutare Tibi !
  Felicitări pentru reușite la altoit!
  Când se pot altoi piersici!
  Am ancercat an primăvară! Dar sau ofilit
  Când și cum se altoiesc piersici?
  Help my

 16. Foarte bine explicat ! În toamnă se poate altoi măr pe corcoduş ? Ne arătați și o altoire în ochi dormind ? Pe vișin ce se poate altoi?

 17. In perioada asta se poate folosi vreo tehnica de altoire?
  Altoirea in coaja doar in iunie?
  Și care e cea mai eficienta metoda de altoire, după părerea dvs?
  Mulțumesc anticipat ptr raspuns, interesant video 👍🏼

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here