97 de milioane

45

Inscrie-te acum in Academia BackPackYourLife : Catalinbackpackyourlife.ro

BackPackYourLife
BackPackYourLife,vlog de calatorie,Cum calatoresti ieftin,Cat costa sa calatoresti,unde sa plec in vacanta,Vreau sa calatoresc,Cati bani imi trebuie sa calatoresc,Video de calatorie
https://www.youtubepp.com/watch?v=chvjRkuAUyI
#milioane

You are reading post: 97 de milioane

45 COMMENTS

 1. De ce trebuie să menționezi că ai devenit milionar din YouTube? Asta nu interesează pe nimeni cu adevărat.

 2. Cred că a fost scris în destinul tău să călătorești în jurul lumii deoarece ai avut tonus și suficientă energie de a călători. Altfel nu ai avea un istoric atăt de impresionant.

 3. Îmi închipui că dacă ai avea vreun amic adevărat, care să pună subtitrare în engleză pe filmulețe, ai face imediat 970 de milioane. :))

 4. Cataline de curiozitate te intreb.Daca nu se termina relatia aceea cu fata respectiva cu care erai in tara acum 5 ani te mai apucai de youtube?Sunt curios daca un lucru neinsemnat ca sa zic asa ptr atunci ,iti poate schimba viata.

 5. Ai trecut prin multe sa ajungi aici 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌❤️🤩 îmi imaginez ce senzatie trebuie sa experimente i😃😃😃😂🤩

 6. Tatutzul tutuor vlogarilor de calatorie din Romania, bravo Catalin! Mult succes in continuare, il meriti pe deplin!!!

 7. @BackPackYourLife m am logat cu contu google si nu ma lasa sa vad clipurile free. Ma pune sa ma autentific iar cand dau pe home..

 8. Cătăline, faci lucruri foarte interesante dar și upselling cât cuprinde. 😀 O academie de vândut frigidere la urșii polari nu ai de gând sa faci?

 9. Bai astia care priviți o anumita persoana…nu mai dați sfaturi ce sa privim
  Ca ala e prost…ca ala e bun…fiecare priveste ce-i place.Nu sunteți voi atat de destepți sa ne învațați ce sa privim.Fiecare cu stilul lui.Priviți ce va place si lasați oftica…ca nu ține!

 10. Salut cata noi facem materiale de grădinărit si în 2 luni sau strâns 1.4k de abonati oare este bn pt 2 luni . Dacă ai timp arunca un ochi și pe la mn si scuze de deranj . Te urmăresc încă de la început și filmul de pe TV mi-a plăcut în care ai jucat și tu. Multa sănătate și o primavara placuta iti doresc.

 11. academia se adreseaza fraierilor , ca sa castige escrocul !!! de ce no faci gratis , daca vrei sa ajuti si pe altii , milogule !!!!!!!

 12. Tu nu ai niciun drept dupa 5 ani de călători să faci academie bagă in descriere la tine pe sait atestatu și licența să vedem dacă tu iei bani legal de la oameni

 13. Iar prostești mă lumea cu proiectu tău să le iei bani pentru niște informați care le găsești gratis pe internet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here