37 DE IDEI DIY, INTERESANTE ȘI UȘOARE

3

Proiecte creative simple, pe care să le încerci vara asta

Cauți o modalitate de a-ți petrece timpul atunci când nu poți pleca nicăieri? Ei bine, ăsta este clipul perfect pentru tine. Azi îți voi da niște sfaturi și idei, ca să transformi timpul petrecut în casă în cea mai tare chestie. Aceste proiecte sunt o cale grozavă de a-ți revigora puțin obiectele sau de a folosi chestii de prin casă, pentru a realiza ceva nou și util. Așa vei scuti și o grămadă de bani, transformându-ți vechiturile în alte DIY-uri.
De exemplu, îți voi arăta cum să folosești sfori ca să inventezi tot felul de obiecte artizanale.
Pentru iubitorii de lumânări, vă voi arăta cum să folosiți și resturile lumânărilor voastre. Vă voi prezenta și o cale prin care să folosiți ceară lichidă ca să faceți lumânărele adorabile, cu sclipici și cerneală.
Urmărește până la final ca să vezi cum să faci niște obiecte distractive „glow-in-the-dark” și ghivece de flori DIY.

Marcaj temporal:
1:21 – Un preș DIY
5:50 – Becuri colorate DIY
7:31 – Lumânări drăguțe DIY
9:16 – Borcane decorative drăguțe, pentru dormitorul tău
11:36 – Un taburet DIY
13:17 – Ghivece DIY

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=HYUpkM0uGnI
#IDEI #DIY #INTERESANTE #ȘI #UȘOARE

You are reading post: 37 DE IDEI DIY, INTERESANTE ȘI UȘOARE

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here