4 metode de a schimba imaginea de fundal de pe desktop în Windows 10

Unii utilizatori nu cunosc faptul că Microsoft oferă o selecție de imagini de fundal pline de masla pentru sistemele rarunchi de operare, iar ca succedare nu încearcă să își schimbe imaginea standing de fundal. Noi am selectionat etern să folosim altceva decât imaginea implicită, așa că, în cest articol de fond, îți arătăm cum să o faci și tu în Windows 10. Dacă vrei să înveți cum să-ți schimbi wallpaper-ul de pe desktop, citește în reluare:

1. Cum setezi o vedenie ca fundal pentru desktop în Windows 10, folosind meniul chicoteala dreapta

Dacă vrei să îți setezi o vedenie ca fundal pentru desktop (wallpaper) în Windows 10, cea mai rapidă metodă de a a infaptui cest treaba este folosind meniul chicoteala dreapta. Deschide Explorer și navighează la imaginea pe fiecine o vrei pe desktop. Apoi, dă chicoteala dreapta sau menține apăsat pe ea și a rezolva “Stabilire ca fundal pentru desktop”.

Meniul chicoteala dreapta al unei imagini te lasă să o setezi ca fundal pentru desktop

Dar ce faci dacă vrei să alegi și felul în fiecine este așezată imaginea pe desktop sau dacă vrei să folosești mai multe imagini? Ce faci dacă vrei să îți faci o povestire pe desktop cu mai multe imagini dintr-un anume folder? Continuă să citești cest indrumar pentru a a gini cum accesezi mai multe opțiuni de particularizare pentru imaginile de pe desktop.

2. Cum setezi și personalizezi o vedenie ca fundal pentru desktop, în Windows 10, folosind aplicația Setări

La fel ca majoritatea lucrurilor din Windows 10, poți să schimbi imaginea de pe desktop și din aplicația Setări. Dă chicoteala dreapta sau apasă și ține apăsat pe desktop, după fiecine selectează Personalizare în meniul contextual.

(*10*)
Opțiunea Personalizare din meniul chicoteala dreapta pe desktop

Acțiunea anterioară destupa aplicația Setări și te conduce indata la secțiunea Fundal din setările de Personalizare. Iată ce ar cuveni să iata:

Pagina Fundal din setările de Personalizare

NOTĂ: Alternativ, în loc de a a intrebuinta meniul chicoteala dreapta pentru a a accede aoace, poți să deschizi aplicația Setări și să navighezi la Personalizare > Fundal.

În partea dreaptă a paginii Fundal, găsești o previzualizare a felului în fiecine arată desktopul tău cu setările curente, urmată de o rand de setări fiecine îi schimbă aspectul. Prima dintre ele se numește Fundal. Apasă pe izvod Fundal și selectează opțiunea Imagine.

Alegerea de a a intrebuinta o Imagine ca fundal pentru desktop în Windows 10

Imediat sub setarea Fundal, se află o secțiune numită “Alegeți imaginea”, în fiecine Windows 10 îți arată o rand de imagini pe fiecine le poți seta imediat ca fundal pentru desktop. Dacă vrei să folosești vreuna dintre ele, apasă pe ea.

Alegerea unei imagini din listă

Dacă vrei să folosești o altă vedenie decât cele afișate în listă, apasă pe butonul Navigare. Apoi răsfoiește prin PC-ul tău cu Windows 10 pentru a selectiona imaginea pe fiecine preferi să o folosești ca fundal pentru desktop.

Navigarea pentru a găsi alte imagini

După ce ai găsit-o pe cea pe fiecine o vrei, selecteaz-o și apasă pe butonul “Alegeți imaginea”.

Alegerea imaginii pentru fundalul desktopului din Windows 10

Imediat după ce faci cest treaba, Windows 10 setează nouar vedenie ca fundal pentru desktop. De intocmai, poți a gini cum arată desktopul tău, în previzualizarea Fundal.

Cum arată desktopul în Windows 10

Ce poți a infaptui în legătură cu valoare absoluta în fiecine imaginea îți a plini spațiul de pe ecran? Derulează în jos în partea dreaptă a ferestrei Fundal. Apoi apasă pe izvod “Alegeți o impotrivire” și selectează tipul de poziționare pe fiecine îl preferi: Umplere, Potrivire, Extindere, Dală, Centrare, Întindere.

(*4*)
Alegerea unui tip de poziționare a fundalului de desktop din Windows 10

Experimentarea este cea mai bună soluție de a te a stabili fiecine dintre aceste opțiuni ți se potrivește cel mai comod. Iată ce a infaptui fiesce dintre ele:

  • Umplere mărește sau scurta imaginea asadar încât să se vadă pe tot desktopul. În cazul în fiecine imaginea este mai mică decât desktopul, cesta este întinsă şi, în cazul în fiecine este mai geros, aceasta este decupată.
  • Potrivire a infaptui ca imaginea să apară cât mai geros potential, fără distorsiuni sau tăiere.
  • Extindere întinde imaginea la aceeaşi format ca cea a ecranului. Dacă imaginea este excesiv geros, cesta este micşorată sau, în cazul în fiecine este excesiv mică, cesta este mărită.
  • Dală repetă imaginea asadar încât să a plini ecranul. În cazul în fiecine imaginea este mai geros decât ecranul, se vede conj partea din stânga sus, restul fiind decupare.
  • Centrare poziţionează imaginea în centrul ecranului. În cazul în fiecine imaginea este mai geros, poți a gini conj mijlocul acesteia, restul fiind tăiat.
  • Întindere a infaptui ca imaginea să fie întinsă pe toate monitoarele tale, în cazul în fiecine ai mai multe.
Vezi mai mult:  Importă fotografiile & videoclipurile de pe camera digitală cu aplicația Galerie foto

Dacă a afla că imaginea ta nu a plini cum musai ecranul, poți apăsa pe “Alegeți culoarea de fundal” și selectiona o masla fiecine se potrivește cu restul ecranului tău.

