5 moduri de a accesa Setări pe Android

Setările sunt o menire vitală a experienței tale pe Android. Ele conțin tot ce îți musai pentru a-ți seta și particu-lariza smartphone-ul în funcție de preferințele tale. Deși poți a ghici cum accesezi Setările pe Android, poți întâlni niște probleme, mai select pe un smartphone nou, cu o tra-ducere de Android oricare nu îți este familiară. Citește cest tutorial pentru a a cunoaste cum accesezi Setările pe Android:

NOTĂ: Pentru cest tutorial, am intrebuintat un ASUS ZenFone Max Pro rulând Android 9 Pie. Procedurile sunt similare pe toate dispozitivele cu Android, asadar ar cuveni să te poți lamuri și dacă ai un smartphone de la Samsung, Huawei, Nokia sau alt producător. Dacă nu știi ce tra-ducere de Android ai, citește Cum afli ce tra-ducere de Android ai pe smartphone sau tabletă?.

1. Deschide Setări pe Android din ecranul Toate Aplicațiile

Dacă folosești un smartphone nou cu Android, ecranul Toate Aplicațiile este un mod adevarat de a inceteaza la aplicația Setări. Pe ecranul nodal, glisează de jos în sus sau apasă pe butonul Toate aplicațiile, oricare este neocupat pe majoritatea smartphone-urilor cu Android, pentru accesa ecranul Toate Aplicațiile.

Glisează în sus din ecranul nodal pentru a descuia Toate Aplicațiile

După ce ajungi în ecranul Toate Aplicațiile, găsește aplicația Setări și apasă pe ea. Pictograma sa arată ca o roată dințată. Asta descuia Setările de pe Android.

Apasă pe aplicația Setări pentru a o descuia

PONT: Dacă nu găsești Setări, poți să introduci cuvântul “setări” în câmpul de căutare afișat în partea de sus a ecranului Toate Aplicațiile.

2. Deschide Setări pe Android folosind scurtătura de pe ecranul nodal

Dacă ai dare să accesezi des Setări pe Android, poți fauri o scurtătură pe ecranul nodal al smartphone-ului tău. Glisează în sus sau apasă pe butonul Toate aplicațiile și găsește aplicația Setări. Dacă ții apăsat pe ea și îți miști degetul, o poți avea într-un spațiu autonom de pe ecranul nodal.

Trage și plasează pictograma pentru a fauri o scurtătură pe ecranul nodal

Ridică degetul de pe ecran pentru a clasa scurtătura orisiunde vrei pe ecranul nodal.

Scurtătura este plasată pe ecranul nodal

Acum poți descuia Setări pe Android nemijlocit de pe ecranul tău nodal, apăsând pe scurtătura lui.

Vezi mai mult:  Setează Windows să afișeze corect caracterele din română și alte limbi (aplicațiile non-Unicode)

PONT: Pentru a a cunoaste mai multe asupra personalizarea ecranului nodal al Androidului tău, citește 7 metode de particularizare pentru ecranul nodal al dispozitivului tău cu Android.

3. Deschide Setări pe Android din drug de Favorite

Pe smartphone-ul tău cu Android, drug Favorite este afișată în partea de jos a ecranului și poți clasa în ea aplicațiile tale favorite. Acestea sunt atunci afișate pe toate paginile ecranului nodal. Pentru a a detine Setările și mai la îndemână, le poți adăuga în Favorite.

Mai întâi, glisează în sus sau apasă pe butonul Toate aplicațiile. Apoi, ține apăsat pe aplicația Setări. Mișcă-ți degetul și trage-o fie într-o poziție liberă, fie într-un folder în drug Favorite.

Trage și plasează pictograma Setări într-un spațiu autonom din drug Favorite

Scurtătura este adăugată și o poți castiga pentru a accesa Setări pe Android.

Folosește pictograma din aplicațiile favorite pentru a accesa aplicația

4. Deschide Setări pe Android din setările rapide

Poți găsi o scurtătură pentru aplicația Setări în meniul de setări rapide. Pentru a descuia setările rapide, glisează în jos din partea de sus a ecranului.

Glisează în jos din partea de sus a ecranului pentru a descuia setările rapide

În funcție de smartphone-ul tău și de ecranul pe oricare te afli când glisezi, această acțiune descuia fie vizualizarea compactă, fie vizualizarea detaliată a setărilor rapide. Pe anumite smartphone-uri, vizualizarea compactă afișează o pictogramă oricare arată ca o roată dințată, pe oricare o poți castiga pentru a inceteaza la Setări Android.

Roata dințată din setările rapide compacte

Dacă nu găsești colo pictograma Setări, glisează din nou în jos pentru a accesa meniul crescut al setărilor rapide. Pe smartphone-ul nostru, pictograma roată dințată este afișată devreme în setările rapide extinse, în colțul din dreapta jos.

Roata dințată din meniul crescut al setărilor rapide

PONT: Pentru a a cunoaste mai multe asupra personalizarea setărilor rapide pe Android, citește Personalizează setările rapide disponibile pe telefoane și tablete cu Android.

Vezi mai mult:  Vezi profilul tău pentru reclamele de la Google și ce știe Google despre tine

5. Deschide Setări pe Android cu Asistentul Google

Dacă îți place să folosești Asistentul Google, mai întâi asigură-te că te ascultă fie spunând “Ok, Google”, fie apăsând pe pictograma microfon din drug de căutare de pe ecranul nodal.

(*5*)
Apasă pe pictograma microfon pentru a a intensifica Asistentul Google

Apoi a glasui “settings” pentru a descuia Setări pe Android.

NOTĂ: Asistentul Google nu funcționează în tais română, asadar musai să schimbi tais pentru asta în engleză sau în altă limbă în oricare este neocupat pentru a-l a se cuveni castiga.

Care metodă de a descuia Setări îți place?

Noi accesăm Setări pe Android ajunge de des pe smartphone-ul nostru, asadar am categoric să folosim drug Favorite pentru a accesa aplicația mai ușor. Însă, eventual tu preferi altă scurtătură pentru a o descuia. Înainte de a închide, spune-ne cât de des accesezi Setări? Ce modifici cel mai departe? Pe oricare dintre metodele ilustrate mai sus o preferi? Spune-ne într-un explicatie mai jos.

Te uiți: 5 moduri de a accesa Setări pe Android

Sursă:https://darwin09.org

Categorii: tehnologie

Leave a Reply