31 DE IDEI DE ARTĂ SUPERBĂ PENTRU UNGHII, PENTRU TOATĂ LUMEA

4

Tutoriale grozave de artă pentru unghii, pe care orice începător le poate urma

Să-ți faci unghiile e cel mai tare răsfăț. Unele persoane intră într-un salon de unghii și ies cu o manichiură perfectă, care o să reziste mult timp. Dar să-ți facă unghiile un profesionist, poate costa cam mult. Deci, ca să te ajut să nu mai bați drumul și să scutești și niște bani, îți voi arăta niște tutoriale de artă pentru unghii DIY, pe care le poți urma cu ușurință, la tine acasă. Materialele pe care le vei folosi sunt potrivite pentru începători și îți poți lua kituri de oje cu gel, kituri de oje acrilice sau cele pentru manichiură obișnuită (oje normale) și poți învăța cea mai bună cale de a le folosi, prin designurile de unghii din acest clip. Îți voi arăta și alte idei creative și modele pe care le poți încerca și care îți vor face unghiile să pară că au fost făcute de un profesionist.
Îți voi arăta cum să repari o unghie ruptă, folosind perii de nylon ai unei periuțe de dinți și cum să creezi niște unghii frumoase 3D, folosind ojă cu gel.
Urmărește până la final, ca să-ți alegi modelul de unghii care ți se potrivește cel mai bine.

Marcaj temporal:
1:13 – Cum să repari o unghie ruptă
5:41 – Modalitatea corectă de a aplica ojă cu sclipici
7:57 – Model ușor de unghii cu trandafiri, folosind ojă cu gel
12:05 – Tutorial de unghii frumoase în degradé
14:59 – O cale ușoară de a aplica sclipici pe unghii

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=BYr0XJNhm7k
#IDEI #ARTĂ #SUPERBĂ #PENTRU #UNGHII #PENTRU #TOATĂ #LUMEA

You are reading post: 31 DE IDEI DE ARTĂ SUPERBĂ PENTRU UNGHII, PENTRU TOATĂ LUMEA

4 COMMENTS

  1. Îmi place mult Artizanat de 5 minute pt.e în română și că îmi place de domnișoarele care au înființat Artizanat de 5 minute! Vă iubeeeesc baay!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here