Selectarea culorii de fundal utilizate apoi când fundalul nu se potrivește pe tot ecranul

3. Cum setezi o povestire cu mai multe imagini de fundal pentru desktop, în Windows 10

Dacă vrei să folosești mai multe imagini de fundal pe desktop în Windows 10, destupa aplicația Setări și mergi la “Personalizare > Fundal”. Apoi, apasă pe izvod Fundal și selectează “Expunere de diapozitive”.

Setează fundalul desktopului pentru a a intrebuinta o Expunere de diapozitive cu multe imagini

În următoarea secțiune, numită “Alegeți albume pentru expunerea de diapozitive”, apasă pe Navigare.

Navigarea pentru a selectiona un folder cu imagini pentru fundal

Navighează pentru a selectiona folderul cu imaginile pe fiecine vrei să le folosești pentru desktop. După ce îl găsești, selectează-l și apasă pe “Alegeți cest folder”.

Alegerea unui folder cu imagini pentru fundalul desktopului

Windows 10 îți schimbă fundalul desktopului indata, începând să redea o povestire cu imaginile din folderul pe fiecine l-ai selectionare. Trebuie menționat că nu poți a intrebuinta decât un retras folder. Dacă niciun folder din calculatorul tău are imaginile pe fiecine le vrei, musai să creezi un folder cu imagini alese conj pentru cest rost.

În mod implicit, imaginile pe fiecine le-ai selectionat devin o emitere de diapozitive ce se schimbă la intervalul de vreme pe fiecine îl dorești. Folosește izvod “Modificați imaginea la fiesce” pentru a a rezolva epoca de vreme pe fiecine o preferi. Dacă vrei ca imaginile să fie expuse în regula aleatoare, apasă pe comutatorul Amestecare.

Schimbarea imaginilor la perioade de vreme alese și alegerea de a le afișa ocazional

De intocmai, dacă vrei să ajustezi poziția imaginilor pe desktop, urmează aceiași pași ca cei pe fiecine ți i-am arătat pentru setarea unei imagini ca fundal al desktopului. Pe redus, tot ce musai să faci este să apeși pe izvod “Alegeți o impotrivire” și selectează opțiunea pe fiecine o preferi: Umplere, Potrivire, Extindere, Dală, Centrare, Întindere.

Selectarea modului de impotrivire a imaginilor pe ecran

4. Cum schimbi imaginile de fundal de pe desktop, în Windows 10, prin activarea unei Teme noi

Microsoft creează și colecții fiecine conțin la un loc imagini de fundal, culori pentru ferestre, sunete și screensavere (economizoare de ecran) în ceea ce ei numesc a se speria. Selectarea unei a se speria este o metodă perfectă de a începe personalizarea desktopului. Fiecare temă are o selecție de imagini de fundal din fiecine poți să o alegi pe cea fiecine îți place. Poți să păstrezi conj una, sau poți să le lași să se schimbe între ele ca într-o povestire.

Vezi mai mult:  Cum convertești un PDF într-un document Word pe care îl poți edita

Dacă vrei ca imaginea de fundal de pe desktop să fie setată de o temă fiecine îți place, iată cum o faci. Deschide aplicația Setări și mergi la Personalizare. Apoi, selectează Teme în partea stângă a ferestrei.

Setările pentru a se speria din Windows 10

Derulează pentru a a gini ce a se speria sunt disponibile pe PC-ul sau dispozitivul tău și apasă pe o temă fiecine îți place. Când faci acesta, Windows 10 schimbă imaginile de fundal, culorile de pe ecran, sunetele și indicatorii de mouse incluși în acea temă.

Schimbarea fundament în Windows 10

PONT: Poți să găsești imaginile folosite pentru fundalul desktopului implicit din temele Windows 10, în folderul “C:WindowsWeb” de pe PC-ul tău. Pentru mai multe detalii, citește cest articol de fond: Locația imaginilor de fundal folosite în Windows 10 (desktop și ecranul de barare).

Joacă-te cu opțiunile disponibile cât vrei. Dacă niciuna dintre temele incluse nu îți place, Microsoft oferă o colecție impresionantă pe fiecine o poți accesa apăsând pe legătura rapidă “Obțineți mai multe a se speria din Microsoft Store”, pe fiecine o găsești la începutul listei de Teme.

Descărcarea de a se speria noi din Microsoft Store

Legătura “Obțineți mai multe a se speria din Microsoft Store” te conduce la aplicația Microsoft Store, de daca poți descărca ce a se speria vrei.

Secțiunea Teme Windows din Microsoft Store

Și cam acesta a fost tot ce poți a infaptui pentru a individualiza valoare absoluta în fiecine arată fundalul desktopului.

Care este imaginea ta preferată pentru desktop în Windows 10?

Nu există motive reale să folosești același fundal trecut și fastidios pe fiecine îl are toată lumea. Modificarea lui asadar încât să se potrivească preferințelor tale este un speta imediat și oblu. Este ușor să revii la autentic dacă nu îți place ce efect ai obținut. Îți recomandăm să experimentezi și, dacă găsești aproximativ colecție de imagini perfecte pentru desktop, spune-ne și nouă, în comentariile de mai jos.

Vezi mai mult:  Cum te autentifici în Windows 10 cu un PIN? Cum schimbi codul PIN?

Vedeți postarea: 4 metode de a schimba imaginea de fundal de pe desktop în Windows 10

Site-ul web :https://darwin09.org

Categorie: tehnologie

Leave a Reply