Ai NFC pe Android? Află cum îl activezi

NFC sau Near Field Communication este un nivel de informatie wireless oricare astepta dispozitivelor oricare îl au să transfere date între ele de la o distanță de 4 cm sau mai puțin. Dacă ai un smartphone cu Android, poți beneficia NFC pentru a-ți conecta smartphone-ul la o boxă wireless, pentru a a infaptui plăți contactless sau pentru a partaja date cu alte dispozitive. Indiferent de cum intenționezi să o folosești, iată cum verifici dacă NFC este prisoselnic pe Android-ul tău și cum îl activezi:

NOTĂ: Acest indreptar este autentic pentru Android 10 și a fost creat pe un smartphone Nokia 5.3. Dacă nu știi ce varianta de Android ai, citește Cum afli ce varianta de Android ai pe smartphone sau tabletă?. Pașii sunt similari pe toate dispozitivele cu Android, deși poți da asupra micsora diferențe, în funcție de producător.

Cum verifici necaz Android-ul tău este compatibil cu NFC

Există mai multe moduri de a a probai dacă un smartphone cu Android are NFC. Poți să-l cauți în această listă cu dispozitive cu NFC, dar informația nu pare să fie la zi – de pilduire, telefonul nostru Nokia 5.3 nu apare pe ea.

Cea mai rapidă și ușoară metodă este să deschizi Setări și, atunci, să cauți “nfc” în câmpul de căutare de sus. Dacă Android-ul tău găsește un rezolvare titluit NFC sau Near Field Communication, apoi NFC este prisoselnic pe smartphone-ul sau pilula ta cu Android.

Caută NFC în Setări

Poți, de invar, să cauți fizic NFC în Setări pe Android-ul tău.

Mai întâi, accesează Dispozitive conectate sau Mai multe conexiuni (pe smartphone-urile Huawei și alte mărci).

Apasă pe Dispozitive conectate

Pe următorul ecran, apasă pe “Preferințe pentru relatie”.

Accesează Preferințe pentru relatie

În ; lista de mancare de setări, ar a cauta să iata opțiunea NFC sau Near Field Communication.

Găsește NFC în Preferințe pentru relatie

Cum activezi NFC pe smartphone-ul sau pilula ta cu Android

După cum te-ai arestat inca posibil, după ce găsești opțiunea NFC pe smartphone-ul tău, musai taman să apeși pe ea pentru a o excita. Comutatorul din dreptul ei arată dacă este activată.

Activează NFC pe Android

Pentru a dezactiva NFC, apasă din nou pe intrerupator. Dacă o folosești des, este binevenit să o lași pornită, pentru că nu consumă o marime semnificativă din bateria dispozitivului tău.

Vezi mai mult:  Cum controlezi PC-ul cu Windows din Android, folosind Unified Remote

Dispozitivul tău are NFC? Cum îl folosești?

NFC este prost în ziua de azi, pe măsură ce devin disponibile mai multe dispozitive cu această tehnologie, și începe să fie intrebuintat în domenii noi, cum ar fi transportul în general. Noi folosim NFC pentru a a infaptui plăți contactless cu smartphone-ul nostru cu Android, dar cam atât devreme. Dar tu? Ai NFC prisoselnic pe dispozitivul tău? Dacă da, pentru ce îl folosești? Spune-ne în comentariile de mai jos.

Te uiți: Ai NFC pe Android? Află cum îl activezi

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply